RANGE ROVER EVOQUE

NOUTATI

TEHNOLOGIE

Complet echipat pentru exigentele secolului 21.

PIVI SI PIVI PRO

Echipamentele standard pentru Pivi includ:

- Ecran tactil cu diagonala de 10"
- Radio digital DAB
- Interfata reproiectata
- Apple CarPlay® 1
- Android AutoTM 2
- Remote3

Faceti upgrade la Pivi Pro4 si veti beneficia de cea mai noua tehnologie de inteligenta artificiala la bord, cu echipamente precum sistem de navigatie inteligent3, pentru a ramane conectat pe toata durata calatoriei.
PIVI SI PIVI PRO
INFORMATII PE SCURT
SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN™
ACTUALIZARI SOFTWARE

ACTUALIZARI SOFTWARE

Vehiculul ramane la zi cu ajutorul actualizarilor software6. Sistemul multimedia, sistemul telematic si diferitele module de comanda pot fi actualizate de la distanta, pentru a asigura performante optime. Acest lucru inseamna ca vehiculul va fi tot mai modern.
PACHET ONLINE

PACHET ONLINE

Pachetul Online7 ofera servicii conectate suplimentare, cu ajutorul unei cartele SIM incorporate, care asigura acces la redare media nelimitata8 si starea vremii.
INCARCARE WIRELESS

INCARCARE WIRELESS

Incarcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon9, disponibila optional, va permite sa incarcati smartphone-urile compatibile, fara a apela la un cablu sau la un conector de incarcare. In timp ce va aflati la bord, telefonul va utiliza antena vehiculului, pentru a garanta un semnal si o claritate imbunatatite a apelurilor.
SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU

SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU

Sistemul de purificare a aerului din habitaclu, disponibil optional, imbunatateste confortul soferului si pasagerilor. La apasarea butonului PURIFY, filtrul special proiectat capteaza particulele fine din aerul exterior, precum PM 2,5 si alergenii aflati in suspensie, cum ar fi praful si polenul.

CAPABILITATI

Imbina calitatile in utilizarea zilnica si capabilitatile in off-road.

TRACTIUNE INTEGRALA

TRACTIUNE INTEGRALA

Asigura un comportament sigur la deplasarea pe drumuri asfaltate sau in off-road. Pe suprafete alunecoase, cum ar fi iarba sau zapada, cuplul poate fi distribuit intre rotile fata si spate, in vederea maximizarii tractiunii.
CONTROL LA COBORAREA PANTELOR

CONTROL LA COBORAREA PANTELOR

Sistemul brevetat Land Rover de control la coborarea pantelor (HDC) este disponibil in echiparea standard. Acesta asista soferul, prin coborarea controlata a pantelor abrupte. Acest lucru se realizeaza prin mentinerea unei viteze constante si franarea separata a fiecarei roti.
PORNIRE DE PE LOC IN CONDITII DE ADERENTA REDUSA

PORNIRE DE PE LOC IN CONDITII DE ADERENTA REDUSA

Oferind un control optim al cuplului pornirea de pe loc, imbunatateste capabilitatile pe carosabil alunecos, cum ar fi iarba uda, zapada si gheata.
ASISTENTA LA PORNIREA DIN RAMPA

ASISTENTA LA PORNIREA DIN RAMPA

Asistenta la pornirea din rampa se activeaza automat si se asigura ca modelul Range Rover Evoque nu aluneca inapoi. Face acest lucru prin pastrarea fortei de franare si va ofera timp pentru a muta piciorul de pe frana pe acceleratie.

PERFORMANTE

Indiferent daca apreciati un stil de condus sportiv sau un consum mai redus de combustibil, aveti la dispozitie motorizarea potrivita.

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

Range Rover Evoque hibrid cu conectare la priza imbina motorul pe benzina cu 3 cilindri, de 1,5 litri si motorul electric, pentru oferi o putere maxima de 309 CP. Puteti utiliza modul hibrid cu motoarele functionand in paralel sau modul EV.
AFLATI MAI MULTE

SPECIFICATII HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC (MAXIM)

62 KM††


Este indicata autonomia electrica WLTP TEL.

EMISII DE CO2 (MINIM)

32 G/KM††


Zero emisii de noxe in modul EV.

TIMP DE INCARCARE LA DOMICILIU (MINIM)

132 DE MINUTE*


Maxim 100%, cu incarcator de 7 kW CA la domiciliu.

TIMP DE INCARCARE LA STATIILE PUBLICE

30 DE MINUTE*


Incarcare la maxim 80% in < 30 de minute, in cazul incarcarii rapide la 32 kW CC.
MOTORIZARI

MOTORIZARI

Range Rover Evoque este echipat o gama diversificata de motorizari, care asigura putere, rafinament, placere de a conduce si un consum redus de combustibil si include optiunea unei motorizari hibride, cu conectare la priza.
TRANSMISIE

TRANSMISIE

Dati viata modelului Range Rover Evoque, cu ajutorul gamei diversificate de optiuni pentru transmisie. Selectati transmisia manuala cu 6 trepte sau automata cu 8 si 9 trepte.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Cu ajutorul sistemului Adaptive Dynamics ce poate fi selectat de pe ecranul tactil, Range Rover Evoque asigura reducerea ruliului pe viraje si un raspuns mai incisiv.
MOD DINAMIC CONFIGURABIL

MOD DINAMIC CONFIGURABIL

Modul dinamic configurabil va permite sa configurati raspunsul acceleratiei, punctele de schimbare a treptelor de viteza si setarile directiei si suspensiei, in functie de stilul de condus.

FUNCTIONALITATE

Proiectat si realizat pentru a profita din plin de un stil de viata modern.

5 LOCURI

5 LOCURI

591 litri


Standardul in domeniu este volumul total, care atinge maxim 591 litri, cu un volum util de 472 litri. Pe scurt, puteti calatori confortabil impreuna cu 4 prieteni.

Pentru a vedea toate valorile volumului portbagajului, miscati cursorul.

Volumul total este standardul in domeniu si este masurat prin umplerea portbagajului cu lichid. Volumul util este masurat cu ajutorul corpurilor rigide (200 x 50 x 100 mm) si indica volumul care poate fi utilizat din punct de vedere practic.

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

O premiera pentru Land Rover si unul dintre multele echipamente inovatoare, care sporesc placerea de a conduce modelul Range Rover Evoque. Aceasta tehnologie disponibila optional asigura o vizibilitate perfecta in spate, indiferent daca bancheta este ocupata sau daca se afla obiecte in portbagaj11.
FARURI MATRIX CU LED

FARURI MATRIX CU LED

Incluse in gama de tehnologii inovatoare Land Rover, farurile Matrix cu LED si lumini de zi signature (DRL) dispun de tehnologie adaptiva. Aceasta maximizeaza numarul de raze ale fazei lungi, pentru a asigura o vizibilitate optima si umbreste zona din fata vehiculelor care vin de pe contrasens, in vederea prevenirii orbirii soferilor acestora.
ASISTENTA SOFER

ASISTENTA SOFER

Selectati din gama de echipamente care asigura un condus si o parcare mai usoare. Datorita multiplelor tehnologii disponibile, veti vedea ca toate functiile au fost proiectate pentru a asigura imbunatatirea experientei la volan si a sigurantei.
SIGURANTA

SIGURANTA

Sistemul ISOFIX si airbagurile imbunatatesc siguranta, pe ambele parti ale banchetei din spate sunt montare 2 puncte ISOFIX, care permit fixarea scaunelor pentru copii, iar pasagerii sunt protejati de 6 airbaguri, care includ airbaguri pentru sofer, pasager, laterale si pentru protectia capului, disponibile in echiparea standard.

CONFIGURATOR

Creati modelul Range Rover Evoque perfect in functie de cerintele si stilul dvs. de viata.

PERSONALIZATI MODELUL RANGE ROVER EVOQUE

Creati modelul Range Rover Evoque perfect cu ajutorul configuratorului.

EXPLORATI

MODELE RANGE ROVER EVOQUE

MODELE RANGE ROVER EVOQUE

Aici puteti regasi intreaga gama de modele, alaturi de gama diversificata de designuri incitante, sisteme de asistenta la condus si tehnologii rafinate disponibile.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati mai detaliat caracteristicile. Aflati mai multe despre performantele motorului, dimensiuni si consumul de combustibil.
OPTIUNI SI ACCESORII

OPTIUNI SI ACCESORII

Elegante, robuste si practice: personalizati si mai mult modelul Range Rover Evoque, cu ajutorul accesoriilor pentru exterior si interior.
GALERIE

GALERIE

Modelele Land Rover s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor. Range Rover Evoque in mediul sau preferat.

*Timpul de incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.​

††Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.
​ ​
1Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.
3Land Rover Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover. Aplicatia Land Rover Remote trebuie descarcata din Apple App Store/Google Play Store.
4Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Land Rover, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.
5​Directiile de navigatie apar pe parbriz numai daca vehiculul este echipat cu Pivi Pro.
6Actualizarile solicita o conexiune de date.
7Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover.
8Se aplica politica utilizarii rezonabile. Daca intr-o luna este atinsa limita de 20 GB, pentru restul lunii transferul datelor si functiile vehiculului vor functiona la viteza redusa. Pentru detalii privind politica utilizarii rezonabile, consultati conditiile InControl Pivi Pro, la adresa www.landrover.com/pivi-pro-terms. Timpul de redare depinde de furnizorul de continut si de definitia continutului video. Redarea HD a videoclipurilor creste semnificativ utilizarea datelor.
9Numai smartphone-urile compatibile.
10Sistemul de vizibilitate ClearSight este disponibil numai impreuna cu camerele video perimetrale 3D. Imaginea nu este in timp real. Pentru siguranta, verificati imprejurimile. In functie de reglementarile locale.
11Disponibilitatea echipamentului depinde de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control deplin asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Amazon, Alexa si toate siglele asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor sai. Anumite functii Alexa depind de tehnologia inteligenta existenta la domiciliu. Utilizarea Amazon Alexa necesita un cont Amazon.

Apple CarPlay este o marca comerciala a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.

Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.