DISCOVERY SPORT

OPTIUNI SI ACCESORII

OPTIUNI EXTERIOR

Selectati culoarea si jantele si adaugati finisajele. Creati modelul Discovery Sport preferat.

PACHET EXTERIOR BLACK

PACHET EXTERIOR BLACK

Pachetul exterior Black evidentiaza designul atent stilizat al modelului Discovery Sport cu detalii negre, cum ar fi inscriptiile capotei si hayonului, grila si capacele oglinzilor.
CONFIGURATOR

OPTIUNI INTERIOR

Creati spatiul perfect pentru dvs. si familie.

COMBINATII DE CULORI

Este disponibila o gama diversificata de materiale premium pentru personalizarea habitaclului. Discovery Sport R-Dynamic include scaune cu tapiterie din piele in 2 nuante si cusatura contrastanta.
COMBINATII DE CULORI
ILUMINARE PREMIUM HABITACLU
FINISAJE
PACHETE INTERIOR

PACHETE INTERIOR

Pachetele pentru interior permit configurarea modelului Discovery Sport in functie de cerintele personale, cu pachet interior Premium Upgrade, care include pedale cu finisaj metalic si iluminare premium habitaclu.
PLAFON PANORAMIC

PLAFON PANORAMIC

Selectati plafonul panoramic si beneficiati de un spatiu luminos si de o experienta imbunatatita impreuna cu pasagerii, precum si de o legatura mai apropiata cu mediul inconjurator.
SCAUNE INCALZITE SI VENTILATE

SCAUNE INCALZITE SI VENTILATE

Imbunatatiti confortul si starea de bine cu ajutorul scaunelor incalzite si ventilate, pentru a ajunge la destinatie odihnit si relaxat.

SIGURANTA SI ASISTENTA

Gama Land Rover de sisteme de asistenta la condus si la parcare este proiectata pentru ca toate calatoriile sa se desfasoare in mod placut si in siguranta.

ASISTENTA SOFER

ASISTENTA SOFER


Selectati din gama de echipamente care asigura un condus si o parcare mai usoare. Gratie multiplelor tehnologii inovatoare disponibile, veti vedea ca toate functiile au fost proiectate pentru imbunatatirea experientei la volan si a sigurantei.

PERSONALIZARE

Imbunatatiti experienta la volan. Modelul Discovery Sport permite personalizarea integrala a vehiculului in functie de stilul dvs. de viata.

ACCESORII LAND ROVER

ACCESORII LAND ROVER

Elegante, robuste si practice: personalizati si mai mult modelul Discovery Sport, cu ajutorul accesoriilor pentru exterior si interior.
CAUTATI ACCESORII

EXPLORATI

NOUTATI

NOUTATI

Capabilitate si flexibilitate de neegalat.
MODELELE DISCOVERY SPORT

MODELELE DISCOVERY SPORT

Vedeti intreaga gama de modele.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Vizualizati datele si valorile.
GALERIE

GALERIE

Prezinta ADN-ul modelului Discovery Sport.