BINE ATI VENIT LA TIRIAC AUTO BUCURESTI

Ţiriac Auto face parte din Grupul Ţiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distribuţie şi service auto, servicii de producţie şi întreţinere ascensoare, servicii de pază şi protecţie etc.
BINE ATI VENIT LA TIRIAC AUTO BUCURESTI

UNDE NE PUTETI GASI?

1

TIRIAC AUTO BUCURESTI 1
Vanzari si Service BEV

Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 107A, Sector 1, 13686, Bucuresti

SERVICE

  • Service
  • Vopsitorie/Caroserie
  • Piese
  • Vanzari si Service BEV

ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 9:00 - 19:00
Sambata: 10:00 - 14:00
3

TIRIAC AUTO BRASOV
Vanzator si Service BEV

Calea Bucuresti nr. 244, 500299, Brasov

SERVICE

  • Service
  • Vopsitorie/Caroserie
  • Piese
  • Vanzari si Service BEV

ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 9:00 - 18:30
Sambata: 10:00 - 14:00

SERVICE

Personalizati-va modelul Land Rover cu accesorii. Profitati de suportul nostru complet in caz de accidentare sau defectiune. Pastrati-va masina in conditii impecabile. Serviciile noastre au grija de toate acestea.

SERVICII CHEIE DISPONIBILE

SERVICE SI REPARATII

SERVICE SI REPARATII

Daca vehiculul trebuie reparat, vom folosi numai piese originale Land Rover. In momentul programarii de service prioritatea noastra este sa va asiguram mobilitatea. In acest scop, va oferim o gama completa de solutii de mobilitate, cum ar fi transport, taxi premium, preluare si predare, serviciu de asteptare sau vehicul de inlocuire.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Piesele originale Land Rover sunt proiectate, testate si fabricate la cele mai ridicate standarde. Fiecare piesa este proiectata special pentru Land Rover si asigura optimizarea performantelor si maximizarea duratei de exploatare.
GARANTIE

GARANTIE

Pentru linistea dvs., oferim in standard garantia completa Land Rover de 3 ani/100.000 km, care acopera reparatiile ce trebuie efectuate ca urmare a unui defect de fabricatie. Aceasta se asigura ca modelul dvs. Land Rover va beneficia intotdeauna de atentia celor mai calificati tehnicieni.