ACTIVAREA CONECTIVITATII

 • PASUL 1
  PASUL 1

  Mai intai va trebui sa instalati o cartela Micro SIM, conform instructiunilor din pagina de instalare a cartelei SIM

 • PASUL 2
  PASUL 2

  Accesati setarile de conectivitate ale vehiculului, din meniul setarilor generale ale acestuia si activati datele mobile. Accesati icon-ul Settings (setari) din orice ecran > All Settings (toate setarile) > Features (functii) > Connectivity (conectivitate) > Mobile Data ON (date mobile activate).

 • PASUL 3
  PASUL 3

  Dupa conectarea cu succes, se va afisa o pictograma 3G sau WiFi in coltul superior al ecranului tactil. In functie de puterea semnalului de retea, conectarea la internet este posibil sa dureze pana la 2 minute.

CREATI UN PROFIL

}
 • PASUL 1
  PASUL 1

  Atunci cand utilizati pentru prima data sistemul de navigatie InControl Touch Pro, vi se va solicita sa creati un profil si sa dati un nume acestuia. Acest lucru va permite sa salvati destinatiile preferate, calatoriile anterioare si setarile de navigatie.

 • PASUL 2
  PASUL 2

  In momentul in care vi se solicita, defilati pana in partea de jos a paginii si selectati Turn on all/Turn on (activare toate/activare), pentru a activa toate functiile de navigatie care solicita conectarea la internet. Acestea includ modelele istorice privind traficul si informatiile din trafic in timp real. Daca selectati Continue/Cancel (continuare/anulare), se dezactiveaza toate functiile de navigatie care solicita conectarea la internet.

CONTUL DVS. DE NAVIGATIE

}
 • CREATI UN CONT
  CREATI UN CONT

  Dupa crearea profilului, puteti crea un cont de navigatie InControl Touch Pro, selectand Sign In (conectare) din ecranul principal de navigatie. De asemenea, vi se poate solicita sa faceti acest lucru atunci cand accesati anumite functii care solicita conectarea, cum ar fi distribuirea orei estimate a sosirii, sincronizarea cloud sau navigatie cu traseu complet.

 • ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE
  ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE

  Urmati instructiunile de pe ecran privind crearea unui cont nou. Vi se va solicita sa acceptati termenii si conditiile pentru navigatie, care pot fi accesate prin introducerea in browser adresei URL respective.

DESCARCATI APLICATIA LAND ROVER ROUTE PLANNER


Aplicatia InControl Route Planner pentru smartphone asigura maximizarea performantelor sistemului de navigatie InControl Touch Pro, care echipeaza modelul dvs. Land Rover. Aplicatia InControl Route Planner va permite sa navigati de la locatia de plecare si pana la destinatie. Setati destinatia pe smartphone, pentru a urma traseul pana la vehiculul, care apoi va prelua ghidarea. Dupa ce parcati, navigatia este preluata nou de smartphone, pentru a oferi instructiuni privind deplasarea pe jos sau cu transportul public, pana la destinatia finala. Pentru a va conecta la aplicatia instalata pe smartphone, introduceti adresa de e-mail si parola utilizate pentru activarea contului InControl Touch Pro, asociat sistemului de navigatie al vehiculului.

ACCESAREA INCONTROL ROUTE PLANNER


InControl Route Planner va permite sa planificati trasee si sa salvati destinatii si locatii. Daca pachetul de echipare include Pro Services, puteti accesa aceste trasee mai tarziu, din vehicul. De asemenea, de pe acest site puteti gestiona contul asociat sistemului de navigatie InControl Touch Pro, prin conectare utilizand adresa de e-mail si parola create cu ajutorul sistemului de navigatie al vehiculului.
Pentru informatii suplimentare privind accesarea ultimelor actualizari ale hartilor, accesati sectiunea Maps and Services (harti si servicii) a InControl Route Planner.

Accesati site-ul incontrol route planner

ACTIVATI APLICATIILE LIVE

 • PASUL 1
  PASUL 1

  Pentru a selecta si accesa aplicatiile LIVE, selectati meniul Extra Features (functii suplimentare) de pe ecranul tactil al modelului dvs. Land Rover.

 • PASUL 2
  PASUL 2

  Conectati-va utilizand adresa de e-mail si parola asociate contului InControl Protect. De asemenea, puteti selecta un diminutiv si crea un cod PIN, pentru a va putea conecta fara sa trebuiasca sa utilizati de fiecare data acreditarile. Daca nu sunteti conectat, preferintele dvs. nu vor fi salvate.

 • PASUL 3
  PASUL 3

  Daca in fereastra Update (actualizare) apare o sageata verde indreptata in jos, inseamna ca sunt disponibile actualizari. Selectati Update (actualizare), daca este cazul.*