INTREBARI FRECVENTE DESPRE PROTECT
INAPOI LA ASISTENTA INCONTROL
SOS EMERGENCY CALL
Ce este InControl Protect?

InControl Protect include urmatoarele functii: Apel SOS de urgenta: daca se declanseaza airbag-urile sau daca se detecteaza o rasturnare a vehiculului este activat automat un apel de urgenta. Daca survin aceste incidente, vehiculul efectueaza automat un apel catre centrul pentru apeluri de urgenta, care va trimite serviciul se urgenta corespunzator. Efectuarea manuala a unui apel SOS de urgenta are loc atunci cand un pasager apasa butonul pentru apel SOS de urgenta din partea dreapta a consolei plafonului. Asistenta rutiera Land Rover optimizata: Daca survine o defectiune, la apasarea butonului de asistenta rutiera Land Rover optimizata vehiculul va utiliza semnalul GPS pentru a localiza automat vehiculul si va trimite informatii despre starea acestuia, pentru a minimiza intarzierile. Apelarea asistentei rutiere Land Rover optimizate poate fi efectuata si prin intermediul aplicatiei instalate pe smartphone sau prin apelarea serviciului de asistenta rutiera Land Rover prin intermediul unei linii de telefonie fixa. (Numai apelurile efectuate prin apasarea butonului de asistenta rutiera Land Rover optimizata permit localizarea prin GPS a vehiculului) Aplicatia pentru smartphone: Aplicatia InControl Remote pentru smartphone va permite sa va pregatiti pentru o calatorie prin verificarea de la distanta a nivelului combustibilului si a autonomiei. Puteti gasi vehiculul intr-o parcare aglomerata si va puteti asigura ca l-ati incuiat si ca ati inchis geamurile. De asemenea, puteti descarca traseul parcurs, pentru a permite decontarea cheltuielilor de deplasare in interes de serviciu.

Cum efectuez un apel SOS de urgenta?

Intr-o situatie in care este necesara interventia serviciilor de urgenta, apasati si eliberati capacul butonului din partea dreapta a consolei plafonului. Apasati timp de 2 secunde butonul pentru a efectua un apel de urgenta (dupa apasare butonul va clipi in culoarea portocalie). Legatura este stabilita atunci cand se aude vocea unui membru al echipei pentru apeluri de urgenta. Pozitia vehiculului este trimisa automat echipei pentru apeluri de urgenta, care trimite la locatia respectiva serviciul de urgenta corespunzator. Dupa efectuarea apelului, culoare butonului revine la rosu. Dupa utilizare, apasati din nou pe capacul butonului. NOTa: daca se detecteaza un accident sau daca se declanseaza airbag-urile vehiculului se efectueaza automat un apel SOS de urgenta.

Care este diferenta intre un apel SOS de urgenta manual si unul automat?

Un apel SOS de urgenta automat este efectuat daca se declanseaza airbag-urile sau daca se detecteaza un accident. Daca survin aceste incidente, vehiculul efectueaza automat un apel telefonic si trimite serviciilor de urgenta coordonatele GPS ale vehiculului. Efectuarea manuala a unui apel SOS de urgenta are loc atunci cand un pasager apasa butonul pentru apel SOS de urgenta din cadrul consolei plafonului.

Apelul SOS de urgenta este efectuat prin intermediul telefonului soferului?

Nu. Apelul SOS de urgenta utilizeaza un sistem separat, cu o cartela SIM dedicata montata pe vehicul.

Unde pot utiliza apelul SOS de urgenta?

Serviciul apel SOS de urgenta este disponibil in tara in care v-ati abonat la serviciile InControl si in tarile in care exista numarul de telefon de urgenta 112. Retineti ca in tarile in care este disponibil numai numarul de telefon de urgenta 112 este efectuat numai un apel vocal. Serviciile de urgenta nu vor primi informatii despre pozitia dvs.

Ce se intampla daca vehiculul este implicat intr-un accident si telefonul nu are semnal?

Vehiculul incearca de mai multe ori sa efectueze un apel, iar daca nu exista semnal pentru mobil nu poate efectua apelul, butonul nu va mai clipi in culoarea portocalie si va reveni la culoarea rosie.

Ce se intampla daca apas din greseala butonul pentru apel SOS de urgenta?

Daca apasati din greseala butonul pentru apel SOS de urgenta se va efectua un apel. Dupa apelarea echipei pentru apeluri de urgenta trebuie sa informati interlocutorul ca ati apasat din greseala butonul pentru apeluri de urgenta, in caz contrar este posibil sa suportati costuri suplimentare.

OPTIMISED ASSITANCE
Cum apelez asistenta rutiera Land Rover optimizata?

In cazul unei defectiuni, apasati si eliberati capacul butonului din partea stanga a consolei plafonului. Apasati timp de 2 secunde butonul pentru a apela gratuit asistenta rutiera Land Rover (dupa apasare butonul va clipi in culoarea portocalie). Legatura este stabilita atunci cand se aude vocea unui membru al echipei de asistenta rutiera Land Rover. Pozitia vehiculului este trimisa automat echipei de asistenta rutiera Land Rover, care trimite la locatia respectiva serviciul de urgenta corespunzator. Dupa utilizare, apasati din nou pe capacul butonului.

Apelarea asistentei rutiere Land Rover optimizate este efectuata prin intermediul telefonului soferului?

Nu. Apelarea asistentei rutiere Land Rover optimizate utilizeaza un sistem separat, cu o cartela SIM dedicata montata pe vehicul.

Unde pot utiliza apelarea asistentei rutiere Land Rover optimizate?

Serviciul de asistenta rutiera Land Rover optimizata poate fi utilizat in toate tarile in care este valabila polita de asistenta rutiera Land Rover. Daca utilizati asistenta rutiera Land Rover in timp ce calatoriti in alta tara in care este valabila polita, veti fi transferat serviciilor de asistenta rutiera din tara de resedinta, care vor trimite echipa de asistenta rutiera la locatia dvs. exacta.

Ce se intampla daca este apasat din greseala butonul de asistenta rutiera Land Rover optimizata?

Daca apasati din greseala butonul de asistenta rutiera Land Rover optimizata se va efectua un apel. Dupa ce interlocutorul raspunde trebuie sa-l informati ca ati apasat din greseala butonul de asistenta rutiera Land Rover optimizata, in caz contrar este posibil sa suportati costuri suplimentare.

Daca abonamentul la serviciul de asistenta rutiera Land Rover expira inaintea serviciilor InControl Protect, voi mai putea apela asistenta rutiera Land Rover optimizata?

Functia de asistenta rutiera Land Rover optimizata inclusa in serviciile InControl Protect nu asigura acoperire in caz de defectiuni, ci imbunatateste serviciul asigurat de abonamentul de asistenta rutiera Land Rover. in momentul expirarii abonamentului de asistenta rutiera Land Rover, butonul pentru asistenta rutiera Land Rover optimizata al vehiculului permite in continuare apelarea centrului de asistenta rutiera Land Rover, insa este posibil ca asistenta oferita sa fie contra cost.

REMOTE ESSENTIALS
Ce este functia Journeys (calatorii)?

Functia Journeys (calatorii) va permite sa inregistrati, sa salvati si sa exportati informatii despre calatorie. O calatorie este inregistrata dupa ce vehiculul a parcurs mai mult de 0,6 mile (1 km) si apoi este oprit motorul. Traseul poate fi afisat pe o harta. De asemenea, pot fi consultate distanta, consumul de combustibil, durata si viteza medie. Informatiile despre calatorie pot fi vizualizate, sterse sau exportate in format Excel, in vederea calcularii cheltuielilor. Functia calatorii este disponibila din aplicatia InControl Remote pentru smartphone si pe site-ul My Land Rover InControl. Atunci cand creati contul InControl vi se va solicita sa selectati preferintele privind calatoriile. Functia calatorii poate fi dezactivata complet. Retineti ca, daca decideti sa activati functia calatorii, puteti sterge unele sau toate calatoriile din aplicatia InControl Remote sau de pe site-ul My Land Rover InControl.

Cum activez sau dezactivez functia Journeys (calatorii)?

Functia calatorii poate fi activata sau dezactivata din aplicatia InControl Remote pentru smartphone si de pe site-ul My Land Rover InControl. Pentru a afisa sau modifica starea functiei, accesati „Vehicle settings” (setari vehicul) din aplicatia InControl Remote pentru smartphone sau pe site-ul My Land Rover InControl. Treceti comutatorul Jouneys (calatorii) in pozitia activat sau dezactivat, in functie de preferinte. Apoi vi se va solicita sa introduceti codul PIN si sa salvati modificarea.

Pozitia mea poate fi urmarita in timp real?

Vehiculele nu pot fi urmarite activ daca nu este efectuat un apel SOS se urgenta sau un apel de asistenta rutiera Land Rover optimizata. in astfel de cazuri pozitia vehiculului este trimisa automat serviciilor de urgenta si de asistenta rutiera. in plus, daca aveti InControl Secure si ati confirmat ca vehiculul a fost furat, pozitia vehiculului este urmarita activ.

De unde pot descarca aplicatia InControl Remote pentru smartphone?

Puteti descarca aplicatia InControl Remote pentru smartphone cautand Land Rover InControl Remote pe Google Play sau in Apple App Store. De asemenea, este disponibil un mod demo care va permite sa explorati principalele functii ale aplicatiei, fara a fi nevoie de un vehicul real.

Ce dispozitive mobile accepta aplicatia InControl Remote pentru smartphone?

Aplicatia InControl Remote pentru smartphone este compatibila cu dispozitivele cu Android v4.1 sau o versiune ulterioara (de exemplu Samsung Galaxy S4 si HTC ONE M8) si cu dispozitivele Apple cu iOS 6.0 sau o versiune ulterioara (incepand cu iPhone 4S).

Daca utilizez serviciile InControl trebuie sa platesc in plus?

Dupa abonare veti fi taxat numai pentru datele utilizate si apelurile efectuate prin intermediul aplicatiei InControl Remote pentru smartphone, conform contractului incheiat cu operatorul de retea.

Pot acea un singur cont si descarca aplicatia InControl Remote pe 2 smartphone-uri?

Yes. It is possible to download the app to more than one smartphone. However, the InControl Remote account username and password will be the same for both devices.

Care sunt functiile principale ale aplicatiei InControl Remote pentru smartphone?

Aplicatia InControl Remote pentru smartphone va permite sa accesati informatii importante despre vehicul, cum ar fi nivelul combustibilului si anumite avertizari de la bord, in momentul activarii acestora (de ex. cu privire la presiunea in anvelope si nivelul lichidelor). Daca aveti un abonament Remote Premium, aplicatia permite si interactiunea de la distanta cu vehiculul.

APPLE WATCH
Cum instalez aplicatia pe un Apple Watch?

Dupa ce ati descarcat aplicatia Land Rover InControl Remote pe un iPhone, urmati instructiunile Apple privind descarcarea aplicatiilor pe Apple Watch, care se regasesc la adresa https://support.apple.com/HT204784.

De ce nu pot sa gasesc functia calatorii in aplicatia Land Rover InControl Remote pentru Apple Watch?

Functia calatorii este disponibila numai din aplicatia InControl Remote pentru iPhone sau de pe portalul web My Land Rover InControl.

Ce se intampla atunci cand activez climatizarea de la distanta din aplicatia pentru ceas?

Puteti seta si regla temperatura in habitaclu cu ajutorul unui Apple Watch. Din motive de siguranta, daca vehiculul este descuiat atunci cand activati climatizarea de la distanta din aplicatia InControl Remote instalata pe Apple Watch, vehiculul se incuie automat inainte de pornirea motorului.

INAPOI LA ASISTENTA INCONTROL

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL
SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
Creati un cont My Land Rover InControl si conectati-va, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
ACCESATI SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre Land Rover InControl.
CONTACT
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Land Rover InControl.
EXPLORATI TERMENII SI CONDITIILE
TERMENI SI CONDITII
Aflati mai multe despre termenii si conditiile Land Rover InControl
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adăugați până la trei modele de comparat
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer
CONTACT
Discutati despre sistemul InControl cu cel mai apropiat dealer