DISCOVERY SPORT

UN SUV COMPACT SI FUNCTIONAL. DISPONIBIL ACUM SI IN VERSIUNEA HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

VIZUALIZARE EXTERIOR 360°
EXPLORATI MODELUL HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

EMISII DE CO2 g/km
Minim 46

CONSUM DE COMBUSTIBIL combinat I/100 km
Minim 2,0

SELECTATI MODELUL PREFERAT
Comparati echipamentele si specificatiile in paralel pe ecran.
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Land Rover preferat!
CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Discovery Sport perfect, utilizati configuratorul.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri de la Land Rover.
https://new.carsinventory.com/api2/5cbfca83e48d3b9eeeeb4a699cf92cf18f97153e
https://new.carsinventory.com/api2/5cbfca83e48d3b9eeeeb4a699cf92cf18f97153e
VIZUALIZEAZA STOCUL:
design
EXPLORATI EXTERIORUL
EXPLORATI EXTERIORUL

Discovery Sport este o interpretare moderna a calitatilor modelului Discovery.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
ELEMENTE DE DESIGN
ELEMENTE DE DESIGN

Culorile specifice, proportiile perfect echilibrate si elementele de design specifice pun in valoare modelul Discovery Sport.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
EXPLORATI INTERIORUL
EXPLORATI INTERIORUL

Cu ajutorul ornamentelor noi, aveti posibilitatea de a aduce un plus de personalitate habitaclului modelului Discovery Sport. Disponibil in 5 variante de finisare.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
DISCOVERY SPORT
Discovery Sport este o interpretare pura, care imbunatateste designul modelului. In oras sau in teren accidentat, cu Discovery Sport porniti in aventura la volanul unui model rafinat.
ACCESATI GALERIA
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC
Discovery Sport R-Dynamic este indraznet si sportiv. Pe langa echipamentele standard ale modelului Discovery Sport R‑Dynamic, HSE include jante de 20", tip 5089 si scaune fata reglabile electric pe 14 directii, cu functie de memorie pentru scaunul soferului.
ACCESATI GALERIA
P290 BLACK EDITION
Pentru cei care doresc mai multa putere. Discovery Sport P290 Black Edition este echipat cu un motor pe benzina de 2,0 litri si, exclusiv pentru P290 Black Edition, sistem de transmisie activa, care asigura o manevrabilitate imbunatatita.
ACCESATI GALERIA
SELECTATI MODELUL PREFERAT
FUNCTIONALITATE
5+2 locuri
5+2 locuri

157 litriIn configuratia cu 7 locuri, standardul in domeniu pentru volumul total al portbagajului este de 157* de litri. Acesta se traduce printr-un volum util de 115* litri, masurat cu ajutorul corpurilor rigide.


5 locuri
5 locuri

1179 litriTransportati tot ce aveti nevoie. In configuratia standard cu 5 locuri volumul total al portbagajului este de 1.179* litri, iar volumul util de 963* litri.


4 locuri
4 locuri

1302 litriRabatati unul dintre scaunele din spate si beneficiati de un volum total suplimentar de 1.302* litri. Permite transportul unor bagaje suplimentare si obtinerea unui volum util de 1.085* litri.


3 locuri
3 locuri

1548 litriCalatoriti impreuna cu 2 prieteni si luati la bord tot ce aveti nevoie, cu ajutorul acestei configuratii a modelului Discovery Sport, care asigura un volum total de 1.548* litri si unul util de 1.330* litri.


2 locuri
2 locuri

1794 litriDaca rabatati randul 2 de locuri, puteti transporta cu usurinta obiecte mai mari. Volumul total creste la 1.794* de litri. Volumul util este de 1.574* litri.


Volumul total este standardul din domeniu si este masurat prin umplerea portbagajului cu lichid. Volumul util este masurat cu ajutorul corpurilor rigide (200 x 50 x 100 mm) si indica volumul care poate fi utilizat din punct de vedere practic.

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT
Spatiul de stocare din portbagaj este ideal pentru nevoile familiei dumneavoastra, dar cum puteti vedea in spate peste pasageri si peste toate echipamentele? Cu oglinda retrovizoare interioara ClearSight, va puteti bucura de o vizibilitate neobstructionata, indiferent ce se afla in portbagaj sau pe bancheta din spate.
STIL DE VIATA ACTIV
Bucurati-va de activitatile preferate in aer liber si pastrati in siguranta cheia in vehicul. Cheia inteligenta tip bratara, disponibila optional, este impermeabila si va permite sa participati la o serie de activitati in care o cheie normala poate fi incomoda.
FARURI MATRIX CU LED
Parte a gamei noastre de tehnologii, farurile Matrix cu LED sunt prevazute cu un fascicul de lumina care se ajusteaza automat pentru a oferi vizibilitate maxima, fara a afecta traficul din fata.
ASISTENTA SOFER
Selectati din gama de echipamente care asigura un condus si o parcare mai usoare. Gratie multiplelor tehnologii inovatoare disponibile, veti vedea ca toate functiile au fost proiectate pentru imbunatatirea experientei la volan si a sigurantei.
TEHNOLOGIE INCORPORATA
PIVI SI PIVI PRO

Echipamentele standard pentru Pivi includ:

- Ecran tactil cu diagonala de 10"
- Radio digital DAB
- Interfata reproiectata
- Apple CarPlay® 2
- Android AutoTM 3
- Remote4

Faceti upgrade la Pivi Pro5 si veti beneficia de cea mai noua tehnologie de inteligenta artificiala la bord, cu echipamente precum sistem de navigatie inteligent, pentru a ramane conectat in permanenta pe durata calatoriei.

INFORMATII PE SCURT

Selectati dintr-o varietate de configuratii diferite, cum ar fi navigatie 3D in ecran complet, informatii despre parcurs sau consultati rapid melodia redata, pe un ecran interactiv pentru sofer complet nou, de inalta rezolutie, cu diagonala de 12,3”.


Afisajul pe parbriz, disponibil optional 6, proiecteaza informatii importante pe parbriz. Consultati cu usurinta viteza vehiculului, treapta de viteza selectata si instructiunile de navigatie, pe afisajul color.

SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN

O calitate extraordinara a auditiei, ca intr-o sala de concert. Soferul si pasagerii beneficiaza de amplitudinea si claritatea sunetului specifice unui spatiu mare, deschis, cu ajutorul difuzoarelor laterale, din fata si din spate. Toate aceste elemente sunt integrate perfect cu ajutorul tehnologiei Trifield TM, pentru a va putea relaxa si aprecia fiecare detaliu.

14 difuzoare si subwoofer cu 2 canale, amplificator cu o putere de 650 W.

Functii: procesare digitala a semnalului, corectie sunet din habitaclu Meridian, corelare digitala a variatiilor Meridian, tehnologie Trifield.

ACTUALIZARI SOFTWARE
Vehiculul ramane la zi cu ajutorul actualizarilor software7. Sistemul multimedia, sistemul telematic si diferitele module de comanda pot fi actualizate de la distanta, pentru a asigura performante optime. Acest lucru inseamna ca vehiculul va fi tot mai modern.
PACHET ONLINE
Pachetul Online8 ofera servicii conectate suplimentare, cu ajutorul unei cartele SIM incorporate, care asigura acces la:

- Redare media nelimitata
- Starea vremii
- Sincronizarea online a calendarului
INCARCARE WIRELESS
Incarcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon, disponibila optional, va permite sa incarcati smartphone-urile compatibile, fara a apela la un cablu sau la un conector de incarcare. In timp ce va aflati la bord, telefonul va utiliza antena vehiculului, pentru a garanta un semnal si o claritate imbunatatite a apelurilor.
SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM2,5
Ionizarea NanoeTM, disponibila optional, imbunatateste confortul soferului si pasagerilor. La apasarea butonului PURIFY, filtrul special proiectat capteaza particulele fine din aerul exterior, precum PM2,5 si alergenii aflati in suspensie, cum ar fi praful si polenul.
capabilitati
TRACTIUNE INTEGRALA

Asigura un comportament sigur la deplasarea pe drumuri asfaltate sau in off-road. Pe suprafete alunecoase, cum ar fi pe iarba sau pe zapada, cuplul poate fi distribuit intre rotile fata si spate, in vederea maximizarii tractiunii.

TERRAIN RESPONSE 2
Modificati setarile vehiculului in functie de suprafata de deplasare, prin optimizarea modelului Discovery Sport cu unul dintre cele 4 moduri de condus. Terrain Response 2 monitorizeaza conditiile de deplasare si pune in valoare functionalitatea acestui sistem performant, prin selectarea sistematica a celui mai potrivit mod de condus.
TRAVERSAREA VADURILOR
Pastrati-va increderea si spontaneitatea si la traversarea vadurilor. Detectarea adancimii vadurilor va poate ajuta sa traversati in siguranta cursuri de apa, deoarece modelul Discovery Sport va va avertiza daca adancimea apei se apropie de cea maxima permisa.
TRACTARE
Discovery Sport poate tracta pana la 2.500 kg. De asemenea, poate fi echipat cu un carlig de tractare detasabil sau cu extindere electrica, disponibil optional. Puteti imbunatati si mai mult functionalitatea vehiculului, prin echiparea cu accesorii de transport si tractare.
SISTEM DE VIZIBILITATE CLEARSIGHT
Ideal pentru deplasarile in off-road si pe suprafete denivelate. Disponibil cu camere video perimetrale 3D si sistem ClearSight9 de vizualizare la sol, puteti vedea efectiv „prin” capota modelului Discovery Sport si afisa mai multe imagini din exterior, cum ar fi zona podelei si rotilor vehiculului, in timpul deplasarii.
PERFORMANTE
SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

Perfect pentru deplasari urbane si calatorii cu familia, Discovery Sport hibrid cu conectare la priza permite deplasarea in modul electric, fara emisii de noxe si incarcarea cu ajutorul incarcarii rapide CC.

EXPLORATI MODELUL HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA
MOTORIZARI
Discovery Sport este echipat cu o gama diversificata de motorizari, care asigura putere, rafinament, placere de a conduce si un consum redus de combustibil si include optiunea unei motorizari hibride, cu conectare la priza.
MOD DINAMIC CONFIGURABIL
Caracteristicile selectate, cum ar fi suspensia si directia, pot fi configurate individual conform preferintelor personale, de la ecranul tactil al modelului Discovery Sport.
TRANSMISIE ACTIVA
Disponibila exclusiv pentru modelul Discovery Sport P290 Black Edition. Transmisia activa asigura tractiune, stabilitate si comportament imbunatatite in off-road. Iar pe drumuri asfaltate, sistemul asigura manevrabilitate imbunatatita.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
CONFIGURATOR

Un SUV compact si functional. Pentru a crea un model Land Rover Discovery Sport perfect, utilizati configuratorul.

CONFIGURATOR
EXPLORATI
SELECTATI MODELUL DISCOVERY SPORT PREFERAT
Aici puteti regasi intreaga gama de modele, alaturi de gama diversificata de designuri incitante, sisteme de asistenta la condus si tehnologii rafinate disponibile.
SELECTATI MODELUL PREFERAT
GALERIE
Modelele Land Rover s-au remarcat intotdeauna prin atentia deosebita acordata detaliilor. Modelul Discovery Sport nu poate trece neobservat.
ACCESATI GALERIA
SPECIFICATII
Explorati mai detaliat caracteristicile. Aflati mai multe despre performantele motorului, dimensiuni si consumul de combustibil.
EXPLORATI SPECIFICATIILE
ACCESORII LAND ROVER
ACCESORII LAND ROVER

Elegante, robuste si practice: personalizati si mai mult modelul Discovery Sport, cu ajutorul accesoriilor pentru exterior si interior.

CAUTATI ACCESORII
COLECTIA LAND ROVER
COLECTIA LAND ROVER

Gama exclusiva de accesorii Land Rover este inspirata de vehiculele noastre si reprezinta o mostra de design specific britanic.

SELECTATI MODELUL PREFERAT
Comparati echipamentele si specificatiile in paralel pe ecran.
CONFIGURATOR
Pentru a crea modelul Discovery Sport perfect, utilizati configuratorul.
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere.
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri de la Land Rover.

Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator, in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare. NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

Vizualizati valorile WLTP

WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

*Valoarea este valabila cu scaunele reglate la maximum in fata, nerabatate.

*Figure is representative of seats fully forward and not tilted.

1Depinde de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.

2Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.

4Land Rover Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover. Aplicatia Land Rover Remote trebuie descarcate din Apple App Store/Google Play Store.

5Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Land Rover, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.

6Pe unele piete solicita echiparea cu parbriz atermic. Directiile de navigatie apar pe parbriz numai daca vehiculul este echipat cu Pivi Pro.

7Actualizarile solicita o conexiune de date.

8Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care pot fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover.

9Sistemul de vizibilitate ClearSight este disponibil numai impreuna cu camerele video perimetrale 3D. Imaginea nu este in timp real. Pentru siguranta, verificati imprejurimile. In functie de reglementarile locale.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.
Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

NanoeTM este o marca comerciala a Panasonic Corporation.