ACTUALIZaRI SOFTWARE WIRELESS

ACTUALIZaRI SOFTWARE WIRELESS

INTOTDEAUNA CONECTAT, INTOTDEAUNA LA ZI

Autovehiculul dvs. Land Rover este avansat din punct de vedere tehnologic, iar actualizarea acestuia se efectueaza de la distanta, la fel ca telefonul inteligent. Datorita tehnologiei software-over-the-air a vehiculului, va fi intotdeauna la zi si pregatit pentru aventura. Folosind conexiunea de date incorporata de la Land Rover, se poate descarca automat cel mai recent software, fara niciun cost suplimentar. Actualizarile nu trebuie efectuate imediat - puteti programa o actualizare inainte cu pana la doua saptamani, la o ora care este convenabila pentru dvs.

CUM SA INSTALATI ACTUALIZAREA DE SOFTWARE

PASUL 1 - INCEPETI ACTUALIZAREA

PASUL 1 - INCEPETI ACTUALIZAREA

Cand este disponibila o actualizare, se afiseaza un mesaj pe ecranul tactil cu doua optiuni: „Update now” (Actualizati acum) sau „Schedule” (Programati). Daca este necesar, acceptati termenii si conditiile de utilizare pentru a continua.
PASUL 2 - INSTALATI

PASUL 2 - INSTALATI

Cand sunteti pregatiti sa incepeti, apasati pe „Update now” (Actualizati acum). Pentru anumite actualizari, vehiculul trebuie sa fie oprit, blocat si cu alarma activata inainte sa poata incepe actualizarea. in acest caz, nu va veti putea utiliza vehiculul atata timp cat are loc instalarea. Masina dvs. Land Rover va va informa cand este necesar acest tip de actualizare.
PASUL 3 - PROGRAMATI

PASUL 3 - PROGRAMATI

Daca pentru actualizare este necesara oprirea vehiculului, o puteti programa la un moment convenabil pentru dvs. Actualizarile pot fi programate cu doua saptamani inainte.
PASUL 4 - FINALIZATI

PASUL 4 - FINALIZATI

La finalizarea actualizarii, veti primi o notificare pe ecranul tactil, care va informeaza ca instalarea s-a realizat cu succes. Acum puteti beneficia de cel mai recent software pentru masina dvs. Land Rover.

NOTE DE VERSIUNE PENTRU ACTUALIZAREA DE SOFTWARE

Vedeti continutul fiecarei versiuni de software accesand linkurile de mai jos:

DESCHIS
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.5a
OS 2.0.6

ACTUALIZARI AUTOMATE

Pentru majoritatea actualizarilor de software trebuie sa le acceptati intai manual inainte de a incepe instalarea. Cu toate acestea, masina dvs. Land Rover se va actualiza uneori singura pentru a asigura siguranta, securitatea sau intretinerea sistemelor. Pentru actualizarile automate nu trebuie sa faceti nimic, pe ecranul tactil nu apare nicio notificare si puteti conduce ca de obicei.

INTREBARI FRECVENTE REFERITOARE LA ACTUALIZAREA DE SOFTWARE


Aveti intrebari privind actualizarile de software?
Intrebarile noastre frecvente va vor fi utile.