DEFENDER 130

DEFENDER 130


SPATIU PENTRU AVENTURA IMPREUNA CU CEI DRAGI
URMARITI VIDEOCLIPUL

DESIGN EXTERIOR

O silueta inconfundabila, subliniata de un design foarte studiat. Defender 130 imbina forma cu functia si se remarca printr-o prezenta impunatoare.

PREZENTA IMPUNATOARE

Cu o lungime totala impresionanta, de 5.358 mm, se va face imediat remarcat. Aceasta solicita atentie din partea soferului atat pe drumuri asfaltate, cat si in off-road. Defender 130 este combinatia perfecta intre spatiu si capabilitati.

SENZATIE DE SPATIU

Plafonul panoramic culisant permite patrunderea luminii naturale la nivelul primelor 2 randuri de locuri, iar plafonul suplimentar din sticla, disponibil numai pentru modelul Defender 130, le asigura pasagerilor de pe al treilea rand aceeasi experienta autentica.

ELEMENTE PREMIUM

De la tinuta atent studiata la suprafetele sofisticate perfect dimensionate, Defender 130 inspira incredere din toate unghiurile. Capacul rotii de rezerva, vopsit in culoarea caroseriei, sporeste estetica si pragmatismul designului.

DESIGN INTERIOR

Datorita celui de-al treilea rand de locuri, Defender 130 ofera cel mai mare spatiu la aceasta clasa, pentru pana la 8 pasageri. In interior, detaliile specifice sporesc unicitatea designului.

DETALII DE DESIGN

DETALII DE DESIGN

Foarte spatios, interiorul modelului Defender 130 a fost proiectat pentru a fi ergonomic si in acelasi timp elegant, cu elemente de design suplimentare, cum ar fi detaliile cromate si ornamentele din lemn.
ECRAN TACTIL CU DIAGONALA DE 11,4"

ECRAN TACTIL CU DIAGONALA DE 11,4"

Echipat cu un ecran tactil de 11,4”. Ecranul extins si luminozitatea sporita a interfetei din sticla curbata afiseaza o suprafata mai mare a hartii sistemului de navigatie.
PIELE LUXOASA

PIELE LUXOASA

Disponibila intr-o gama variata de optiuni, inclusiv piele perforata Windsor Vintage Tan si Light Oyster, care vor conferi interiorului modelului Defender 130 un aspect ultramodern.

CONFORT

Profitati la maximum de aventura, indiferent de destinatie si de insotitor.

RAND 3 DE LOCURI

RAND 3 DE LOCURI


Toate locurile modelului Defender 130 sunt la fel de confortabile. Pasagerii de pe randul al treilea profita de spatiu pentru picioare si latime la nivelul sezutului maximizate, precum si de suporturi pentru pahare, cotiere si porturi de incarcare USB-C.
ECHIPAMENTE STANDARD

ECHIPAMENTE STANDARD

Defender 130 dispune standard de o gama completa de echipamente interioare, cum ar fi ecran tactil de 11,4", consola centrala, covorase si portbagaj imbracat in mocheta de lux.
CONTROL CLIMATIZARE PE 4 ZONE

CONTROL CLIMATIZARE PE 4 ZONE

Climatizarea pe 3 zone asigura incalzirea si racirea tuturor zonelor din habitaclu, iar climatizarea pe 4 patru zone ofera comenzi independente pentru toate cele trei randuri de locuri.
SPATIU DE INCARCARE PRACTIC

SPATIU DE INCARCARE PRACTIC

Chiar si atunci cand sunt utilizate toate cele 3 randuri de locuri, Defender 130 pune la dispozitie spatiu pentru bagaje. Pentru un spatiu suplimentar destinat bagajelor, rabatati al treilea rand de locuri si obtineti un volum util impresionant, de 1.232* litri.

PACHETE OPTIONALE

Personalizati si mai mult modelul Defender, cu gama de pachete pentru exterior.

PACHETE EXTERIOR

PACHETE EXTERIOR


Defender 130 poate fi personalizat in mod inteligent. Printre optiunile disponibile se numara patru pachete pentru exterior:

– Pachet Black
– Pachet Bright
– Pachet Black extins
– Pachet Bright extins

Pentru a configura modelul Defender 130 perfect, utilizati configuratorul.
CONFIGURATOR

PACHETE DE ACCESORII

Posibilitati nelimitate. Pentru a fi cu adevarat ceea ce va doriti, alegeti unul dintre cele 4 pachete de mai jos.

PACHET EXPLORER

PACHET EXPLORER

Urmati-va drumul, indiferent de suprafata de rulare. Pachetul Explorer echipeaza modelul Defender pentru a va permite sa va depasiti limitele si sa ajungeti in locuri inedite.
PACHET ADVENTURE

PACHET ADVENTURE

Lasati-va purtati de pasiuni pe noi teritorii. Pachetul Adventure care echipeaza modelul Defender va permite sa parasiti drumurile cunoscute si sa va aventurati in natura.
PACHET COUNTRY

PACHET COUNTRY

Nu pierdeti vremea sa va curatati bocancii. Modelul Defender cu pachet Country este pregatit pentru conditii nefavorabile si face din fiecare calatorie o experienta memorabila.
PACHET URBAN

PACHET URBAN

Cuceriti jungla urbana. Pachetul Urban care echipeaza modelul Defender va permite sa va remarcati in oras prin stilul atragator, echilibru si incredere.

PERSONALIZARE EXTREMA

Imbunatatiti experienta la volan. Modelul Defender permite personalizarea integrala a vehiculului in functie de stilul dvs. de viata.
EXPLORATI PERSONALIZAREA EXTREMA

EXPLORATI

MODELE LAND ROVER DEFENDER

MODELE LAND ROVER DEFENDER

Explorati intreaga gama de modele.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Explorati datele si valorile.
GALERIE

GALERIE

Modelele Land Rover s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor.

*Standardul in domeniu este volumul total, masurat prin umplerea portbagajului cu lichid.