WI-FI HOTSPOT

DESCHIDETI
INCHIDETI
 • Ce este un hotspot Wi-Fi?

  Hotspotul Wi-Fi asigura un hotspot 3G/LTE (in functie de model) la bordul vehiculului. Hotspotul Wi-Fi permite pasagerilor sa conecteze la internet maxim 8 dispozitive, cu ajutorul conexiunii 3G/LTE de la bord. Utilizeaza antena montata pe plafon pentru a imbunatati stabilitatea conexiunii in timpul deplasarii. Asigura o conexiune de date mai stabila (comparativ cu a unui smartphone de la bord), deoarece structura metalica a vehiculului poate restrictiona receptia datelor. Pe langa hardware-ul montat pe vehicul va trebui sa achizitionati o cartela SIM pentru mobil, pe care sa o introduceti in cititorul de cartele SIM al vehiculului.

 • Hotspotul Wi-Fi asigura o conexiune Wi-Fi fara intreruperi in timpul deplasarii?

  Hotspotul Wi-Fi este conectat la o retea de telefonie mobila. Asigura o conexiune de date mai buna decat un smartphone de la bord, dar nu este disponibil in zonele fara semnal.

 • Pentru a utiliza hotspotul Wi-Fi am nevoie de o cartela SIM?

  Da. Sistemul solicita o cartela SIM separata cu un plan/o alocare de date. Sistemul asigura internet mobil la bordul vehiculului pentru dispozitivele compatibile Wi-Fi, cum ar fi telefoane mobile, tablete etc. Functioneaza foarte asemanator unui dongle 3G.

 • Pentru a utiliza hotspotul Wi-Fi am nevoie de o cartela SIM?

  You need a "Data only SIM card". Sometimes these are called "Internet only SIM" or "Mobile broadband SIM". This will be a different SIM card to that fitted in your mobile phone. For Touch 17MY, the required SIM card is a 2FF standard SIM card, while for Touch Pro and Touch 18MY a 3FF micro SIM card is needed.

 • Cartela SIM trebuie sa dispuna de un plan de date?

  Da, pentru ca hotspotul Wi-Fi sa functioneze cartela SIM trebuie sa dispuna de o alocare de date. Cartelele SIM numai de voce (utilizate de unele telefoane mobile) nu asigura transferul de date.

 • Jaguar Land Rover are un furnizor preferat de cartele SIM?

  Momentan Jaguar Land Rover nu are un furnizor preferat pentru planul de date. Puteti sa achizitionati o cartela SIM numai de date de la diferiti furnizori. Cartelele SIM si planurile de date pot fi achizitionate de la toti furnizorii importanti de servicii mobile.

 • Pot utiliza datele planului pentru telefonul mobil pe care il detin deja?

  Depinde de furnizorul de servicii mobile si de tipul de plan. Unii furnizori ofera „planuri partajate”, cu ajutorul carora puteti utiliza o cartela SIM suplimentara pentru hotspotul Wi-Fi. Acest lucru inseamna ca hotspotul Wi-Fi si telefonul mobil consuma date din alocarea partajata si ca factura va fi comuna.

 • Pot comanda hotspotul Wi-Fi separat sau acesta este conditionat de alte optiuni?

  Momentan hotspotul Wi-Fi este conditionat de achizitia InControl Connect/Connect Pro. Hotspotul Wi-Fi poate fi comandat numai pentru vehiculele echipate cu InControl Connect/Connect Pro.

 • in ce tipuri de retele poate functiona hotspotul Wi-Fi?

  Hotspotul Wi-Fi functioneaza in retelele 3G/LTE.

REMOTE PREMIUM

DESCHIDETI
INCHIDETI
 • Cum ma abonez la Remote Premium?

  Pentru a accesa functiile Remote Premium este necesar un abonament InControl Connect Pro. Momentan InControl Connect Pro este disponibil numai daca este selectat in momentul comandarii vehiculului

 • Care este rolul functiei bip si flash?

  Functia bip si flash va permite sa localizati usor si rapid vehiculul. Daca apasati butonul „Beep & Flash” (bip si flash) din ecranul principal al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone se activeaza faza scurta a farurilor, luminile de avarie si un avertizor sonor.

 • Care este rolul functiei de incuiere de la distanta?

  Functia de incuiere de la distanta va permite sa incuiati de la distanta vehiculul facand clic pe un buton. Pentru ca solicitarea sa fie procesata va trebui sa introduceti codul PIN InControl. Daca apasati butonul „Lock” (blocare) din ecranul Vehicle Security (securitate vehicul) al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone, usile se vor incuia simplu (astfel incat vehiculul sa poata fi in continuare deschis din interior), se va arma alarma, se vor plia oglinzile retrovizoare exterioare si se vor inchide geamurile.

 • La modelul Convertible, functia de incuiere de la distanta inchide si plafonul pliabil?

  Nu, functia de incuiere de la distanta nu inchide plafonul pliabil al modelului Convertible.

 • Care este rolul functiei de descuiere de la distanta?

  Functia de descuiere de la distanta va permite sa descuiati de la distanta usa soferului facand clic pe un buton. Pentru ca solicitarea sa fie procesata va trebui sa introduceti codul PIN InControl. Daca apasati butonul „Unlock” (deblocare) din ecranul Vehicle Security (securitate vehicul) al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone, se vor deplia oglinzile retrovizoare exterioare, se va aprinde faza scurta si luminile de avarie vor clipi de 2 ori. Din motive de securitate, usa soferului se va incuia din nou, automat, daca nu este deschisa in 45 de secunde.

 • Care este rolul functiei climatizare de la distanta?

  in functie de echiparea vehiculului, functia climatizare de la distanta permite activarea de la distanta a raciri/ventilarii sau incalzirii habitaclului, din pagina Remote Climate (climatizare de la distanta) a aplicatiei InControl Remote pentru smartphone.

 • Cum functioneaza climatizarea de la distanta?

  in functie de echiparea vehiculului si de piata, aplicatia InControl Remote pentru smartphone va permite sa prestabiliti temperatura in habitaclu cu ajutorul functiei Engine Start (pornire motor) sau Fuel Fired Heater (incalzire cu combustibil). Daca vehiculul este echipat cu transmisie automata, pentru a regla temperatura in habitaclu este pornit motorul. Puteti selecta temperatura dorita si apoi puteti porni de la distanta motorul prin apasarea butonului „Engine Start” (pornire motor) si introducerea codului PIN InControl in ecranul Remote Climate (climatizare de la distanta) al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone. in unele tari este posibil ca utilizarea functiei de pornire de la distanta a motorului sa fie interzisa sau restrictionata. Trebuie sa cunoasteti si sa respectati toate legile locale, din toate tarile in care intentionati sa utilizati sau utilizati deja functia de pornire de la distanta a motorului. Puteti consulta termenii si conditiile si politica de confidentialitate InControl aici [adaugati linkul catre pagina] Daca vehiculul este echipat cu transmisie manuala si dispune de functie de incalzire la parcare, temperatura in habitaclu este prestabilita cu ajutorul sistemului de incalzire alimentat cu combustibil. Puteti prestabili temperatura in habitaclu prin apasarea butonului „Start” si introducerea codului PIN InControl in ecranul Remote Climate (climatizare de la distanta) al aplicatiei InControl Remote pentru smartphone. Vehiculul va hotari automat daca incalzeste sau ventileaza habitaclul, in functie de temperatura curenta. Climatizarea de la distanta cu ajutorul sistemului de incalzire alimentat cu combustibil este disponibila numai daca vehiculul este echipat cu optiunea incalzire la parcare, care trebuie achizitionata separat.

 • Care este rolul functiei de resetare a alarmei?

  Functia de resetare a alarmei va permite sa resetati alarma activata a vehiculului de pe ecranul telefonului. Daca se declanseaza alarma vehiculului, in aplicatia InControl Remote pentru smartphone apare un ecran pop-up cu o optiune de resetare a alarmei. De asemenea, alarma poate fi resetata din ecranul Vehicle Security (securitate vehicul).

 • De ce unele/toate butoanele functiilor InControl Remote sunt estompate in aplicatia InControl Remote pentru smartphone?

  Este posibil ca anumite functii InControl Remote sa fie dezactivate in aplicatia InControl Remote pentru smartphone, daca sunt detectate situatii care interzic utilizarea functiilor respective. Daca se incearca utilizarea unei functii InControl Remote dezactivate, veti putea observa un mesaj de eroare care explica motivul pentru care butonul este dezactivat, de exemplu:
  - Motorul este pornit deja
  - Nu exista o conexiune la internet
  - Are loc o operatie incompatibila - A fost activata alarma vehiculului. in acest caz este disponibila numai functia de resetare alarma.
  - Timpul de functionare a climatizarii de la distanta a fost depasit.

  Functia climatizare de la distanta poate fi utilizata numai pentru o anumita perioada fara ca vehiculul sa fie condus. Functia climatizare de la distanta nu se activeaza daca acest interval de timp a fost depasit. La urmatoarea utilizare a vehiculului cronometrul se reseteaza.

 • De ce vad un mesaj de eroare atunci cand doresc sa utilizez aplicatia InControl Remote pentru smartphone?

  Aplicatia InControl Remote pentru smartphone poate fi utilizata numai daca sunt indeplinite anumite conditii. inainte de a incerca sa proceseze aceste comenzi de la distanta, vehiculul va verifica daca sunt indeplinite aceste conditii. Daca nu este indeplinita una dintre aceste conditii, aplicatia InControl Remote pentru smartphone afiseaza mesaj de eroare care va informeaza asupra motivului erorii.

 • De ce vad un mesaj de eroare atunci cand doresc sa utilizez climatizarea de la distanta?

  Pentru a utiliza climatizarea de la distanta trebuie indeplinite conditiile de mai jos. in caz contrar, apare un mesaj de eroare:
  - Vehiculul trebuie sa poata activa frana de parcare.
  - Temperatura motorului trebuie sa fie cuprinsa intre -30 °C si 117 °C.
  - Niciunul dintre sistemele vehiculului responsabile de aceasta functie nu trebuie sa prezinte vreo eroare. in plus, functia climatizare de la distanta nu se activeaza daca:
  - Vehiculul este descuiat
  - Este deschis un geam, o usa, capota portbagajului sau capota motorului
  - Luminile de avarie sunt activate
  - Vehiculul este utilizat de o persoana, adica o persoana din habitaclu utilizeaza sisteme importante precum pedala de frana, de acceleratie sau butonul de pornire/oprire motor.

 • De ce functia de climatizare afiseaza alta temperatura decat cea configurata cu ajutorul aplicatiei instalate pe smartphone?

  Dupa ce porniti vehiculul cu ajutorul functiei climatizare de la distanta a aplicatiei instalate pe smartphone, setarile climatizarii revin la temperatura setata atunci cand vehiculul a fost utilizat ultima tata, iar temperatura de pe afisajul vehiculului nu se sincronizeaza cu valoarea din aplicatie.

APPLE WATCH

DESCHIDETI
INCHIDETI

INCONTROL APPS

DESCHIDETI
INCHIDETI
INAPOI LA ASISTENTA INCONTROL
Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil sa fie incluse optional anumite functii, tinand cont de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete luati legatura cu dealer-ul local Jaguar. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.