ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE PRETUIESTE TRECUTUL GLORIOS SI UNANIM APRECIAT AL JAGUAR LAND ROVER, PENTRU A-I ASIGURA UN VIITOR GLORIOS.

VIZITATI-NE
SEDIUL ATELIERULUI DE LUCRARI CLASICE

Locatia moderna, cu o suprafata de 14.000 m2, ne-a permis centralizarea tuturor activitatilor dedicate modelelor clasice intr-o singura zona, care include 54 de posturi de lucru individuale si zone de dezechipare, un atelier specializat pe motoare si un spatiu pentru 480 de vehicule.

VIZITATI-NE
SERVICII COMPLETE

Locatia adaposteste, de asemenea, 4 echipe specializate in crearea si furnizarea de vehicule autentice, servicii pentru clienti, piese originale si experiente clasice.

Pentru informatii suplimentare
Sunati-ne la numarul +44 (0)203 601 1255
Sau trimiteti-ne un e-mail la: info@classic.landrover.co.uk

LAND ROVER CLASSIC
AUTOMOBILE AUTENTICE
Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Land Rover, cum ar fi Land Rover din prima serie si Range Rover cu 2 usi.
AFLATI MAI MULTE
SERVICII PENTRU CLIENTI
Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice Land Rover, indiferent de vechimea acestora.
AFLATI MAI MULTE
PIESE ORIGINALE
Prin oferirea de piese originale Land Rover pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.
AFLATI MAI MULTE
EXPERIENTE CLASICE
Nu trebuie sa detineti un model clasic Land Rover pentru a experimenta bucuria de a conduce un astfel de vehicul. Experientele clasice ofera o ocazie unica de a experimenta spiritul, farmecul si bucuria modelelor Land Rover de altadata.
AFLATI MAI MULTE
INAPOI LA LAND ROVER CLASSIC