INTREBARI FRECVENTE DESPRE CONNECT
INAPOI LA ASISTENTA INCONTROL
WI-FI HOTSPOT
Ce este un hotspot Wi-Fi?

Hotspotul Wi-Fi asigura un hotspot 3G/LTE (in functie de model) la bordul vehiculului. Hotspotul Wi-Fi permite pasagerilor sa conecteze la internet maxim 8 dispozitive, cu ajutorul conexiunii 3G/LTE de la bord. Utilizeaza antena montata pe plafon pentru a imbunatati stabilitatea conexiunii in timpul deplasarii. Asigura o conexiune de date mai stabila (comparativ cu a unui smartphone de la bord), deoarece structura metalica a vehiculului poate restrictiona receptia datelor. Pe langa hardware-ul montat pe vehicul va trebui sa achizitionati o cartela SIM pentru mobil, pe care sa o introduceti in cititorul de cartele SIM al vehiculului.

Hotspotul Wi-Fi asigura o conexiune Wi-Fi fara intreruperi in timpul deplasarii?

Hotspotul Wi-Fi este conectat la o retea de telefonie mobila. Asigura o conexiune de date mai buna decat un smartphone de la bord, dar nu este disponibil in zonele fara semnal.

Pentru a utiliza hotspotul Wi-Fi am nevoie de o cartela SIM?

Da. Sistemul solicita o cartela SIM separata cu un plan/o alocare de date. Sistemul asigura internet mobil la bordul vehiculului pentru dispozitivele compatibile Wi-Fi, cum ar fi telefoane mobile, tablete etc. Functioneaza foarte asemanator unui dongle 3G.

Pentru a utiliza hotspotul Wi-Fi am nevoie de o cartela SIM?

You need a "Data only SIM card". Sometimes these are called "Internet only SIM" or "Mobile broadband SIM". This will be a different SIM card to that fitted in your mobile phone. For Touch 17MY, the required SIM card is a 2FF standard SIM card, while for Touch Pro and Touch 18MY a 3FF micro SIM card is needed.

Cartela SIM trebuie sa dispuna de un plan de date?

Da, pentru ca hotspotul Wi-Fi sa functioneze cartela SIM trebuie sa dispuna de o alocare de date. Cartelele SIM numai de voce (utilizate de unele telefoane mobile) nu asigura transferul de date.

Jaguar Land Rover are un furnizor preferat de cartele SIM?

Momentan Jaguar Land Rover nu are un furnizor preferat pentru planul de date. Puteti sa achizitionati o cartela SIM numai de date de la diferiti furnizori. Cartelele SIM si planurile de date pot fi achizitionate de la toti furnizorii importanti de servicii mobile.

Pot utiliza datele planului pentru telefonul mobil pe care il detin deja?

Depinde de furnizorul de servicii mobile si de tipul de plan. Unii furnizori ofera „planuri partajate”, cu ajutorul carora puteti utiliza o cartela SIM suplimentara pentru hotspotul Wi-Fi. Acest lucru inseamna ca hotspotul Wi-Fi si telefonul mobil consuma date din alocarea partajata si ca factura va fi comuna.

Pot comanda hotspotul Wi-Fi separat sau acesta este conditionat de alte optiuni?

Momentan hotspotul Wi-Fi este conditionat de achizitia InControl Connect/Connect Pro. Hotspotul Wi-Fi poate fi comandat numai pentru vehiculele echipate cu InControl Connect/Connect Pro.

In ce tipuri de retele poate functiona hotspotul Wi-Fi?

Hotspotul Wi-Fi functioneaza in retelele 3G/LTE.

REMOTE PREMIUM
Cum ma abonez la Remote Premium?

Pentru a accesa functiile Remote Premium este necesar un abonament InControl Connect Pro. Momentan InControl Connect Pro este disponibil numai daca este selectat in momentul comandarii vehiculului

Care este rolul functiei bip si flash?

Functia bip si flash va permite sa localizati usor si rapid vehiculul. Daca apasati butonul „Beep & Flash” (bip si flash) din ecranul principal al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone se activeaza faza scurta a farurilor, luminile de avarie si un avertizor sonor.

Care este rolul functiei de incuiere de la distanta?

Functia de incuiere de la distanta va permite sa incuiati de la distanta vehiculul facand clic pe un buton. Pentru ca solicitarea sa fie procesata va trebui sa introduceti codul PIN InControl. Daca apasati butonul „Lock” (blocare) din ecranul Vehicle Security (securitate vehicul) al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone, usile se vor incuia simplu (astfel incat vehiculul sa poata fi in continuare deschis din interior), se va arma alarma, se vor plia oglinzile retrovizoare exterioare si se vor inchide geamurile.

La modelul Convertible, functia de incuiere de la distanta inchide si plafonul pliabil?

Nu, functia de incuiere de la distanta nu inchide plafonul pliabil al modelului Convertible.

Care este rolul functiei de descuiere de la distanta?

Functia de descuiere de la distanta va permite sa descuiati de la distanta usa soferului facand clic pe un buton. Pentru ca solicitarea sa fie procesata va trebui sa introduceti codul PIN InControl. Daca apasati butonul „Unlock” (deblocare) din ecranul Vehicle Security (securitate vehicul) al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone, se vor deplia oglinzile retrovizoare exterioare, se va aprinde faza scurta si luminile de avarie vor clipi de 2 ori. Din motive de securitate, usa soferului se va incuia din nou, automat, daca nu este deschisa in 45 de secunde.

Care este rolul functiei climatizare de la distanta?

In functie de echiparea vehiculului, functia climatizare de la distanta permite activarea de la distanta a raciri/ventilarii sau incalzirii habitaclului, din pagina Remote Climate (climatizare de la distanta) a aplicatiei InControl Remote pentru smartphone.

Cum functioneaza climatizarea de la distanta?

In functie de echiparea vehiculului si de piata, aplicatia InControl Remote pentru smartphone va permite sa prestabiliti temperatura in habitaclu cu ajutorul functiei Engine Start (pornire motor) sau Fuel Fired Heater (incalzire cu combustibil). Daca vehiculul este echipat cu transmisie automata, pentru a regla temperatura in habitaclu este pornit motorul. Puteti selecta temperatura dorita si apoi puteti porni de la distanta motorul prin apasarea butonului „Engine Start” (pornire motor) si introducerea codului PIN InControl in ecranul Remote Climate (climatizare de la distanta) al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone. in unele tari este posibil ca utilizarea functiei de pornire de la distanta a motorului sa fie interzisa sau restrictionata. Trebuie sa cunoasteti si sa respectati toate legile locale, din toate tarile in care intentionati sa utilizati sau utilizati deja functia de pornire de la distanta a motorului. Puteti consulta termenii si conditiile si politica de confidentialitate InControl aici [adaugati linkul catre pagina] Daca vehiculul este echipat cu transmisie manuala si dispune de functie de incalzire la parcare, temperatura in habitaclu este prestabilita cu ajutorul sistemului de incalzire alimentat cu combustibil. Puteti prestabili temperatura in habitaclu prin apasarea butonului „Start” si introducerea codului PIN InControl in ecranul Remote Climate (climatizare de la distanta) al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone. Vehiculul va hotari automat daca incalzeste sau ventileaza habitaclul, in functie de temperatura curenta. Climatizarea de la distanta cu ajutorul sistemului de incalzire alimentat cu combustibil este disponibila numai daca vehiculul este echipat cu optiunea incalzire la parcare, care trebuie achizitionata separat.

Care este rolul functiei de resetare a alarmei?

Functia de resetare a alarmei va permite sa resetati alarma activata a vehiculului de pe ecranul telefonului. Daca se declanseaza alarma vehiculului, in aplicatia InControl Remote pentru smartphone apare un ecran pop-up cu o optiune de resetare a alarmei. De asemenea, alarma poate fi resetata din ecranul Vehicle Security (securitate vehicul).

De ce unele/toate butoanele functiilor InControl Remote sunt estompate in aplicatia InControl Remote pentru smartphone?

Este posibil ca anumite functii InControl Remote sa fie dezactivate in aplicatia InControl Remote pentru smartphone, daca sunt detectate situatii care interzic utilizarea functiilor respective. Daca se incearca utilizarea unei functii InControl Remote dezactivate, veti putea observa un mesaj de eroare care explica motivul pentru care butonul este dezactivat, de exemplu:
- Motorul este pornit deja
- Nu exista o conexiune la internet
- Are loc o operatie incompatibila - A fost activata alarma vehiculului. in acest caz este disponibila numai functia de resetare alarma.
- Timpul de functionare a climatizarii de la distanta a fost depasit.

Functia climatizare de la distanta poate fi utilizata numai pentru o anumita perioada fara ca vehiculul sa fie condus. Functia climatizare de la distanta nu se activeaza daca acest interval de timp a fost depasit. La urmatoarea utilizare a vehiculului cronometrul se reseteaza.

De ce vad un mesaj de eroare atunci cand doresc sa utilizez aplicatia InControl Remote pentru smartphone?

Aplicatia InControl Remote pentru smartphone poate fi utilizata numai daca sunt indeplinite anumite conditii. inainte de a incerca sa proceseze aceste comenzi de la distanta, vehiculul va verifica daca sunt indeplinite aceste conditii. Daca nu este indeplinita una dintre aceste conditii, aplicatia InControl Remote pentru smartphone afiseaza mesaj de eroare care va informeaza asupra motivului erorii.

De ce vad un mesaj de eroare atunci cand doresc sa utilizez climatizarea de la distanta?

Pentru a utiliza climatizarea de la distanta trebuie indeplinite conditiile de mai jos. in caz contrar, apare un mesaj de eroare:
- Vehiculul trebuie sa poata activa frana de parcare.
- Temperatura motorului trebuie sa fie cuprinsa intre -30 °C si 117 °C.
- Niciunul dintre sistemele vehiculului responsabile de aceasta functie nu trebuie sa prezinte vreo eroare. in plus, functia climatizare de la distanta nu se activeaza daca:
- Vehiculul este descuiat
- Este deschis un geam, o usa, capota portbagajului sau capota motorului
- Luminile de avarie sunt activate
- Vehiculul este utilizat de o persoana, adica o persoana din habitaclu utilizeaza sisteme importante precum pedala de frana, de acceleratie sau butonul de pornire/oprire motor.

De ce functia de climatizare afiseaza alta temperatura decat cea configurata cu ajutorul aplicatiei instalate pe smartphone?

Dupa ce porniti vehiculul cu ajutorul functiei climatizare de la distanta a aplicatiei instalate pe smartphone, setarile climatizarii revin la temperatura setata atunci cand vehiculul a fost utilizat ultima tata, iar temperatura de pe afisajul vehiculului nu se sincronizeaza cu valoarea din aplicatie.

APPLE WATCH
Cum instalez aplicatia pe un Apple Watch?

Dupa ce ati descarcat aplicatia Land Rover InControl Remote pe un iPhone, urmati instructiunile Apple privind descarcarea aplicatiilor pe Apple Watch, care se regasesc la adresa https://support.apple.com/HT204784.

De ce nu pot sa gasesc functia calatorii in aplicatia Land Rover InControl Remote pentru Apple Watch?

Functia calatorii este disponibila numai din aplicatia InControl Remote pentru iPhone sau de pe portalul web My Land Rover InControl.

Ce se intampla atunci cand activez climatizarea de la distanta din aplicatia pentru ceas?

Puteti seta si regla temperatura in habitaclu cu ajutorul unui Apple Watch. Din motive de siguranta, daca vehiculul este descuiat atunci cand activati climatizarea de la distanta din aplicatia InControl Remote instalata pe Apple Watch, vehiculul se incuie automat inainte de pornirea motorului.

INCONTROL APPS
Ce este InControl Apps?

Land Rover InControl Apps prezinta un set optimizat si interactiv de aplicatii utile pe ecranul sistemului multimedia al vehiculului, cu ajutorul unui port USB special. Dupa conectare, ecranul tactil de pe plansa de bord a vehiculului permite accesarea unei game complete de aplicatii care asigura redare media, servicii bazate pe locatie si multe altele.

Cum achizitionez InControl Apps?

InControl Apps face parte din pachetul InControl si trebuie selectata in momentul comandarii vehiculului, deoarece hardware-ul poate fi montat numai in fabrica.

Pot achizitiona InControl Apps pentru un vehicul deja existent?

Momentan InControl Apps este disponibila numai pentru un vehicul nou. InControl Apps face parte din pachetul InControl si trebuie selectata in momentul comandarii vehiculului, deoarece hardware-ul este montat in fabrica. Sunt in curs de dezvoltare si alte optiuni.

Am achizitionat un vehicul rulat Land Rover care dispune de InControl Apps. Am posibilitatea sa-mi conectez smartphone-ul?

Da. Instalati InControl Apps pe smartphone si functia InControl Apps va fi disponibila integral.

Pot descarca aplicatiile disponibile pentru alte regiuni?

Daca schimbati regiunea din fila Options (optiuni) a aplicatiei instalate pe smartphone, puteti vedea aplicatiile disponibile pentru utilizatorii din alte regiuni. Aplicatiile pot fi descarcate numai daca sunt disponibile si in regiunea dvs. Nota: disponibilitatea aplicatiilor nu garanteaza ca preferintele privind limba vor fi disponibile.

Cat costa InControl Apps?

Pretul InControl Apps este platit o singura data, deoarece hardware-ul trebuie montat in fabrica. Pentru detalii privind costul, contactati dealerul local. Aplicatia InControl este disponibila gratuit pe Google Play si in Apple App Store. Este posibil ca unele aplicatii terta parte sa solicite o achizitie sau un abonament.

Pot avea InControl Apps pe orice vehicul Land Rover?

InControl Apps face parte din pachetul InControl si trebuie selectata in momentul comandarii vehiculului, deoarece hardware-ul trebuie montat in fabrica. Pentru disponibilitatea pe vehicul, contactati dealerul local.

De ce am nevoie inainte sa pot utiliza InControl Apps?

Veti avea nevoie de un vehicul echipat cu InControl Apps, de un smartphone compatibil si de cablul USB furnizat impreuna cu telefonul. Va recomandam sa utilizati cabluri de inlocuire fabricate de producatorul telefonului mobil, de ex. cabluri iPhone Lightning de la Apple inc.

Tabletele sunt acceptate?

Momentan nu.

Telefonul meu este compatibil cu InControl Apps?

Accesati sectiunea pentru proprietari a site-ului www.jaguar.ca si urmati pasii pentru a vedea daca telefonul dvs. este compatibil

Trebuie sa actualizez software-ul iPhone-ului?

InControl Apps functioneaza cel mai bine pe ultima versiune a sistemului de operare (iOS 8+)

Cum instalez InControl Apps pe un smartphone?

In functie de dispozitiv, accesati Apple App Store sau Google Play de pe smartphone. Cautati „InControl Apps” si selectati Land Rover InControl Apps din lista cu rezultate. Daca nu sunteti siguri, InControl Apps poate fi identificat de editorul identificat ca fiind Land Rover si de sigla Land Rover. Pentru a incepe instalarea selectati optiunea respectiva si acceptatii permisiunile. Dupa instalare deschideti aplicatia, pentru un scurt tutorial.

Pot sa descarc InControl Apps si eventualele actualizari prin Wi-Fi?

InControl Apps si eventualele actualizari pot fi descarcate prin conexiune 3G. Descarcarea prin Wi-Fi este recomandata pentru a reduce costurile cu transferul de date si deoarece asigura o conexiune stabila.

Cum aflu cand devin compatibile aplicatii noi?

O lista a aplicatiilor curente compatibile este actualizata periodic si afisata in aplicatia instalata pe smartphone.

Cum instalez o aplicatie compatibila?

Deschideti Land Rover InControl Apps de pe smartphone si defilati prin lista „Not installed apps” (aplicatii neinstalate) pana cand gasiti aplicatia pe care doriti sa o instalati. in functie de dispozitiv, la selectarea aplicatiei veti accesa Apple App Store sau Google Play. Descarcati si instalati ca de obicei. Pictograma aplicatiei noi va aparea in sectiunea „installed” (instalat) la urmatoarea conectare a smartphone-ului la vehicul.

De ce nu sunt disponibile toate aplicatiile din InControl Apps?

Numai aplicatiile care au trecut prin procesul de aprobare Land Rover pot fi utilizate impreuna cu InControl Apps.

Mi-am actualizat telefonul si acum InControl Apps nu mai functioneaza.

Au fost depuse toate eforturile pentru ca InControl Apps sa fie compatibila cu cele mai noi versiuni ale sistemelor de operare. incercati sa instalati aplicatia pentru smartphone pe dispozitivul dvs.

InControl Apps functioneaza atunci cand vehiculul se deplaseaza?

Din motive de siguranta, unele aspecte ale InControl Apps nu sunt disponibile integral sau sunt dezactivate in timp ce vehiculul se deplaseaza.

Trebuie sa-mi creez un cont pentru a utiliza unele aplicatii?

Se recomanda ca la descarcarea unei aplicatii terta parte din Apple App Store/Google Play Store, aceasta sa fie deschisa mai intai pe telefon, inainte de conectarea la vehicul. Este posibil ca aplicatia sa includa drepturi de acces care trebuie aprobate sau sa solicite crearea unui cont, inainte de a putea fi utilizata pe vehicul

Am efectuat un apel telefonic si inainte sa pot utiliza din nou InControl Apps a trebuit sa deblochez iPhone-ul. De ce?

Aceasta este o functie de securitatea Apple. Atunci cand efectuati un apel telefonic cu o durata mai mare decat setarea pentru blocare automata, telefonul se blocheaza chiar daca este conectat la InControl Apps. Puteti seta un iPhone pentru a nu se bloca niciodata automat din: Settings (setari)>General>Auto-Lock (blocare automata) si selectand „Never” (niciodata). N.B. Este posibil ca in unele situatii setarea la „Never” (niciodata) a blocarii automate sa nu fie disponibila. De ex. daca iPhone-ul are setari de administrator la nivel de corporatie, care pentru deblocare solicita un cod PIN.

Atunci cand conectez telefonul mobil la vehicul, pe dispozitiv apare intotdeauna o fereastra pop-up care solicita confirmarea conectarii. Cum pot sa fac sa nu mai apara?

Pe iPhone aceasta poate fi dezactivata apasand butonul de revenire in pagina principala inainte de conectarea la InControl Apps. Pe dispozitivele Android mesajul contine o caseta de validare care dezactiveaza permanent aparitia confirmarilor de conectare la vehicul.

InControl Apps utilizeaza date mobile?

Da. Se recomanda ca un smartphone care utilizeaza InControl Apps sa dispuna de un plan de date corespunzator.

Cand utilizez comanda vocala, de ce in cadrul grupului de instrumente apare ca este in curs un apel telefonic?

Cand utilizati comanda vocala, telefonul activeaza un apel telefonic virtual (fara taxe), pentru a putea accesa microfoanele vehiculului.

Ce fel de cablu de conectare imi trebuie?

Veti putea utiliza cablul USB furnizat impreuna cu telefonul. Daca nu mai aveti acest cablu este necesar un cablu USB la Lightning (pentru iPhone) sau USB la Micro-USB (pentru majoritatea telefoanelor Android). Se recomanda achizitionarea unui cablu de inlocuire de la producatorul telefonului.

Ce port USB trebuie sa utilizez?

InControl Apps utilizeaza un port USB special, etichetat cu pictograma InControl Apps.

Unde trebuie sa amplasez dispozitivul atunci cand este conectat la InControl Apps?

Telefonul trebuie depozitat in apropierea portului USB special pentru InControl Apps.

Inainte de a conecta telefonul la vehicul trebuie sa pornesc aplicatia?

Nu. Pentru iPhone, daca aplicatia nu este deja pornita veti fi instiintat de telefon sa permiteti deschiderea acesteia. Daca utilizati un telefon Android, puteti selecta „Always Allow” (permiteti intotdeauna), iar pe viitor mesajul nu va mai aparea. Retineti, in momentul conectarii telefonul trebuie sa fie deblocat. Dupa conectarea dispozitivului ar trebui sa nu mai fie nevoie sa interveniti asupra acestuia.

Telefonul meu este conectat si pot vedea aplicatiile dar nu se aude niciun sunet din difuzoarele vehiculului. Cum ma conectez prin Bluetooth?

La conectarea unui telefon pe ecranul tactil apar mesajele „view” (afisare) si „Bluetooth Settings” (setari Bluetooth). Pentru ca InControl Apps sa permita redarea sunetului dispozitivul trebuie sa fie conectat la vehicul prin Bluetooth. Daca selectati „Bluetooth Settings” (setari Bluetooth) veti putea urma pasii de sincronizare a telefonului. La urmatoare conectare mesajul „Bluetooth Settings” (setari Bluetooth) va fi inlocuit cu mesajul „View and Listen” (afisare si ascultare), in momentul sincronizarii telefonului prin Bluetooth (nu prin conectarea la sursa audio activa). Daca tot nu puteti auzi sunetul, asigurati-va ca smartphone-ul este sincronizat cu vehiculul, urmand pasii din sectiunea pentru proprietari a site-ului jaguar.co.uk. De asemenea, asigurati-va ca volumul audio este activat pe telefon si pe vehicul.

InControl Apps este instalat pe dispozitivul meu, dar nu se conecteaza la vehicul

Atunci cand conectati telefonul la vehicul, asigurati-va ca dispozitivul este deblocat, ca nu sunt inchise carcasele sau protectiile pentru ecran (unele pot bloca automat telefonul atunci cand sunt inchise), ca toate aplicatiile deschise au fost inchise si ca telefonul este conectat la un port USB dedicat pentru InControl Apps (etichetat). Daca acest lucru nu rezolva problema, deconectati cablul USB si reporniti dispozitivul inainte de a incerca reconectarea. in cazul in care, in acest moment, conexiunea cu vehiculul inca nu poate fi stabilita, va rugam sa verificati daca dispozitivul dvs. este compatibil, accesand site-ul referitor la compatibilitate la http://www.jaguar.co.uk/incontrol/connectivity/incontrol-apps.html

InControl Apps poate fi instalata pe mai mult de un smartphone?

Da. Orice smartphone compatibil si care are instalat InControl Apps se poate conecta la ecranul tactil. insa nu pot fi conectate 2 dispozitive in acelasi timp.

Ce se intampla daca nu este disponibila o conexiune de date?

Daca utilizati serviciile InControl intr-o zona cu semnal slab (de ex. zone izolate, rurale), aplicatiile vor afisa un mesaj pop-up atunci cand nu este disponibila o conexiune de date pentru o functie solicitata.

Ce asistenta este oferita pentru intrebarile despre InControl Apps?

Puteti contacta canalele de asistenta existente, cum ar fi centrul de relatii clientii (CRC) si dealerul local

Am actualizat la ios 9, de ce acum trebuie sa parcurg un proces de aprobare inainte sa pot utiliza o aplicatie noua in vehicul??

Aceasta este o functie de securitate noua implementata de Apple pentru versiunea iOS 9. Toate aplicatiile terta parte, cu exceptia a 3 aplicatii virtuale - Calendar, Music (muzica) si Contacts (contacte) trebuie aprobate.

Ce se intampla daca nu actualizez la iOS 9?

Acest proces de aprobare este valabil pentru toate iPhone-urile cu sistem de operare iOS 9. Daca nu ati actualizat la iOS 9, nu va trebui sa aprobati fiecare aplicatie, inainte de utilizarea acesteia. insa tot va recomandam sa configurati aplicatia inainte de a va conecta la vehicul. Retineti ca, dupa actualizare un telefon nu pate reveni la o versiune anterioara a sistemului de operare.

INAPOI LA ASISTENTA INCONTROL

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.

ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL
SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
Creati un cont My Land Rover InControl si conectati-va, pentru a personaliza preferintele si a gestiona functiile InControl.
ACCESATI SITE-UL MY LAND ROVER INCONTROL
ASISTENTA LAND ROVER INCONTROL
Ne face placere sa va ajutam cu raspunsuri la intrebari sau cu alte informatii despre Land Rover InControl.
CONTACT
TERMENI SI CONDITII
Accesati termenii si conditiile si politica de confidentialitate Land Rover InControl.
EXPLORATI TERMENII SI CONDITIILE
TERMENI SI CONDITII
Aflati mai multe despre termenii si conditiile Land Rover InControl
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adăugați până la trei modele de comparat
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un Test - Drive la cel mai apropiat Dealer
CONTACT
Discutati despre sistemul InControl cu cel mai apropiat dealer