UPGRADE COMPLEMENTAR INCONTROL


ADAUGATI FUNCTII NOI, ACTUALIZARI DE SOFTWARE WIRELESS SI SMARTPHONE PACK

Cel mai recent upgrade pentru sistemele InControl Touch Pro adauga functii noi si o noua interfata pe ecranul tactil. Acest upgrade este complementar pentru vehiculele compatibile si include actualizari pentru Smartphone Pack si software-ul wireless.

SMARTPHONE PACK

SMARTPHONE PACK

Cu ajutorul Smartphone Pack puteti partaja smartphone-ul cu sistemul multimedia al vehiculului. Aplicatia Smartphone Pack include:

- Apple CarPlay®
- Android AutoTM
- Baidu CarLifeTM

Serviciile oferite de Apple CarPlay® si Android Auto™ depind de disponibilitatea acestei functiii in tara dvs., de aceea va rugam sa consultati Apple CarPlay® si Android Auto™ pentru mai multe informatii.
ACTUALIZARE DE SOFTWARE WIRELESS

ACTUALIZARE DE SOFTWARE WIRELESS

Este usor sa descarcati cel mai recent upgrade, la dealerul dvs. local. Dupa upgrade, va puteti optimiza si mai mult sistemele vehiculului cu actualizari de software wireless – folosind Wi-Fi sau o cartela SIM, fara sa fie nevoie sa mergeti la un dealer. Actualizarile de software va mentin sistemele cheie ale vehiculului, cum ar fi InControl Touch Pro, pentru a fi siguri ca beneficiati la maximum de vehiculul dvs. Land Rover.

CUM PUTETI BENEFICIA

Discutati cu dealerul pentru a vedea daca vehiculul dvs. Land Rover este eligibil pentru acest upgrade de software. Dealerul va verifica anul modelului dvs., sistemul multimedia si panoul pentru interfata cu utilizatorul, pentru a confirma daca vehiculul dvs. Land Rover poate beneficia de acest upgrade.

ANUL MODELULUI VEHICULULUI DVS.
SISTEMUL DVS. multimedia
PANOUL DE INTERFATA CU UTILIZATORUL

CONTACTATI DEALERUL

Pentru a confirma daca vehiculul dvs. Land Rover poate beneficia de cel mai recent upgrade de software, contactati dealerul.