AUTOMOBILE AUTENTICE

PROMOVAM AUTENTICITATEA IN TOT CEEA CE FACEM – RESTAURARE, RECREARE SI RECONDITIONARE.

RANGE ROVER REBORN
In 1970, lansarea modelului Range Rover a schimbat totul. Niciodata pana atunci luxul unei limuzine de clasa mare nu fusese asociat cu asemenea capabilitati in off-road, dand nastere unui model foarte apreciat la nivel international, un adevarat fenomen in lumea automobilistica. Dupa aproape 50 de ani, Land Rover Classic restaureaza modele Land Rover cu 2 usi la specificatiile de fabrica, pentru ca generatiile viitoare de colectionari si entuziasti sa le poata achizitiona direct de la Land Rover.
AFLATI MAI MULTE
LAND ROVER SERIA I REBORN
Inca din prima zi, modelele Land Rover au cucerit teritorii pana atunci inaccesibile automobilelor. Land Rover Reborn va ofera ocazia sa detineti unul dintre aceste modele originale – un Land Rover seria I perfect restaurat – selectionat cu atentie din toate colturile lumii. Dupa restaurare, fiecare model din seria I dispune de garantie completa de 12 luni, mandrindu-se, de asemenea, si cu un trecut glorios.
AFLATI MAI MULTE
WORKS LEGENDS

Programul Works Legends ofera o modalitate unica de achizitie a unui vehicul rulat clasic, complet revizuit si certificat de tehnicieni Land Rover competenti.

AFLATI MAI MULTE
ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER

Angajamentul nostru privind pastrarea modelelor Land Rover Classic se concretizeaza in noua locatie dedicata special acestora - cea mai mare de acest gen din lume.

AFLATI MAI MULTE
LAND ROVER CLASSIC
ATELIERUL DE LUCRARI CLASICE JAGUAR LAND ROVER
Suntem mandri sa va prezentam noul atelier Jaguar Land Rover de lucrari clasice. Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, ne propunem sa oferim cele mai bune servicii de restaurare.
AFLATI MAI MULTE
SERVICII PENTRU CLIENTI
Dispunand de ingineri experti si specialisti in vehicule istorice, acest spatiu isi propune sa ofere lucrari de service cu garantie originala, restaurare si asistenta vanzari pentru toate modelele clasice Land Rover, indiferent de vechimea acestora.
AFLATI MAI MULTE
PIESE ORIGINALE
Prin oferirea de piese originale Land Rover pentru modele clasice miilor de clienti din lumea intreaga, obiectivul principal al diviziei de piese originale Jaguar este de a oferi clientilor pasionati de masini vechi produse originale la cel mai inalt nivel de service si calitate.
AFLATI MAI MULTE
EXPERIENTE CLASICE
Nu trebuie sa detineti un model clasic Land Rover pentru a experimenta bucuria de a conduce un astfel de vehicul. Experientele clasice ofera o ocazie unica de a experimenta spiritul, farmecul si bucuria modelelor Land Rover de altadata.
AFLATI MAI MULTE
INAPOI LA LAND ROVER CLASSIC