MODELUL DEFENDER PENTRU REGINA IN SERVICIU ACTIV

MERGEM PRETUTINDENI ALATURI DE CRUCEA ROSIE

Echipele organizatiei Crucea Rosie sunt in serviciu activ alaturi de Defender in nordul Tarii Galilor, si ajuta la sprijinirea populatiei din comunitati greu accesibile, cum ar fi muntii Snowdonia, peninsula Lleyn si insula Anglesey.  


Modelul modificat Defender 130 a fost donat organizatiei Crucea Rosie din Marea Britanie cu ocazia sarbatoririi Jubileului de Platina al Reginei.

Colaborand cu Crucea Rosie Marea Britanie, aflata de 70 de ani sub patronajul Reginei, Defender 130 este adaptat conform principiilor de lux modern JLR pentru a include echipamente avansate de comunicaţii. 


Antena performanta conectata la reteaua 4G ofera un semnal puternic si fiabil in orice colt din lume - aspect esential pe coasta Tarii Galilor, cu regiuni muntoase si locatii izolate.

Telefon incorporat, radio pentru comunicatii VHF si sistem telematic actualizat, cu monitorizare prin GPS. Panourile solare de pe plafon incarca o baterie auxiliara care va permite sa utilizati accesoriile cand motorul este oprit.  


Un sistem de sertare montat pe vehicul ajuta echipa sa transporte paturi, alimente si echipamente de prim ajutor. Echipa poate servi si un ceai, gratie unui boiler incorporat.

EXPLORATI IN CONTINUARE

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Libertate pentru toti pasagerii. 8 locuri pentru a explora cu toti cei dragi.
ASISTENTII UMANITARI IN ACTIUNE

ASISTENTII UMANITARI IN ACTIUNE

La fata locului, intr-un an cu numeroase crize.