SERVICII PENTRU CLIENTI

DE LA FACILITATI MODERNE DE TESTARE LA VERIFICARI ISTORICE, FACEM TOT CE ESTE POSIBIL PENTRU A AVEA GRIJA DE MODELUL DVS. LAND ROVER.

SERVICII PENTRU CLIENTI

Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, atelierele pentru clienti isi propun sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice, indiferent de vechimea acestora.

SERVICE

Reviziile periodice sunt foarte importante pentru intretinerea unui vehicul clasic. In acest scop, am creat optiuni de service specifice, care preiau verificarile efectuate in momentul iesirii de pe poarta fabricii si le combina cu tehnica moderna. Toate lucrarile sunt inregistrate in carnetul de service Jaguar Land Rover Classic Works, pentru a ajuta la pastrarea valorii vehiculului si la protectia investitiei.

Pentru informatii suplimentare
Sunati-ne la numarul +44 (0)203 601 1255
Sau trimiteti-ne un e-mail la@classic.landrover.co.uk

VERIFICAREA STARII

La prima vizita a clientilor la atelierul de lucrari clasice Jaguar Land Rover, recomandam o verificare a starii vehiculului, care dureaza o zi. Dupa finalizarea acestei verificari vizuale complete, cu 121 de puncte, vom furniza un raport cu toate lucrarile necesare, in culoarea rosie, portocalie si verde, in functie de urgenta acestora.

Pentru informatii suplimentare
Sunati-ne la numarul +44 (0)203 601 1255
Sau trimiteti-ne un e-mail la@classic.landrover.co.uk

RESTAURARE

Indiferent de starea fizica a vehiculului, expertii departamentului Classic sunt pregatiti sa-l restaureze la gloria de odinioara. Serviciile de restaurare sunt impartite in 8 etape clare. Verificarea initiala si auditarea componentelor, demontarea, curatarea, repararea caroseriei si reconditionarea componentelor, urmata de reasamblarea vehiculului. Fiecare etapa este efectuata cu grija de tehnicieni experti, pentru a garanta autenticitatea deplina a vehiculului dvs. clasic.

RECONDITIONARI MOTOARE

La reconditionarea motoarelor participa aceiasi specialisti care au creat primele motoare Land Rover. Experienta acestora imbina tehnicile initiale cu procesele moderne Land Rover si ne ofera posibilitatea sa reconditionam si sa reconstruim motoarele in stil clasic, dar cu precizia secolului 21.

LAND ROVER CLASSIC
ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER
Suntem mandri sa va prezentam noul atelier Jaguar Land Rover de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de restaurare.
AFLATI MAI MULTE
AUTOMOBILE AUTENTICE
Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Land Rover, cum ar fi Land Rover din prima serie si Range Rover cu 2 usi.
AFLATI MAI MULTE
PIESE ORIGINALE
Prin oferirea de piese originale Land Rover pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.
AFLATI MAI MULTE
EXPERIENTE CLASICE
Nu trebuie sa detineti un model clasic Land Rover pentru a experimenta bucuria de a conduce un astfel de vehicul. Experientele clasice ofera o ocazie unica de a experimenta spiritul, farmecul si bucuria modelelor Land Rover de altadata.
AFLATI MAI MULTE
INAPOI LA LAND ROVER CLASSIC