NOUL <br>LAND ROVER DISCOVERY

CEL MAI VERSATIL SUV CU 7 LOCURI.

VIZUALIZARE EXTERIOR 360°

EMISII DE CO2 g/km
Minim 194


CONSUM DE COMBUSTIBIL combinat I/100 km
Minim 7,3

TOP
DESIGN
#component-4
FUNCTIONALITATE
#component-7
CAPABILITATI
#component-12
TEHNOLOGIE INCORPORATA
#component-14
EXPLORATI
#component-18
ACCESORII LAND ROVER
#component-20
COMPARATI MODELUL PREFERAT
Comparati echipamentele si specificatiile in paralel pe ecran.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Land Rover preferat!
CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Land Rover Discovery perfect, utilizati configuratorul.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri de la Land Rover.
https://new.carsinventory.com/api2/5cbfca83e48d3b9eeeeb4a699cf92cf18f97153e
https://new.carsinventory.com/api2/5cbfca83e48d3b9eeeeb4a699cf92cf18f97153e
VIZUALIZEAZA STOCUL:
DESIGN
EXPLORATI EXTERIORUL
FARURI MATRIX CU LED
EXPLORATI INTERIORUL
EXPLORATI EXTERIORUL

Designul actualizat confera modelului Discovery o silueta mai joasa si mai lata. De la farurile si lampile spate noi, la grila de radiator rafinata si barele de protectie noi. Partea din spate mai bine integrata si jantele noi, cu diametrul de 20-22”, sporesc aspectul modern al modelului.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**.jpg
Click to interact
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00_M.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**_M.jpg
Touch to interact
FARURI MATRIX CU LED

Faruri noi, sculptate, cu o grafica specifica si tehnologie Matrix cu LED, pentru maximizarea vizibilitatii.

CONFIGURATOR

ACCESATI GALERIA

LAND ROVER DISCOVERY
Un design inconfundabil si functional. O serie de elemente rafinate, subtile si sofisticate apropie si mai mult versatilul Land Rover Discovery de varful clasei premium.
ACCESATI GALERIA
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC
Land Rover Discovery R-Dynamic se remarca printr-o imbinare perfecta intre sportivitate si functionalitate. Cu bare de protectie, roti si lampi spate cu un design specific.
ACCESATI GALERIA
SELECTATI MODELUL PREFERAT
FUNCTIONALITATE
7 LOCURI
7 LOCURI

258 litriRandul 3 de locuri, disponibil optional, va permite sa transportati cu usurinta 7 persoane. Volumul total de mai sus inseamna un volum util de 172 de litri.

6 LOCURI
6 LOCURI

698 litriUtilizati un singur scaun de pe randul 3 si asigurati spatiu suficient pentru bagaje. Volumul total de mai sus inseamna un volum util de 547 de litri.

5 LOCURI
5 LOCURI

1.137 litriPorniti la drum impreuna cu toata familia, intr-un confort deplin, cu un portbagaj extrem de generos. Volumul total de mai sus inseamna un volum util de 922 de litri.

4 LOCURI
4 LOCURI

1.639 litriUtilizati 4 locuri si degajati spatiu suplimentar pentru obiectele mai mari, cum ar fi o geanta pentru schiuri. Volumul total de mai sus inseamna un volum util de 1.352 de litri.

3 LOCURI
3 LOCURI

1.889 litriCu 3 locuri pe scaune, vehiculul ofera un volum util sporit. Volumul total de mai sus inseamna un volum util de 1.567 de litri.

2 LOCURI
2 LOCURI

2.391 litriCu 5 scaune rabatate puteti transporta in portbagaj mai multe echipamente sportive, genti si alte bagaje. Volumul total de mai sus inseamna un volum util de 1.997 de litri.

Volumul total este standardul din domeniu si este masurat prin umplerea portbagajului cu lichid. Volumul util este masurat cu ajutorul corpurilor rigide (200 x 50 x 100mm) si indica volumul care poate fi utilizat din punct de vedere practic.

7 SCAUNE PENTRU ADULTI
Daca planificati sa calatoriti cu inca 6 persoane, indiferent daca este vorba despre prieteni sau copii, Land Rover Discovery cu 7 locuri ofera solutia perfecta. Cu scaune individuale si incalzite pentru toate cele 3 randuri de locuri, fiecare pasager poate admira peisajul intr-un confort absolut.
FUNCTIONALITATE
De la usi la compartimentele ascunse, Land Rover Discovery ofera un loc potrivit pentru orice obiect. Echipamentele practice precum prizele de incarcare USB-C si posibilitatea de a rabata scaunele de pe randurile 2 si 3 de locuri prin atingerea unui buton asigura o flexibilitate extraordinara.
ECHIPAMENTE ELECTRICE
Land Rover Discovery ofera o gama variata de echipamente care va fac viata mai usoara. Deschideti si inchideti hayonul si atunci cand aveti mainile ocupate, cu ajutorul hayonului electric, actionat prin gesturi. Si luati loc pe clapeta interioara din portbagaj, actionata electric, in timpul evenimentelor sau pentru a schimba cizmele murdare ale copiilor.
SIGURANTA
Land Rover Discovery a obtinut calificativul de 5 stele la testele de siguranta Euro NCAP. Cele pana la 5 dispozitive de fixare ISOFIX, gama completa de sisteme de asistenta pentru sofer, care usureaza condusul si parcarea si cele pana la 8 airbaguri pentru sofer si pasageri asigura siguranta familiei.
CAPABILITATI
MOTORIZARI HIBRIDE CU ASISTENTA MEDIE
MOTORIZARI HIBRIDE CU ASISTENTA MEDIE

Mai curate. Mai eficiente. Motorizarile hibride cu asistenta medie utilizeaza o baterie pentru colectarea, stocarea si utilizarea energiei pierdute in mod normal in timpul decelerarii. Tehnologia hibrida este disponibila pentru motorizarile D250, D300 si P360.

REMORCARE
REMORCARE

Capacitatea de remorcare extraordinara a modelului Land Rover Discovery, de maximum 3.500 kg, este insotita de o serie de ajutoare la remorcare – inclusiv asistenta avansata la remorcare – pentru a putea transporta in siguranta deplina orice, de la remorci pentru cai la remorci obisnuite.

TRACTIUNE INTEGRALA
TRACTIUNE INTEGRALA

Asigura un comportament sigur la deplasarea pe drumuri asfaltate sau in off-road. Pe suprafete alunecoase, cum ar fi iarba sau zapada, sistemul de tractiunea integrala (AWD) si Terrain Response colaboreaza pentru a distribui in mod automat cuplul intre rotile fata si spate, in vederea maximizarii tractiunii.

TEHNOLOGIE INCORPORATA
PIVI PRO

Mereu pregatit si activat, Pivi Pro este cel mai intuitiv sistem multimedia propus pana acum de Land Rover. Echiparea standard include: 


- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3


De asemenea, veti beneficia de urmatoarele functii premium:


- Pornire rapida
- Inteligenta artificiala
- Sistem de navigatie nou, inteligent4
- Harti in format 2D si 3D, cu actualizari automate
- Informatii live din trafic

INFORMATII PE SCURT

Selectati dintr-o varietate de configuratii diferite, cum ar fi navigatie 3D in ecran complet, informatii despre parcurs sau consultati rapid melodia redata, pe un ecran interactiv pentru sofer complet nou, de inalta rezolutie, cu diagonala de 12,3”.

Afisajul pe parbriz, disponibil optional5, proiecteaza informatii importante pe parbriz. Consultati cu usurinta viteza vehiculului, treapta de viteza selectata si instructiunile de navigatie, pe afisajul color.

SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN™

O calitate extraordinara a auditiei, ca intr-o sala de concert. Soferul si pasagerii beneficiaza de amplitudinea si claritatea sunetului specifice unui spatiu mare, deschis, cu ajutorul difuzoarelor laterale, din fata si din spate. Toate aceste elemente sunt integrate perfect cu ajutorul tehnologiei Trifield™, pentru a va putea relaxa si aprecia fiecare detaliu.

14 difuzoare si subwoofer cu 2 canale, amplificator cu o putere de 700 W.

Functii: procesare digitala a semnalului, corectie sunet din habitaclu Meridian, corelare digitala a variatiilor Meridian, tehnologie Trifield.

ACTUALIZARI SOFTWARE
Vehiculul ramane la zi cu ajutorul actualizarilor software6. Sistemul multimedia, sistemul telematic si diferitele module de comanda pot fi actualizate de la distanta, pentru a asigura performante optime. Acest lucru inseamna ca vehiculul va fi tot mai modern.
PACHET ONLINE
Pachetul Online7 8 ofera servicii conectate suplimentare, cu ajutorul unei cartele SIM incorporate, care asigura acces la:

- Redare media nelimitata
- Starea vremii
- Sincronizarea online a calendarului
INCARCARE WIRELESS
Incarcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon, disponibila optional, va permite sa incarcati smartphone-urile compatibile, fara a apela la un cablu sau la un conector de incarcare. In timp ce va aflati la bord, telefonul va utiliza antena vehiculului, pentru a garanta un semnal si o claritate imbunatatite a apelurilor.
SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5
Ionizarea Nanoe™, disponibila optional, imbunatateste confortul soferului si pasagerilor. La apasarea butonului PURIFY, filtrul special proiectat capteaza particulele fine din aerul exterior, precum PM2,5 si alergenii aflati in suspensie, cum ar fi praful si polenul.
CONFIGURATOR

Cel mai versatil SUV Land Rover de pana acum. Pentru a configura un Land Rover Discovery perfect, utilizati configuratorul.

CONFIGURATOR
EXPLORATI
SELECTATI MODELUL LAND ROVER DISCOVERY PREFERAT
Aici puteti regasi intreaga gama de modele, alaturi de gama diversificata de designuri incitante, sisteme de asistenta la condus si tehnologii rafinate disponibile.
SELECTATI MODELUL PREFERAT
GALERIE
Modelele Land Rover s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor. Land Rover Discovery in mediul sau preferat.
ACCESATI GALERIA
VIEW GALLERY
SPECIFICATIE
Explorati mai detaliat caracteristicile. Aflati mai multe despre performantele motorului, dimensiuni si consumul de combustibil.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
VIEW SPECIFICATIONS
ACCESORII LAND ROVER
ACCESORII LAND ROVER

Elegante, robuste si practice: personalizati si mai mult modelul Land Rover Discovery, cu ajutorul accesoriilor pentru exterior si interior.

CAUTATI ACCESORII
COLECTIA LAND ROVER
COLECTIA LAND ROVER

Gama exclusiva de accesorii Land Rover este inspirata de vehiculele noastre si reprezinta o mostra de design specific britanic.

CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Land Rover Discovery perfect, utilizati configuratorul.
GALERIE
Modelele Land Rover s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri de la Land Rover.

The figures provided are manufacturer’s estimates and will be replaced with the official EU test figures as soon as they are available. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment and accessories.


Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.


Consultati valorile WLTP..
WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.


1 Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.

3 Land Rover Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover. Aplicatia Land Rover Remote trebuie descarcate din Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation will require further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

5 Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6 Updates will require data connection.

7 Fair use policy may apply. Includes 1-year subscription which can be extended after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.


Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente, pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control deplin asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii sunt pe baza de abonament, care trebuie reinnoit dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.

Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

Nanoe™ este o marca comerciala a Panasonic Corporation.