– Asigurati divertismentul pasagerilor, cu ajutorul celor mai mult de 45.000 de carti audio gratuite

DIVERTISMENT CU AJUTORUL INCONTROL APPS

 • MYTUNER PRO
  MYTUNER PRO

  Aveti la dispozitie mai mult de 30.000 de posturi de radio si 1 milion de podcasturi din 120 de tari, de la sport la stiri, muzica si multe altele. Cautati posturile si podcasturile in functie de tara/oras si gen, creati lista de melodii preferate si ascultati-o acasa sau in timpul deplasarii, in vehicul, pe smartphone, pe tableta sau pe Apple TV/dispozitive portabile.

 • STITCHER
  STITCHER

  Stitcher va permite sa ascultati emisiunile radio de stiri, comedie, sport si discutii preferate, in functie de preferinte. Descoperiti cele mai bune emisiuni NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab si alte peste 20.000 de show-uri, podcasturi si posturi live.

 • CARTI AUDIO
  CARTI AUDIO

  Descarcati sau ascultati o carte audio din biblioteca Land Rover, care include peste 45.000 de carti audio gratuite, inclusiv titluri bestseller, noi si clasice, apartinand unei varietati de genuri.

CALATORII SI CONFORT

 • ACCUWEATHER
  ACCUWEATHER

  Weather for Life cu Superior Accuracy™ va ofera ultimele informatii despre starea vremii, indiferent de locatie, prin afisarea hands-free a conditiilor atmosferice curente, a prognozelor orare, avertizarilor de vreme nefavorabila si a unui rezumat MinuteCast®, asigurand o deplasare in siguranta, fara distragerea atentiei soferului.

 • VOICE MEMO
  VOICE MEMO

  Memo este prima aplicatie de inregistrare a vocii, destinata special momentelor in care doriti sa va inregistrati. Aplicatia permite sincronizarea inregistrarilor cu Dropbox sau Google Drive™ si cu etichetele, in vederea filtrarii rapide a inregistrarilor.*

 • FAMILONET
  FAMILONET

  Familonet raspunde imediat la intrebarea „unde sunteti acum?”. Este o aplicatie de mesagerie gratuita pentru membrii familiei, prieteni si alte grupuri mici, care va permite sa intrati usor in legatura cu cei dragi.

 • GENIUS MAPS
  GENIUS MAPS

  Genius Maps este o aplicatie de navigatie GPS premium pentru telefoane iPhone si Android. Toate hartile sunt salvate pe dispozitiv. Astfel, sunt eliminate costurile de roaming, iar acumulatorul telefonului tine mai mult. Functiile diversificate Genius Maps sunt la fel de performante sau poate chiar mai bune decat cele ale sistemelor de navigatie profesioniste.

 • SYGIC
  SYGIC

  Sygic este un sistem de navigatie GPS offline, care ajuta in fiecare zi mai mult de 33 de milioane de persoane din 115 tari sa ajunga in siguranta la destinatie.

 • CITYSEEKER
  CITYSEEKER

  CitySeeker este valetul dvs. personal pentru informatii despre parcurs si orasele prin care treceti in timpul calatoriei. Explorati hoteluri, restaurante, atractii si evenimente culturale din mai mult de 500 de orase din lumea intreaga.

 • EVENTSEEKER
  EVENTSEEKER

  EventSeeker este serviciul dvs. personalizat de consultare a evenimentelor la bordul vehiculului. Minimizeaza timpul de cautare si numarul de evenimente gasite, pentru a nu pierde nimic din ceea ce v-ar putea interesa. Indiferent daca sunteti nou venit sau locuiti de ceva vreme in orasul respectiv, aplicatia utilizeaza preferintele si bibliotecile dvs. audio, pentru a recomanda evenimente din orasele prin care treceti.

 • PARKOPEDIA
  PARKOPEDIA

  Parkopedia este cel mai mare furnizor de informatii privind locurile de parcare, utilizat lunar de milioane de soferi din toata lumea, online si prin intermediul aplicatiei pentru smartphone. Parkopedia asigura informatii detaliate cu privire la 28 de milioane de locuri de parcare din peste 90.000 de facilitati, in 6.000 de orase din 40 de tari.

 • MILEAGE TRACKER PRO
  MILEAGE TRACKER PRO

  Tineti evidenta traseelor cu ajutorul Mileage Tracker Pro, care va ajuta sa gestionati cheltuielile in interes de serviciu. Cu ajutorul acestei aplicatii utile puteti vedea toate statisticile celor mai frecvente calatorii, cum ar fi cat au durat, distanta parcursa si cantitatea de combustibil utilizata.

 • GLYMPSE
  GLYMPSE

  Glympse este o modalitate rapida, simpla si gratuita de partajare a locatiei impreuna cu prietenii sau familia, cu ajutorul urmaririi prin GPS in timp real.

STIRI

 • RIVET RADIO
  RIVET RADIO

  River Radio este tovarasul perfect in timpul deplasarilor zilnice la serviciu, sala de gimnastica sau la drum lung. Fiti informat - aflati intotdeauna ultimele stirile locale, nationale sau internationale.

 • CUM SE UTILIZEAZA INCONTROL APPS
  CUM SE UTILIZEAZA INCONTROL APPS

  Dupa conectarea smartphone-ului, InControl Apps poate fi controlata de la ecranul tactil al vehiculului. Pentru a afla cum puteti sa instalati InControl Apps si sa cautati aplicatii compatibile, accesati site-ul local Land Rover sau luati legatura cu dealer-ul local. Dupa descarcarea aplicatiilor preferate, conectati smartphone-ul la portul USB al vehiculului, pentru a le utiliza de la ecranul tactul al vehiculului.

 • DISPOZITIVE COMPATIBILE
  DISPOZITIVE COMPATIBILE

  InControl Apps este disponibila pentru majoritatea smartphone-urilor cu sistem de operare Android si Apple iOS. InControl Apps poate fi controlata de la ecranul tactil al vehiculului. Planificati, descoperiti si ramaneti conectat la aplicatiile optimizate pentru vehicul.

  verificati compatibilitatea