LAND ROVER REBORN

MODELE LAND ROVER DIN PRIMA SERIE, PERFECT RESTAURATE. SCRIETI ISTORIA ALATURI DE LAND ROVER

lLiUrmRL7tk
SERIA I, CAPITOLUL II

Inca din prima zi, vehiculele noastre au ajutat la definitivarea hartii lumii, descoperind teritorii care nu fusesera inca explorate. Land Rover Reborn va ofera ocazia sa detineti unul dintre aceste modele originale – un Land Rover seria I perfect restaurat.


Depunem toate eforturile pentru a restaura modelele Seria I originale, selectionate cu atentie din toate colturile lumii, pe criterii de autenticitate. Fiecare model clasic dispune de 12 luni garantie si de un trecut glorios.

MEREU TANAR: ISTORIA „MODELULUI ZERO”

Dupa ce si-a petrecut toata viata in Queensland, vehiculul nostru de prezentare, denumit si „modelul zero”, a revenit acasa, La Solihull. Acesta a fost folosit intr-o ferma, apoi a fost lasat sa rugineasca. Dar spiritul seriei I nu va rugini niciodata. Am restaurat „modelul zero” la forma de odinioara, folosind toate tehnicile si procesele originale, pentru a ne asigura ca povestea seriei I este departe de a fi incheiata – de fapt, aceasta tocmai a inceput.

DETALIILE FAC DIFERENTA

Nicio serie I nu este la fel – fiecare vehicul a avut o viata diferita, intr-o alta parte a lumii. Reborn se asigura ca aceasta nu este o restaurare obisnuita – indiferent daca este un model 80” sau 86”, pastram autenticitatea si unicitatea fiecarui vehicul.

VERIFICAREA

Inainte de efectuarea oricarei lucrari, efectuam o verificare amanuntita a fiecarui vehicul, descoperind tot ce trebuie restaurat – prin compararea starii pieselor cu specificatiile initiale de fabricatie.

PREGATIREA CAROSERIEI

Apoi demontam vehiculul si restauram panourile caroseriei. Dupa aceea, pentru a-i pastra personalitatea, panourile sunt vopsite de atelierul de tinichigerie autorizat Land Rover Classic, in cele 5 nuante originale din perioada respectiva – Light Green, Bronze Green, Royal Air Force Blue, Dove Grey si Poppy Red.

EXTERIOR

Dezechipam, reconditionam si pastram cat mai multe piese originale posibil, pe care le inlocuim numai daca este absolut necesar. Obiectivul Reborn este sa continue povestea seriei I, nu sa o rescrie.

INTERIOR

Apoi ne-am concentrat atentia asupra interiorului seriei I, dezechipand scaunele pana la cadrul metalic si acoperindu-le cu material din perioada respectiva, la alegerea clientului.

PIESELE MECANICE

Demontam si reconditionam fiecare motor al seriei I in atelierul pentru grupul motopropulsor. Dupa ce inima sa legendara incepe din nou sa bata, garantia de 12 luni sau 20.000 km se asigura ca nu veti avea probleme pentru mult timp de acum incolo.

PRINDERI SI FINISAJE

Este important sa pastram autenticitatea si caracterul fiecarui vehicul, chiar si in cele mai mici detalii. Tinand cont de acest lucru, ne asiguram ca toate componentele sunt reconditionate la aspectul original al vehiculului. Dupa ce finalizam restaurarea, incepe un nou capitol din viata seriei I...

Land Rover Reborn ofera clientilor nostri ocazia de a detine o parte din istoria automobilului - un Land Rover seria I complet reconditionat.

TIM HANNIG
DIRECTOR JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

INAINTE SI DUPA
Faceti clic pentru a interactiona
Atingeti pentru a interactiona
PROMOVAREA MODELULUI REBORN

Modelele originale din seria I nu au reprezentat singura noastra preocupare.

SCRIETI ISTORIA ALATURI DE LAND ROVER

Daca doriti sa scrieti capitolul urmator al seriei I Reborn, contactati-ne, iar un membru al echipei noastre va va ajuta cu placere. Sau trimiteti-ne un e-mail si va vom suna intr-un moment potrivit pentru dvs.

+44(0) 203 601 1255

classic@jaguarlandrover.com