EXPLORATI DEFENDER

FACETI CLIC PENTRU A INTERACTIONA
DESIGN PERSONALIZAT

DESIGN PERSONALIZAT

Forme moderne si echilibrate. Suprafete simple si elegante. Capota inaltata, grila sculptata si detalii rafinate.
CONFIGURATI MODELUL PREFERAT
Range Rover Defender interior
MODERN SI DURABIL

MODERN SI DURABIL

O imbinare perfecta intre durabilitate si functionalitate. Interiorul este vopsit electrostatic, pentru a fi la fel de rezistent la uzura ca exteriorul.
CONFIGURATI MODELUL PREFERAT

UN MODEL EMBLEMATIC, REIMAGINAT

DEFENDER 130 OUTBOUND

DEFENDER 130 OUTBOUND

Capabilitati si confort la cel mai inalt nivel. Mergeti mai departe si explorati mai mult, cu spatiu pentru odihna, somn si compartimente de depozitare inteligente.
CONFIGURATI MODELUL PREFERAT

ROBUST SI FIABIL

TESTAT IN CONDITII EXTREME

TESTAT IN CONDITII EXTREME

Caroseria autoportanta usoara a fost proiectata si testata in conditii extreme, in diferite colturi ale lumii, cu mai mult de 73.000 de probe pe parcursul a 3,9 milioane de kilometri. Este cel mai robust model Defender de pana acum.
TRANSPORT

TRANSPORT

Niciun compromis. Sarcina de transport in mers este de maximum 168 kg**. Sarcina statica, de 300 kg, a modelului Defender** va permite sa va bucurati mai mult de aventura. Iar daca doriti sa ramaneti peste noapte, cortul cu montare pe plafon va permite acest lucru.
PIVI PRO

PIVI PRO

Pastrati legatura, cu ajutorul performantului sistem multimedia Pivi Pro3. Ecranul central tactil de 11,4 inch asigura un design simplificat si elegant al plansei de bord si include functii intuitive pentru volum, climatizare si reglarea scaunului.
CALITATE EXCELENTA A AUDITIEI

CALITATE EXCELENTA A AUDITIEI

Ascultati muzica preferata, cu ajutorul sistemului audio surround MeridianTM , cu o putere de 700 W. Cele 14 difuzoare si subwooferul cu 2 canale ofera o calitate exceptionala a auditiei, cu sunete inalte clare si sunete joase patrunzatoare.
CONECTIVITATE PERFECTA

CONECTIVITATE PERFECTA

Configurat pentru aventuri extraordinare, pachetul online4 asigura o conectare permanenta, cu acces la aplicatii precum Amazon Alexa si Spotify, iar tehnologia de actualizare software prin wi-fi (SOTA) mentine vehiculul la zi.
VIZIBILITATE PERFECTA

VIZIBILITATE PERFECTA

Supravegheati zona din spate, cu ajutorul oglinzii retrovizoare interioare ClearSight5. Indiferent daca este vorba de echipamente sau de pasagerii inalti din spate, imaginea live va tine la curent cu situatia.
ASISTENTA SOFER

ASISTENTA SOFER

Selectati din gama de echipamente care asigura un condus si o parcare mai usoare. Sunt disponibile multe tehnologii inovatoare, care imbunatatesc experienta la volan.

PERFORMANTE DE VARF

DEFENDER ELECTRIC HYBRID

DEFENDER ELECTRIC HYBRID

Cu modelul Defender plug-in electric hybrid (PHEV) nu trebuie sa faceti niciun compromis. Ofera mai o autonomie omologata WLTP in modul electric de maximum 51 km**. Si o autonomie in conditii reale de exploatare de maximum 43 km. Acest lucru asigura o autonomie totala in conditii reale de pana la 697 km**. De asemenea, permite incarcarea rapida CC intre 0 si 80% in 30 de minute.

SPECIFICATII ELECTRIC HYBRID

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC (MAXIM)**

51 KM

Autonomie estimata WLTP in conditii reale de exploatare - maxim 43km.

0-100 KM/H

5,6 SECUNDE

0-60 mph in 5,4 secunde.

INCARCARE LA STATIILE PUBLICE (MINIM)

0,5 ORE

Incarcare rapida CC de la 0 la 80% in aproximativ 30 de minute.

MASA MAXIMA REMORCABILA

3.000 KG

Motorizarea poate afecta masa remorcabila.

SPECIAL PENTRU TINE

Imbunatatiti capabilitatile si durabilitatea modelului Defender cu ajutorul gamei de pachete de accesorii, pentru a fi pregatit in orice situatie.

EXPLORATI

MODELELE DEFENDER

MODELELE DEFENDER

Explorati intreaga gama de modele.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati datele si valorile.

**Consultati valorile WLTP

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile CO2CO, consumului de combustibil, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

*Total: volumul masurat prin simularea umplerii portbagajului cu lichid.

**Defender 110 si 130 cu anvelope off-road. Nu este disponibil pentru modelele Defender V8.

  • Daca este echipat cu jante de 20 inch, viteza maxima este de 191 km/h (119 mph).

1Nu este compatibil cu sistemul de protectie fata pentru expeditii şi cadrul de protectie in forma de A.

2Verificati intotdeauna traseul si iesirea inainte de a traversa un vad.

3Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Land Rover, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

4Se aplica politica utilizarii rezonabile. Abonament standard pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover.
5Echipament disponibil in functie de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.