IGIENIZAREA VEHICULULUI Land Rover

Cum reduceti riscul raspandirii virusului COVID-19
IGIENIZAREA VEHICULULUI Land Rover

Este extrem de important ca vehiculele sa fie pastrate curate, la un standard care minimizeaza raspandirea coronavirusului, in special in eventualitatea schimbarii soferului.

Coronavirusul este raspandit in principal prin picaturi (de exemplu, de la stranut, tuse sau mana la gura pana la contaminarea suprafetei). Prin urmare, zonele cu cel mai mare risc sunt cele din fata gurii si nasului soferului si cele care sunt atinse. Acestea includ volanul, selectorul de viteze, manetele de control, centurile de siguranta, oglinzile, manerele usilor, comenzile geamurilor, butoanele de control climatizare, ecranele pentru infotainment, tabloul de bord, capacul de combustibil si tastele in sine.

Aceste zone trebuie curatate in profunzime la sfarsitul perioadei de serviciu a fiecarui sofer/utilizator, in fiecare zi sau inainte de fiecare predare, folosind servetele dezinfectante (care ar trebui sa fie usor accesibile si disponibile pentru fiecare vehicul).

IGIENIZAREA MASINII

Pregatire

Inainte de curatare, soferul trebuie sa-si igienizeze mainile prin spalare cu sapun cel putin 20 de secunde sau cu gel pe baza de alcool de minim 60%.
Isi va pune manusi de unica folosinta din nitril si masca de protectie.
Va indeparta si arunca la gunoi deseurile nefolositoare din masina.

Igienizare

Se vor curata zonele cu risc de contaminare ale vehiculului asa cum este descris mai sus, incluzand si cheia (cheile).
Se va completa jurnalul de igienizare si se va afisa pe tabloul de bord, vizibil prin parbriz si se va incuia vehiculul dupa igienizare.
Se vor scoate manusile si se vor arunca (pentru curatarea generala, acestea nu sunt „deseuri bio-periculoase” si pot fi plasate in depozitarea obisnuita a deseurilor).

repetare

Se va repeta igienizarea mainilor prin spalarea cu sapun cel putin 20 de secunde sau cu gel pe baza de alcool minim 60%. Curatarea trebuie sa fie metodica si minutioasa.

In cazul in care un vehicul a fost preluat in urma autoizolarii soferului sau a unei infectii confirmate de COVID-19, ar trebui sa se solicite consultanta suplimentara, deoarece este necesara o curatare mai profunda.
Daca un alt sofer preia un vehicul si jurnalul de igienizare nu este vizibil sau nu este clar ca s-a produs curatarea, el / ea ar trebui sa efectueze igiena mainilor, sa utilizeza manusi de nitril, sa curete vehiculul asa cum este descris, apoi sa completeze jurnalul.

Curat si echipat

Pentru igienizare fiecarui vehicul vor fi disponibile:
  • Manusi de nitril
  • Container de servetele dezinfectante
  • Pungi de unica folosinta pentru deseuri
  • Jurnalul igienizare
Este recomandat sa aveti la dumneavoastra pe tot parcursul calatoriei gel de maini pe baza de alcool.
Curat si echipat
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER

GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER

Cautati un dealer Land Rover in apropiere.
CONTACTATI-NE

CONTACTATI-NE

Contactati-ne pentru a va oferi informatiile de care aveti nevoie
STOC MAȘINI

STOC MAȘINI

Comandă online modelul Land Rover preferat!