BINE ATI VENIT LA EXCLUSIV AUTO

Pentru a mentine modelul dvs. Land Rover in stare perfecta de functionare, expertii Land Rover sunt bine pregatiti, iar pentru a se asigura ca vehiculul atinge performante maxime, monteaza numai piese originale Land Rover. Din momentul in care contactati un centru de service autorizat Land Rover, puteti fi siguri ca beneficiati de asistenta unor specialisti calificati si bine instruiti.
BINE ATI VENIT LA EXCLUSIV AUTO

UNDE NE PUTETI GASI?

1

EXCLUSIV AUTO
VANZARI SI SERVICE BEV

Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A,
900111, Constanta

SERVICE


ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 13:00

BOOK A SERVICE ONLINE

Book a Land Rover Service appointment online using our new integrated booking facility.

SERVICII CHEIE DISPONIBILE

  

SERVICE SI REPARATII

SERVICE SI REPARATII

Daca vehiculul trebuie reparat, vom folosi numai piese originale Land Rover. In momentul programarii de service prioritatea noastra este sa va asiguram mobilitatea. In acest scop, va oferim o gama completa de solutii de mobilitate, cum ar fi transport, taxi premium, preluare si predare, serviciu de asteptare sau vehicul de inlocuire.
PIESE ORIGINALE

PIESE ORIGINALE

Piesele originale Land Rover sunt proiectate, testate si fabricate la cele mai ridicate standarde. Fiecare piesa este proiectata special pentru Land Rover si asigura optimizarea performantelor si maximizarea duratei de exploatare.
GARANTIE

GARANTIE

Pentru linistea dvs., oferim in standard garantia completa Land Rover de 3 ani/100.000 km, care acopera reparatiile ce trebuie efectuate ca urmare a unui defect de fabricatie. Aceasta se asigura ca modelul dvs. Land Rover va beneficia intotdeauna de atentia celor mai calificati tehnicieni.