CARACTERISTICI PRINCIPALE

  • DESIGN VERSATIL
   DESIGN VERSATIL

   Versatilitatea habitaclului este evidentiata de varianta cu 7 locuri usor de configurat, disponibila optional, care utilizeaza inteligent spatiul si ofera un confort total . Rabatarea inteligenta a scaunelor permite configurarea randurilor 2 si 3 de scaune de la butoanele din portbagaj, de pe ecranul tactil principal sau chiar si de la distanta, cu ajutorul unui smartphone.

  • TEHNOLOGIE INGENIOASA
   TEHNOLOGIE INGENIOASA

   Au fost incorporate cele mai noi tehnologii si sistemelor multimedia, pentru a asigura cel mai inalt nivel de performanta, conectivitate si informare. Puteti alege dintr-o multitudine de echipamente, de la gama de sisteme audio Meridian™, la inovatii precum InControl Touch Pro si sistemele ingenioase de asistenta la condus, parcare si tractare.

  • CELE MAI BUNE CAPACITATI LA ACEASTA CLASA
   CELE MAI BUNE CAPACITATI LA ACEASTA CLASA

   Noul Discovery se simte bine atat in oras, cat si in teren accidentat. Masa maxima remorcabila atinge un nou nivel, de maxim 3.500 kg, iar gama de functii disponibile asigura o tractare sigura si fara efort. in plus, geometria optimizata si tehnologiile specifice Land Rover asigura capacitati excelente in teren accidentat.

  Design

  Versatilitate

  Tehnologie

  Abilitati

  Performante