BINE ATI VENIT LA EXCLUSIV AUTO

Exclusiv Auto, distribuitor si reparator autorizat al marcii Land Rover în Constanta, este sustinut de o echipa de profesionisti, a carei pasiune pentru autoturisme se reflectă in intampinarea nevoilor de rezolvare a problemelor specifice, care executa servicii de cea mai buna calitate pentru tine si masina ta.


Echipa noastra de profesioniști ne recomandă, devenind astfel prima optiune in materie de servicii si produse auto, oferind cele mai bune solutii si oportunitati pentru clientii si producatorii pe care ii reprezentam.

BINE ATI VENIT LA EXCLUSIV AUTO

UNDE NE PUTETI GASI?

1

EXCLUSIV AUTO
VANZARI SI SERVICE BEV

Str. Intrarea Mangaliei nr. 78A,
900111, Constanta

SERVICE

Service: service.jlr@exclusivauto.ro


ORE DE DESCHIDERE

Luni – Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 13:00

SERVICII CHEIE DISPONIBILE

 

LAND ROVER LEASING

LAND ROVER LEASING

Leasingul financiar reprezinta o solutie simpla, rapida si avantajoasa de finantare a unei achizitii auto.Cu oferte atractive pentru modelele selectate, acum este și mai ușor să conduci un Land Rover.
PROGRAMATI UN TEST DRIVE

PROGRAMATI UN TEST DRIVE

Programati un test drive la dealerul local Land Rover

Land Rover APPROVED USED

O verificare riguroasă a vehiculului în 165 de puncte, asistență rutieră gratuită și o garanție de 12 luni sunt doar câteva dintre beneficiile Jaguar Approved.

Gasiti modelul perfect Land Rover

Având luxul timpului și o multitudine de posibilități la îndemână, drumul către noul tău Land Rover este acum mai ușor ca niciodată.
Gasiti modelul perfect Land Rover