PIESE ORIGINALE

PRIN IMBINAREA METODELOR TRADITIONALE CU TEHNOLOGIA MODERNA CREAM PIESE ORIGINALE AUTENTICE.

PIESE ORIGINALE

Oferim piese pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga si dorim sa oferim cel mai ridicat nivel al serviciilor si piese originale de calitate clientilor care detin modele ce nu se mai fabrica de cel putin 10 ani. Toate piesele sunt fabricate conform specificatiilor exacte Land Rover, de catre furnizorii originali, daca este posibil, conform schitelor originale Land Rover si cu scule care asigura autenticitatea acestora.

KITURI DE UPGRADE ORIGINALE PENTRU DEFENDER

Beneficiati de performante, manevrabilitate si bucuria de a conduce la un nou nivel, cu gama de kituri de upgrade originale pentru modelele Defender 90 si 110.

Inspirate de modelul Defender Works V8 70th Edition, aceste kituri de upgrade au fost proiectate, create si testate la standardele Land Rover de catre inginerii Classic Works, beneficiind de garantia producatorului.

De la sporirea personalitatii, cu jante exclusive din aliaj usor Sawtooth, de 18 inch, cu finisaj diamantat, la cresterea puterii motorului printr-un upgrade al ECU, toate cele 4 kituri de upgrade asigura o experienta mai atractiva si mai multa bucurie la volanul modelului Defender.

AFLATI MAI MULTE
SISTEM MULTIMEDIA LAND ROVER CLASSIC

Cu sistemul multimedia Land Rover Classic, trecutul intalneste viitorul.

Fascinatia noastra pentru trecut nu inseamna ca nu ar trebui sa privim catre viitor, in vederea imbunatatirii experientei de detinere si de condus a unui model clasic Land Rover.

De aceea va prezentam sistemul multimedia Land Rover Classic, in ton cu interiorul modelelor clasice Land Rover, dar echipat cu tehnologie moderna, precum radio DAB, conectivitate Bluetooth™, ecran tactil cu diagonala de 3,5”, integrare smartphone si sistem de navigatie prin satelit. Dispune de finisaj negru sau cromat, pentru a completa perfect interiorul modelului dvs. Land Rover.

AUTENTICITATE

Piesele originale pentru vehicule clasice nu reprezinta doar reproduceri. Acestea sunt recreari exacte ale pieselor originale, proiectate la cele mai mici tolerante de catre artizani pasionati de modelele clasice Land Rover. Pasiunea pentru masini si mostenirea acestora asigura precizie, autenticitate si o valoare unica fiecarei piese componente.


Pentru informatii suplimentare
Sunati-ne la numarul +44 (0)203 601 1255
Sau trimiteti-ne un e-mail la info@classic.landrover.co.uk

LAND ROVER CLASSIC
ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER
Suntem mandri sa va prezentam noul atelier Jaguar Land Rover de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de restaurare.
AFLATI MAI MULTE
AUTOMOBILE AUTENTICE
Aducem istoria in prim plan, prin reconstructia meticuloasa si in numar limitat a unor modele clasice Land Rover, cum ar fi Land Rover din prima serie si Range Rover cu 2 usi.
AFLATI MAI MULTE
SERVICII PENTRU CLIENTI
Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice Land Rover, indiferent de vechimea acestora.
AFLATI MAI MULTE
EXPERIENTE CLASICE
Nu trebuie sa detineti un model clasic Land Rover pentru a experimenta bucuria de a conduce un astfel de vehicul. Experientele clasice ofera o ocazie unica de a experimenta spiritul, farmecul si bucuria modelelor Land Rover de altadata.
AFLATI MAI MULTE
INAPOI LA LAND ROVER CLASSIC