BINE ATI VENIT LA IRICAD GALATI

Numai service-urile autorizate Land Rover indeplinesc standardele noastre riguroase de calitate si asigura protectia integrala a noului dumneavostra vehicul si a garantiei acestuia.
BINE ATI VENIT LA IRICAD GALATI

UNDE NE PUTETI GASI?

1

IRICAD GALATI

Str. Traian, 391, Galati, Galati, 800179 Galați Municipiul, Galați

SERVICE

  • Service
  • Vopsitorie/Caroserie
  • Piese
  • Vanzari si Service BEV

ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 8:00 - 17:00
Sambata: Închis

SERVICE

Personalizati-va modelul Jaguar cu accesorii. Profitati de suportul nostru complet in caz de accidentare sau defectiune. Pastrati-va masina in conditii impecabile. Serviciile noastre au grija de toate acestea.

SERVICII CHEIE DISPONIBILE

SERVICE SI REPARATII

SERVICE SI REPARATII

Daca vehiculul trebuie reparat, vom folosi numai piese originale Jaguar. In momentul programarii de service prioritatea noastra este sa va asiguram mobilitatea. In acest scop, va oferim o gama completa de solutii de mobilitate, cum ar fi transport, taxi premium, preluare si predare, serviciu de asteptare sau vehicul de inlocuire.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Piesele originale Jaguar sunt proiectate, testate si fabricate la cele mai ridicate standarde. Fiecare piesa este proiectata special pentru Jaguar si asigura optimizarea performantelor si maximizarea duratei de exploatare.
GARANTIE

GARANTIE

Pentru linistea dvs., oferim in standard garantia completa Jaguar de 3 ani/100.000 km, care acopera reparatiile ce trebuie efectuate ca urmare a unui defect de fabricatie. Aceasta se asigura ca modelul dvs. Jaguar va beneficia intotdeauna de atentia celor mai calificati tehnicieni.