INTREBARI FRECVENTE SECURE
INAPOI LA ASISTENTA INCONTROL
GENERALITATI
Ce este InControl Secure si cum functioneaza?

InControl Secure este sistemul Jaguar Land Rover de urmarire a vehiculului furat, incadrat in categoria Thatcham 6. InControl Secure utilizeaza tehnologie de urmarire pentru a va avertiza daca vehiculul a fost afectat sau deplasat in mod ilegal. Vehiculul va anunta centrul de urmarire Land Rover InControl, care va va contacta pentru a verifica daca vehiculul a fost sau nu furat.

InControl Secure permite reducerea primei de asigurare?

InControl Secure se incadreaza in categoria Thatcham 6. Daca InControl Secure este activat, puteti beneficia de o reducere a primei de asigurare.

Ce se intampla daca am InControl Secure si vehiculul este furat?

Daca vehiculul este deplasat ilegal, centrul de urmarire Land Rover InControl va va avertiza imediat si va face legatura cu politia, pentru a indica pozitia exacta a vehiculului. Daca credeti ca vehiculul a fost furat, apelati centrul de urmarire Land Rover InControl direct din aplicatia InControl Remote pentru smartphone sau la numarul de telefon din sectiunea InControl dedicata proprietarilor, de pe site-ul www.landrover.com .

Ce se intampla daca vehiculul este tractat si detin InControl Secure?

Daca stiti ca vehiculul va fi transportat (de ex. tractat sau transportat cu trenul sau cu feribotul) si aveti un abonament InControl Secure activ, asigurati-va ca activati modul transport. Dupa activare, modul transport va fi activ numai timp de 10 ore, apoi se va dezactiva automat. Daca vehiculul este transportat mai mult de 10 ore, asigurati-va ca reactivati modul transport. Daca nu activati modul transport in timp ce vehiculul este transportat, veti primi o notificare de furt din partea centrului de urmarire Land Rover InControl.

Pot raporta ca vehiculul a fost furat atunci cand calatoresc in afara Europei?

Daca vehiculul este furat cand calatoriti in una dintre tarile de mai jos, trebuie sa contactati centrul de urmarire InControl. Procesul este acelasi ca si cum ati fi in tara de resedinta. InControl Secure este disponibil in tara in care v-ati abonat la serviciile InControl si in tarile urmatoare: Andorra, Austria, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Liechtenstein, Turcia, Marea Britanie si Vatican.

Ce este modul transport?

Modul transport este o functie InControl Secure si permite transportul vehiculului cu ajutorul unei remorci, cu trenul sau prin tractare, fara sa fie activata o avertizare de vehicul furat. Modul transport poate fi activat din aplicatia pentru smartphone sau de pe site-ul My Land Rover InControl. Dupa activare, vehiculul nu va trimite notificari de furt automate timp de 10 ore, daca este deplasat cu motorul oprit. Toate celelalte notificari de furt automate, de ex. in cazul deconectarii bateriei, spargerii unui geam etc. raman active. Modul transport este vizibil numai in aplicatia pentru smartphone sau pe site-ul My Land Rover InControl, daca aveti InControl Secure.

Ce este modul service?

Modul service este o functie InControl Secure si trebuie activat atunci cand mergeti cu vehiculul in service, pentru a preveni activarea unei avertizari de vehicul furat. Modul service poate fi activat din aplicatia pentru smartphone sau de pe site-ul My Land Rover InControl. Dupa activare, vehiculul nu va trimite notificari de furt automate timp de 10 ore, daca detecteaza o tentativa de furt concretizata prin deplasarea vehiculului cu motorul oprit, deconectarea bateriei sau a antenei, activarea alarmei etc. Modul service este vizibil numai in aplicatia pentru smartphone sau pe site-ul My Land Rover InControl, daca aveti InControl Secure.

INAPOI LA ASISTENTA INCONTROL

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL
SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
Creati un cont My Land Rover InControl si conectati-va, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
ACCESATI SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre Land Rover InControl.
CONTACT
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Land Rover InControl.
EXPLORATI TERMENII SI CONDITIILE
TERMENI SI CONDITII
Aflati mai multe despre termenii si conditiile Land Rover InControl
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adăugați până la trei modele de comparat
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer
CONTACT
Discutati despre sistemul InControl cu cel mai apropiat dealer