TINETI-MA LA CURENT


RRange Rover Sport SV EDITION ONE este acum alocat integral.
Prin completarea formularului de mai jos va manifestati interesul pentru a fi contactat in momenutl in care vor fi disponibile si alte variante alee celui mai rapid, mai dinamic si mai avansat model Range Rover Sport

Campurile marcate cu * sunt obligatorii


1. INFORMATII PERSONALE


2. CONSIMTAMANT

BRIT Motor AG va utiliza informatiile pe care ni le furnizati in acest formular doar pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra. Va veti putea exprima acordul prin bifarea casutei de mai jos:
Datele transmise vor fi redirecţionate către dealerul cel mai apropiat de locația dvs. Acestea sunt necesare pentru a vă identifica, pentru a coresponda cu dumneavoastră, pentru a clarifica eventuale neînțelegeri legate de test-drive. Datele cu caracter personal furnizate pentru solicitarea drive-test sunt păstrate până la soluționarea cererii și până la confirmarea dumneavoastră privind serviciile dealerului. Ulterior, acestea pot fi sau nu prelucrate în scop de marketing conform propriei dvs opțiuni de mai jos. Informările cu privire la datele cu caracter personal sunt disponibile la următorul link: Politica privind datele cu caracter personal.