Inscrieti-va pe lista așteptare a modelului Range Rover Electric pentru a avea ocazia de a fi printre primii care plaseaza o precomanda în 2024.

INSCRIETI-VA PE LISTA DE ASTEPTARE

Pentru a va inscrie pe lista de asteptare a noului Range Rover Electric, va rugam sa ne lasati datele dumneavoastra de contact. In urma completarii formularului veti fi contactat de cel mai apropiat dealer autorizat pentru a plasa o precomanda.
Datele transmise vor fi redirecţionate către dealerul cel mai apropiat de locația dvs. Acestea sunt necesare pentru a vă identifica, pentru a coresponda cu dumneavoastră, pentru a clarifica eventuale neînțelegeri legate de test-drive. Datele cu caracter personal furnizate pentru solicitarea drive-test sunt păstrate până la soluționarea cererii și până la confirmarea dumneavoastră privind serviciile dealerului. Ulterior, acestea pot fi sau nu prelucrate în scop de marketing conform propriei dvs opțiuni de mai jos. Informările cu privire la datele cu caracter personal sunt disponibile la următorul link: Politica privind datele cu caracter personal.