SIGURANTA SI SECURITATE


PENTRU NOI NIMIC NU ESTE MAI IMPORTANT DECAT SIGURANTA SI SECURITATEA SOFERILOR SI PASAGERILOR

PROTECTIE OPTIMA

Datorita echipamentelor de care dispune, Land Rover este proiectat sa va protejeze in permanenta pe durata calatoriilor, cu elemente precum sistemele avansate de asistenta pentru sofer (ADAS) si sistemul complet de airbag-uri. Iar ultimele inovatii in domeniul securitatii vehiculelor confera o siguranta suplimentara.

SISTEME LAND ROVER DE ASISTENTA PENTRU SOFER

De la deplasarea usoara in oras la imbunatatirea sigurantei soferului si pasagerilor, este disponibila o gama diversificata de tehnologii care fac mai placuta viata la bord.

FRANARE DE URGENTA AUTONOMA

FRANARE DE URGENTA AUTONOMA

Daca se detecteaza un risc de coliziune la viteze cuprinse intre 5 si 80 km/h (intre 3 si 50 mph), sunteti avertizat, pentru a putea lua din timp masuri. Daca nu se ia nicio masura, sistemul actioneaza franele in mod automat.
ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE

ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE

Prin detectarea momentului in care vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare, asistenta la pastrarea benzii de rulare actioneaza asupra volanului, incurajandu-va sa corectati traiectoria modelului Range Rover Velar.
CONTROL ADAPTIV AL VITEZEI DE CROAZIERA

CONTROL ADAPTIV AL VITEZEI DE CROAZIERA

Acest lucru permite mentinerea unei viteze constante fara sa trebuiasca actionata mereu pedala de acceleratie si reduce oboseala soferului.
ASISTENTA LA PARCARE

ASISTENTA LA PARCARE

Asistenta la parcare ajuta la intrarea si iesirea modelului Land Rover dintr-un loc de parcare laterala sau perpendiculara. Iar schemele si notificarile va vor ghida pe durata manevrei.
MONITORIZARE UNGHI MORT

MONITORIZARE UNGHI MORT

Daca vehiculul dvs. detecteaza alt vehicul in unghiul mort sau in apropierea acestuia, monitorizarea unghiului mort va anunta rapid.
SENZORI DE PARCARE 360°

SENZORI DE PARCARE 360°

Asigurand o incredere deplina la manevrarea in locuri inguste, senzorii de parcare 360° asigura feedback sonor si vizual, indicand apropierea de obstacole in timpul parcarii.