INTREBARI FRECVENTE PRIVIND SISTEMELE PIVI SI PIVI PRO

INTREBARI FRECVENTE PRIVIND SISTEMELE PIVI SI PIVI PRO

Pivi si Pivi Pro1, cele mai intuitive sisteme ale noastre multimedia de pana acum sunt usor de configurat si chiar mai usor de utilizat. Consultati sectiunea intrebari frecvente daca aveti intrebari.

PIVI sI PIVI PRO

OPEN ALL
RADIO SI MEDIA PLAYER
CONECTIVITATE USB
ONLINE PACK
PERSONALIZAREA
SETARI SI COMENZI
RECUNOASTEREA VOCALA
GENERALITATI

NAVIGAREA

OPEN ALL
VIZUALIZARILE HARTILOR SI INTERACTIUNEA
GHIDAREA PE DRUM
GENERALITATI
SETARI

ABONAMENTE

OPEN ALL
ABONAMENTE
ACHIZITIONAREA SI ACTIVAREA
REZILIEREA SERVICIILOR INCONTROL
PREFERINTE

CONECTIVITATEA

OPEN ALL
WI-FI SI HOTSPOT
SIM SI DATE
BLUETOOTH
TELEFON

ACTUALIZARI DE SOFTWARE

OPEN ALL
ACTUALIZARI DE SOFTWARE
REZOLVAREA PROBLEMELOR

URMARITI FILMARILE

VOLAN

VOLAN

Butoanele tactile de pe volan ofera un set intuitiv de comenzi, cu optiunea suplimentara de personalizare a butonului.
COMANDA VOCALA

COMANDA VOCALA

Activata printr-un buton de pe volan, comanda vocala va ofera optiunea de a efectua sarcini prin comenzi vocale simple.
SETARI

SETARI

Usor de navigat, setarile Pivi Pro va permit accesul rapid la o serie de functii care va permit sa va configurati vehiculul exact asa cum doriti.
MEDIA

MEDIA

Sortati posturile de radio in functie de favorite, pentru a naviga usor intre canale, sau comutati pe suporturile media stocate pe smartphone sau aplicatii terta parte cu doar cateva atingeri.
CLEARSIGHT GROUND VIEW

CLEARSIGHT GROUND VIEW

ClearSight Ground View foloseste camera surround 3D pentru a afisa terenul din jurul rotilor din fata, facilitand manevrarea vehiculului.
OGLINDA RETROVIZOARE

OGLINDA RETROVIZOARE

Oferind o vizualizare fara obstacole a drumului din spatele dvs., oglinda retrovizoare ClearSight afiseaza un flux video in timp real, cu o simpla atingere a unui comutator.
INCARCAREA WIRELESS

INCARCAREA WIRELESS

Va incarca telefonul din mers, fara sa aveti nevoie de cabluri sau conectari. Asezati doar telefonul in suportul de incarcare wireless si incepeti.

NU GASITI CE CAUTATI?

Daca mai aveti intrebari, conectati-ne sau discutati cu dealerul.

Functiile optionale si disponibilitatea acestora pot varia in functie de specificatiile vehiculului (model si sistem de propulsie) sau necesita instalarea altor functii pentru a putea fi instalate. Contactati dealerul local pentru mai multe detalii sau configurati vehiculul online. Online Pack se estimeaza ca va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu MY 2023.

Functiile incorporate in masina trebuie utilizate de sofer doar cand nu afecteaza siguranta. soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta controlul complet asupra vehiculului.

Pivi si functiile InControl, optiunile, serviciile terta parte si disponibilitatea acestora depind in continuare de schimbarile care apar pe piata - verificati la dealerul local Land Rover care este disponibilitatea pe piata locala si care sunt conditiile contractuale. Anumite functii sunt incluse intr-un abonament care trebuie ulterior reinnoit dupa perioada initiala specificata de dealer. Conectivitatea retelei mobile nu poate fi garantata in toate zonele. Informatiile si imaginile afisate in legatura cu tehnologia InControl, inclusiv ecranele sau secventele, depind de actualizarile de software, de controlul versiunii si alte modificari de sistem/vizuale, in functie de optiunile selectate.

Apple CarPlay este o marca comerciala a Apple Inc. Apple Inc si se pot aplica termenii pentru utilizatorii finali.

Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.

1Pentru Connected Navigation va fi necesar un abonament ulterior dupa perioada initiala recomandata de dealerul Land Rover.

2Masina dvs. este pregatita pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., consultati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay pentru mai multe informatii.

3Masina dvs. este pregatita pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., consultati https://www.android.com/auto/ pentru mai multe informatii.

4Se poate aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonamentul standard de 1, care se poate extinde dupa perioada initiala specificata de dealerul Land Rover.

5Remote contine serviciile pentru abonament, care se poate prelungi dupa perioada initiala specificata de dealerul Land Rover. Aplicatia Remote trebuie descarcata din magazinul de aplicatii Apple/Magazinul Google Play.

6Serviciile Secure Tracker si Secure Tracker Pro trebuie activate si trebuie sa se afle intr-o zona cu acoperire de retea. Include abonamentul pentru service de 12 luni si i se poate face upgrade la perioada de garantie sau se poate reinnoi dupa perioada initiala specificata de dealerul Land Rover.

7Verificati intotdeauna ruta si iesirea inainte de trece prin apa.

8Se aplica politica utilizarii rezonabile. Dupa ce se utilizeaza in decurs de o luna 20 GB de date, viteza datelor si functionalitatea asupra vehiculului se pot reduce pentru restul lunii.

9Pentru actualizari este necesara o conexiune de date.