### RANGE ROVER SPORT SVR ULTIMATE EDITION
EXPRESIA ABSOLUTA A PERFORMANTELOR RANGE ROVER

PLACEREA ABSOLUTA DE A CONDUCE

Cel mai rapid Range Rover de pana acum stabileste noi standarde.

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition este standardul la clasa SUV-urilor performante de lux – realizat de echipa SV Bespoke, la centrul pentru vehicule speciale
(SVO) din UK.

SCHEME DE CULORI SPECIFICE, ATRAGATOARE

Range Rover Sport SVR Ultimate este disponibil intr-o gama de 3 culori extraordinare, selectate de echipa de design Land Rover din gama exclusiva SV Bespoke. Maya Blue si Marl Grey lucios sunt culori cu adevarat speciale, care utilizeaza tehnologia cu fulgi de sticla pentru un efect sclipitor, stralucitor, iar Ligurian Black satinat ofera un aspect mai discret si functional.
Fuji White este o nuanta care completeaza aceste culori indraznete si subliniaza atentia acordata detaliilor si materialele de inalta performanta.

CULOARE

DETALII ULTIMATE EDITION

ELEMENTE DE DESIGN SV BESPOKE

ELEMENTE DE DESIGN SV BESPOKE

Pe langa culorile speciale SV Bespoke, inscriptiile traditionale „Range Rover” de pe capota si hayon si emblema rotunda SVR se remarca prin noi standarde de eleganta, cu parte interioara negru lucios si rama exterioara specifica Fuji White. Ornamentele specifice ale pragurilor sunt personalizate „Ultimate Edition”.
STIL INTERIOR SPECIFIC

STIL INTERIOR SPECIFIC

Asezat pe scaunul sport ergonomic al soferului, reglabil pe 16 directii, veti fi ajutat de padelele de schimbare a vitezelor cu finisaj anodizat ale modelului SV Bespoke Black sa maximizati controlul transmisiei automate cu 8 trepte. Personalizarea stantata SVR a scaunelor si ornamentele din fibra de carbon ale habitaclului exprima in mod clar de ce acesta este cel mai captivant SUV performant Land Rover de pana acum.
PUTERE BRUTA

PUTERE BRUTA

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,5 secunde si are o viteza maxima de 283 km/h*. Motorul V8 pe benzina supraalimentat, de 5,0 litri, dezvolta o putere maxima de 575 CP. Acesta este cuplat la o transmisie cu 8 trepte imbunatatita, care ofera schimbari mai rapide si mai exacte ale vitezelor. Aceasta transmitere perfecta a puterii permite acestui model sa fie cel mai rapid Land Rover de pana acum.

COMANDATI UN RANGE ROVER SPORT SVR ULTIMATE EDITION

Daca sunteti interesati sa experimentati expresia absoluta a performantelor Range Rover, contractati centrul specializat SV local.