INTREBARI FRECVENTE DESPRE TOUCH
INAPOI LA ASISTENTA INCONTROL
Generalități
Ce este actualizarea hărților InControl Touch?

Actualizarea hărților InControl Touch este un instrument software pentru PC și Mac. Este utilizat pentru descărcarea hărților noi și a conținutului aferent necesare sistemului de navigație InControl Touch.

De ce unele opțiuni sunt estompate?

Actualizarea hărților InControl Touch recunoaște automat conținutul cartelei SD conectate. Disponibilitatea anumitor butoane și/sau funcții este posibil să aibă legătură cu informațiile de pe cartela SD.

Aplicația de actualizare a hărților incontrol touch este actualizată?

Actualizarea hărților InControl Touch verifică automat dacă există actualizări la fiecare lansare a aplicației.

Cum pot să verific dacă sunt disponibile actualizări pentru hărți?

Pentru a vedea dacă sunt disponibile actualizări pentru hărți, utilizați cartela SD pentru hărți InControl Touch și aplicația de actualizare a hărților InControl Touch. Actualizarea hărților InControl Touch recunoaște automat actualizările disponibile pentru cartela SD detectată și permite descărcarea și instalarea acestora.

De ce vehiculul meu nu recunoaște cartela SD

În cazul în care cartela SD cu hărți pentru InControl Touch nu este recunoscută, asigurați-vă că este deblocată (comutatorul mic de pe partea laterală a cartelei SD) și că este introdusă corespunzător în fanta pentru cartele SD a vehiculului. Dacă este introdusă corespunzător, decuplați contactul, închide toate ușile vehiculului și încuiați-l timp de 2 minute, apoi reporniți-l. În cazul în care cartela SD tot nu este recunoscută, verificați dacă vehiculul afișează vreun mesaj de eroare și contactați dealerul, pentru asistență suplimentară.

De ce actualizarea hărților incontrol touch afișează seria de șasiu a vehiculului?

Seria de șasiu (VIN) a vehiculului este un cod unic de identificare specific fiecărui vehicul fabricat. Seria de șasiu se regăsește pe o plăcuță vizibilă prin partea inferioară a parbrizului, pe partea stângă a vehiculului. Actualizarea hărților InControl Touch utilizează seria de șasiu în timpul procesului de activare, pentru a autoriza o licență care nu poate fi transferată, în vederea utilizării hărților pe vehicul.

Ce sisteme de operare acceptă aplicația de actualizare a hărților InControl Touch?

Actualizarea hărților InControl Touch este acceptată de Microsoft Windows versiunile 7, 8 și 10 și Mac OS X începând cu versiunea 10.8.

Pot anula o descărcare și instalare în curs?

Nu, pentru a păstra consecvența și integritatea hărților de pe cartela SD procesul de descărcare și instalare trebuie efectuat integral. Nu închideți aplicația de actualizare a hărților InControl Touch și nu scoateți cartela SD în timpul procesului de descărcare și instalare.

La o nouă instalare hărțile mai vechi sunt șterse?

Da, hărțile mai vechi sunt șterse și sunt înlocuite cu unele mai noi.

Ce trebuie să fac dacă am pierdut, stricat sau deteriorat cartela SD?

Va trebui să comandați o cartelă SD nouă. Pentru asistență suplimentară contactați dealerul.

De ce nu este asociată o serie de șasiu cartelei SD?

Acest mesaj indică faptul că aplicația de actualizare a hărților InControl Touch nu a putut găsi o serie de șasiu (VIN) pe cartelă. Contactați dealerul

Pot salva datele mele personale pe cartela SD?

Cartela SD InControl Touch este proiectată pentru a fi utilizată numai împreună cu sistemul de navigație InControl Touch. Cartela nu trebuie utilizată pentru stocarea altor date. Orice modificare a conținutului cartelei SD trebuie efectuată numai cu ajutorul aplicației de actualizare a hărților InControl Touch. Stocarea altor date pe cartela SD sau modificarea neautorizată a datelor de pe aceasta poate provoca funcționarea defectuoasă a sistemului de navigație InControl Touch și anularea garanției vehiculului.

Aveți un centru de contact pentru asistență?

Pentru asistență suplimentară contactați dealerul local.

INAPOI LA ASISTENTA INCONTROL

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL
SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
Creati un cont My Land Rover InControl si conectati-va, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
ACCESATI SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre Land Rover InControl.
CONTACT
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Land Rover InControl.
EXPLORATI TERMENII SI CONDITIILE
TERMENI SI CONDITII
Aflati mai multe despre termenii si conditiile Land Rover InControl
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adăugați până la trei modele de comparat
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer
CONTACT
Discutati despre sistemul InControl cu cel mai apropiat dealer