Acum este mult mai usor sa achizitionati unul dintre autovehiculele din gama Discovery, definite eleganta si confort.


Profitati de noua campanie de finantare prin care beneficiati de un avantaj client de 7% pentru modelul Discovery, din pretul de lista al autovehiculului achizitionat.  


Completand formularul alaturat veti putea solicita o oferta personalizata adaptata cerintelor dumneavoastra.    


Oferta speciala de finantare prin BT Leasing IFN SA:

Dobanda 1,99% pentru finantarile cuprinse intre 12 – 60 luni. La dobanda mentionata anterior se adauga si componenta variabila calculata in raport cu indicele EURIBOR 6M plus comisionul lunar de administrare in cuantum de 0,075%.

Avans cuprins intre 10% - 80% din valoarea de contract a autovehiculului achizitionat.

Valoare reziduala flexibila de la minim 1% la maxim 20% din valoarea de contract a autovehiculului achizitionat.

Oferta adresata exclusiv persoanelor juridice care semneaza contractul de achizitie al autovehicului pana la 30.06.2024.

Nivelul de echipare minim in cazul autovehiculului comandat trebuie sa fie SE sau R-Dynamic SE.

DISCOVERY
CERE O OFERTA

Informatii personale

Date de contact

Vizualizeaza nota de informare aici.
Datele transmise vor fi redirecţionate către dealerul cel mai apropiat de locația dvs. Acestea sunt necesare pentru a vă identifica, pentru a coresponda cu dumneavoastră, pentru a clarifica eventuale neînțelegeri legate de test-drive. Datele cu caracter personal furnizate pentru solicitarea drive-test sunt păstrate până la soluționarea cererii și până la confirmarea dumneavoastră privind serviciile dealerului. Ulterior, acestea pot fi sau nu prelucrate în scop de marketing conform propriei dvs opțiuni de mai jos. Informările cu privire la datele cu caracter personal sunt disponibile la următorul link: Politica privind datele cu caracter personal.