Hotspotul Wi-Fi este utilizat pentru conectarea la internet. Permite soferului si pasagerilor sa se conecteze la internet cu ajutorul unui hotspot 3G performant de la bordul vehiculului. Acest lucru inseamna ca pot fi conectate simultan maxim 8 dispozitive, care permit pastrarea legaturii cu aspectele importante ale vietii, in timpul deplasarii.

Fiabilitatea conexiunii la internet este imbunatatita prin conectarea la reteaua 3G locala, prin intermediul antenei exterioare mai puternice decat cea a unui smartphone.

Trebuie sa introduceti o cartela SIM de date in cititorul de cartele al modelului Land Rover si sa activati hotspotul Wi-Fi de pe ecranul tactil. Reteaua mobila 3G locala furnizeaza un semnal de date prin intermediul antenei montate pe plafon. Aceasta asigura o conexiune de date mai buna, deoarece este redus efectul de blocaj asociat in mod obisnuit cu structura metalica a vehiculului.

Dupa activarea hotspotului 3G, puteti conecta la acesta smartphone-ul sau tableta, utilizand functiile de conectivitate ale dispozitivului.

Pentru ajutor privind configurarea hotspotului Wi-Fi, luati legatura cu dealer-ul local.

In functie de furnizorul de servicii mobile si de tipul de abonament, puteti utiliza datele aferente abonamentului pe care il aveti. Unii furnizori ofera abonamente partajate, cu ajutorul carora puteti utiliza o cartela SIM suplimentara pentru hotspotul Wi-Fi. Acest lucru inseamna ca hotspotul Wi-Fi si telefonul mobil consuma date din alocarea partajata si ca factura va fi comuna.

Hotspotul Wi-Fi poate fi comandat numai pentru vehiculele echipate cu Connect.

Cartelele SIM sunt disponibile in 2 dimensiuni, in functie de sistemul multimedia al vehiculului.

  • Pentru sistemul Touch aveti nevoie de o cartela SIM 2FF (mini SIM)
  • Pentru sistemul Touch Pro aveti nevoie de o cartela SIM 3FF (micro SIM)

Inapoi la conectivitate InControl
Explorati manualul de utilizare