NOUL RANGE ROVER
INOVAȚIE MAJORĂ

NOUL RANGE ROVER <br>INOVAȚIE MAJORĂ
Range Rover are o istorie bogată în inovații și continuă să rescrie regulile în materie de precizie și calitate.

DESIGNUL CARE FAVORIZEAZĂ INOVAȚIA

Viziunea noastră modernă asupra designului este posibilă prin combinarea tehnicilor de inginerie de ultimă generație cu tehnologii intuitive.

DESIGN ENABLING INNOVATION

O interfață netedă sudată cu laser, finisorul acoperișului oferă un finisaj fără cusur în sprijinul filozofiei noastre de proiectare. Elementele încastrate oferă un aspect solid frezat și îmbunătățesc performanța aerodinamică. Marginea rotunjită a ușii se întâlnește cu geamul într-un finisaj simplu și curat, datorită finisorului de talie ascuns. Farurile cu LED-uri digitale ale Range Rover dispun de un microprocesor de top în industrie și de 1,2 milioane de microoglinzi. Acestea se pot focaliza pe 16 obiecte simultan și pot elimina reflexiile. În premieră mondială, luminile din spate cu iluminare ascunsă până la momentul iluminării apar sub forma unor LED-uri roșii în timpul funcționării și sub forma unui grafic negru lucios distinctiv atunci când nu sunt utilizate.

UN SANCTUAR CALM

Sistemul de anulare a zgomotului și arhitectura sofisticată din metal mixt oferă una dintre cele mai silențioase cabine dintre toate vehiculele.

Sistemul Active Noise Cancellation de ultimă generație elimină zgomotele, vibrațiile și distragerile nedorite. Acesta reduce sarcina cognitivă a șoferului și a pasagerilor, ajutându-i pe toți să ajungă la destinație în plină formă. Difuzoarele de anulare a zgomotului din tetiere, o premieră mondială, creează zone individuale de liniște pentru un rafinament maxim al habitaclului. Patru accelerometre și microfoane amplasate în jurul exteriorului Range Rover monitorizează vibrațiile roților, zgomotul produs de anvelope și sunetele motorului, generând un semnal de anulare care este redat prin cele 35 de difuzoare principale ale vehiculului. Îmbunătățirile inginerești contribuie la o îmbunătățire cu 24% a transmiterii zgomotului, chiar și înainte de utilizarea sistemului de anulare a zgomotului.

PERFECT INTEGRAT

Adevăratul lux modern necesită caracteristici avansate, integrate perfect și actualizate în permanență.

Caracteristici avansate ‑ inclusiv Amazon Alexa, Remote Park Assist1și Pivi Pro2 infotainment - perfect integrat, ușor de utilizat și foarte relevant. Datorită actualizărilor software-over-the-air (SOTA), Range Rover se îmbunătățește pe măsură ce se maturizează.

PERFORMANȚĂ ELECTRIZANTĂ

Noua arhitectură a modelului Range Rover pune bazele unor opțiuni de propulsie eficiente, inclusiv hibridul electric plug-in cu autonomie extinsă (PHEV). Un Range Rover complet electric se va alătura familiei în 2024, fiind vârful de lance al drumului nostru către un viitor electric.

CĂLĂTORII ZILNICE

75%

Cu o autonomie integral electrică de 113 km, 75% din călătoriile zilnice3 pot fi efectuate în modul electric.

GAMA ELECTRICĂ (EV) (PÂNĂ LA)

113KM **

WLTP. Autonomie preconizată în condiții reale de până la 88 km.

Cifrele2  EMISII (DE LA)

18 G/KM **

Bucurați-vă de zero emisii la țeava de eșapament în modul EV.

TIMP DE ÎNCĂRCARE PUBLICĂ

<60 MINS

Încărcați până la 80% în <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

Arhitectura modulară longitudinală din metal mixt (MLA-Flex) oferă fundația perfectă pentru noi niveluri de confort și rafinament.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

Noul design structural al modelului Range Rover asigură un echilibru între greutate, rezistență și rigiditate. Noul corp MLA-Flex este cu până la 50 la sută mai rigid, iar îmbunătățirile tehnice contribuie la o îmbunătățire cu 24 la sută a transmiterii zgomotului. Prin combinarea tehnicilor de inginerie de ultimă generație cu 260.000 de teste virtuale și 1,2 milioane de km de testare a prototipurilor, Range Rover este robust, sofisticat și oferă o calitate de referință.

EXPLORAȚI ÎN CONTINUARE

TRĂSĂTURI PRINCIPALE

TRĂSĂTURI PRINCIPALE

Range Rover este un exemplu.
MODELE DE RANGE ROVER

MODELE DE RANGE ROVER

Vizualizați întreaga gamă de modele.
SPECIFICAȚII

SPECIFICAȚII

Consultați datele și cifrele.

**Vizualizați cifrele WLTP.

Cifrele furnizate sunt rezultatul testelor oficiale efectuate de producător în conformitate cu legislația UE cu o baterie complet încărcată. Doar în scop de comparație. Cifrele din lumea reală pot fi diferite. Cifrele2, valorile privind economia de combustibil, consumul de energie și autonomia pot varia în funcție de factori precum stilul de condus, condițiile de mediu, încărcătura, echiparea roților, accesoriile montate, traseul actual și starea bateriei. Cifrele privind autonomia se bazează pe un vehicul de serie pe un traseu standardizat.

1Disponibil de la mijlocul anului 2022.

2Connected Navigation va necesita un abonament suplimentar după termenul inițial recomandat de către dealerul Land Rover.

3Se presupune că încărcarea se face numai la domiciliu și se bazează pe date anonime privind proprietatea de la clienții Range Rover.

4Timpii de încărcare variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la, vârsta, starea, temperatura și încărcătura existentă a bateriei; instalația utilizată și durata de încărcare.

Caracteristicile opționale și disponibilitatea acestora pot să difere în funcție de specificațiile vehiculului (model și grup motopropulsor) și piață, sau pot necesita instalarea altor caracteristici pentru a putea fi instalate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați distribuitorul local sau să vă configurați vehiculul online.

Conducătorii auto ar trebui să utilizeze funcțiile din mașină numai atunci când acest lucru este sigur. Șoferii trebuie să se asigure că dețin în permanență controlul deplin al vehiculului.

Caracteristicile Pivi și InControl, opțiunile, serviciile de la terți și disponibilitatea acestora depind de piață - verificați la distribuitorul Land Rover pentru disponibilitatea pe piața locală și condițiile complete. Anumite funcții necesită o cartelă SIM corespunzătoare cu un contract de date adecvat, care va necesita un abonament suplimentar după termenul inițial recomandat de comerciantul dumneavoastră. Conectivitatea rețelei mobile nu poate fi garantată în toate locațiile. Informațiile și imaginile afișate în legătură cu tehnologia InControl, inclusiv ecranele sau secvențele, sunt supuse actualizărilor de software, controlului versiunilor și altor modificări ale sistemului/vizuale, în funcție de opțiunile selectate. Amazon, Alexa și toate logo-urile aferente sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi. Anumite funcționalități ale Alexa depind de tehnologia casei inteligente. Pentru utilizarea Alexa Amazon este nevoie de un cont Amazon.