NOUL RANGE ROVER

NOUTATI

LUX SI RAFINAMENT

Imbina luxul unui Range Rover contemporan cu rafinamentul fara egal. Fiecare calatorie este speciala.

CALATORE RAFINATA

De la usi cu inchidere asistata electric* la scaune cu functie de masaj, cu pietre calde – fiecare element al modelului Range Rover contribuie la luxul calatoriei.

CONFORT SUPREM

Scaunele Excecutive asigura confortul unui model cu 4 locuri si functionalitatea unuia cu 5 locuri, cu controler de tip tableta in spate si pachet Comfort Plus, disponibil optional.

SPATIU GENEROS PENTRU TOTI PASAGERII

Varianta cu 7 locuri si ampatament lung ofera o experienta la bord de neegalat pentru 7 adulti si este echipata cu scaune incalzite, cu tapiterie din piele semi-anilina, porturi USB-C si spoturi pentru lectura.

SPATIU SUPLIMENTAR PENTRU RELAXARE

Imbunatatiti hayonul divizat specific modelului Range Rover cu scaune rabatabile din hayon, echipate cu tapiterie din piele, difuzoare si lumini incorporate in hayon.
REDUCERE ACTIVA A ZGOMOTULUI

REDUCERE ACTIVA A ZGOMOTULUI

Reducerea activa a zgomotului, de noua generatie, este asigurata de difuzoare integrate in tetiere, ce creeaza zone silentioase, care impreuna cu geamurile laminate fonoabsorbante, izoleaza perfect habitaclul de zgomotul exterior.
PURIFICARE AER DIN HABITACLU PRO

PURIFICARE AER DIN HABITACLU PRO

Filtrul de PM 2,5 si tehnologia nanoeTM X, disponibile optional, reduc semnificativ mirosurile, bacteriile si substantele alergice, inclusiv virusul SARS-COV-2, iar gestionarea CO2 imbunatateste starea de bine si agerimea soferului, prin monitorizarea calitatii aerului din habitaclu.
CONTROL CLIMATIZARE PE 4 ZONE

CONTROL CLIMATIZARE PE 4 ZONE

Cu comenzi separate pentru sofer, pasagerul din fata si locurile laterale din spate, controlul climatizarii pe 4 zone va permite sa setati temperatura si intensitatea fluxului de aer in functie de preferintele personale.

TEHNOLOGIE INTUITIVA

Functii de conectivitate perfect integrate si confort in orice situatie.

Pivi Pro este cel mai intuitiv sistem multimedia propus pana acum de Land Rover. Echiparea standard include: 

- Ecran tactil din sticla, curbat, de 13,1”, cu comenzi haptice
- Interfata reproiectata 
- Actualizari software wireless
- Apple CarPlay® wireless1
- Android AutoTM wireless2

De asemenea, veti beneficia de urmatoarele functii premium:

- Pornire rapida
- Inteligenta artificiala
- Sistem de navigatie nou, inteligent3
- Harti in format 2D si 3D, cu actualizari automate
- Informatii live din trafic
PIVI PRO
ECRAN TACTIL FLOTANT, DE 13,1”
AFISAJE PENTRU SOFER
SISTEM MULTIMEDIA SPATE
OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

Acest echipament optional6 asigura o vizibilitate perfecta in spate. O camera video incorporata in antena transmite imagini live pe oglinda retrovizoare interioara, asigurand o vizibilitate perfecta a zonei din spate, indiferent daca bancheta din spate este ocupata sau in portbagaj exista obiecte mari.

PERFORMANTE SPORTIVE

Range Rover este echipat cu cele mai avansate motorizari Land Rover de pana acum, ce ofera performante, eficienta si rafinament la cel mai ridicat nivel.

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA (PHEV)

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA (PHEV)

Range Rover este disponibil cu o motorizare hibrida cu conectare la priza noua, cu autonomie sporita**. Motorizarea Ingenium cu 6 cilindri, de 3,0 litri, pe benzina, asistata de motorul electric de 105 kW, este disponibila pentru versiunile P440e sau P510e. Puteti explora avantajele pe care le ofera motorizarile hibride si adresa intrebari in sectiunea dedicata vehiculelor electrice Land Rover.

SPECIFICATII HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA[1]

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC (MAXIM)

113 KM


WLTP. Autonomie estimata in conditii reale de exploatare - maxim 80 km.

EMISII DE CO2

< 18 G/KM


Zero emisii de noxe in modul EV. 

TIMP DE INCARCARE LA DOMICILIU (MINIM)

5 ORE


Maxim 100%, cu incarcator de 7 kW CA la domiciliu.

TIMP DE INCARCARE LA STATIILE PUBLICE (MINIM)

< 60 MIN


Incarcare la maxim 80% in < 60 min., in cazul incarcarii rapide la 50 kW CC.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Suspensia adaptiva dinamic asigura o deplasare lina si un control optim, prin monitorizarea miscarilor caroseriei si directiei de pana la 500 de ori pe secunda. Sistemul reactioneaza la comenzile soferului si la starea suprafetei de deplasare si variaza continuu taria amortizoarelor.
DIFERENTIAL ACTIV BLOCABIL ELECTRONIC PUNTE SPATE

DIFERENTIAL ACTIV BLOCABIL ELECTRONIC PUNTE SPATE

Diferentialul activ blocabil electronic al puntii spate asigura o tractiune mai buna in viraje si aderenta sporita in off-road, prin controlarea patinarii rotilor spate.
VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE

VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE

Vectorizarea cuplului prin franare asigura un comportament rutier si o manevrabilitate imbunatatite la abordarea celor mai stranse viraje. Diferentialul controlat electronic si sistemul de franare echilibreaza distributia cuplului motor intre cele 4 roti, la abordarea virajelor.
SUSPENSIE PNEUMATICA GESTIONATA ELECTRONIC, CU DYNAMIC RESPONSE PRO

SUSPENSIE PNEUMATICA GESTIONATA ELECTRONIC, CU DYNAMIC RESPONSE PRO

Suspensia pneumatica gestionata electronic pregateste modelul Range Rover pentru abordarea virajelor si asigura confort deplin. Dynamic Response Pro imbunatateste manevrabilitatea cu ajutorul controlului activ al ruliului, gestionat electronic (eARC) si optimizeaza performantele pe sosea.

CAPABILITATI EXCEPTIONALE

Range Rover ofera confort deplin, comportament sigur si incredere deplina la deplasarea pe sosea si in off-road.

DIRECTIE INTEGRALA

DIRECTIE INTEGRALA

Nou pentru Land Rover, sistemul de directie integrala este disponibil in echiparea standard si ofera un plus de rafinament, cu stabilitate la viteze mari si agilitate la viteze mici imbunatatite. Acesta este cel mai manevrabil Range Rover de pana acum.

REMORCARE

Masa maxima remorcabila de 3.500 kg permite modelului Range Rover sa faca fata cu usurinta celor mai dificile activitati. Cu carlig de remorcare rabatabil electric, asistenta avansata la remorcare, asistenta pentru bara de remorcare si control stabilitate remorca, vehiculul poate sa tracteze o remorca si sa fie in acelasi timp rafinat.

TRAVERSAREA VADURILOR

Range Rover poate traversa vaduri cu o adancime maxima de 900 mm8. Camerele video perimetrale 3D, cu detectare adancime vad, utilizeaza senzorii din oglinzile retrovizoare exterioare, pentru a va informa daca adancimea vadului se apropie de limita maxima. Sistemul de comanda asigura informatii in timp real, pentru o informare mai exacta in conditii de vizibilitate redusa.

SELECTATI NOUL RANGE ROVER PREFERAT

Personalizati modelul Range Rover in functie de preferinte, cu ajutorul gamei de modele, motorizari si pachete de echipare.

PERSONALIZAT SAU PREGATIT PENTRU COMANDA

Inainte de personalizarea vehiculului cu ajutorul diferitelor optiuni pentru culoare, jante si interior, selectati modelul preferat. Alternativ, Land Rover Design a configurat 4 modele, cum ar fi First Edition de culoare Sunset Gold, echipate cu cele mai apreciate optiuni pe care le poate oferi Range Rover.

EXPLORATI

MODELE RANGE ROVER

MODELE RANGE ROVER

Vedeti intreaga gama de modele.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Rafinat. Luxos. Exclusiv.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Vizualizati datele si valorile.
OPTIUNI SI ACCESORII

OPTIUNI SI ACCESORII

Personalizati un model Range Rover.

*Usile cu inchidere asistata electric sunt disponibile din prima parte a anului 2022 pentru versiunea cu ampatament lung si de la mijlocul anului 2022 pentru versiunea cu ampatament standard.
*
*Disponibil din ianuarie 2022.

[1]Valorile furnizate reprezinta estimarile producatorului si vor fi inlocuite cu valorile de la testele oficiale UE, imediat ce acestea vor fi disponibile. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile si accesoriile montate. Valorile au fost obtinute cu bateria complet incarcata.

1Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay®. Serviciile oferite de Apple CarPlay® depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Vehiculul este pregatit pentru Android AutoTM. Serviciile oferite de Android AutoTM depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/intl/en_uk/auto/.
3Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Jaguar, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.
4Se aplica politica utilizarii rezonabile. Abonament standard pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover.
5Se aplica politica utilizarii rezonabile. Daca intr-o luna este atinsa limita de 20 GB, pentru restul lunii transferul datelor si functiile vehiculului vor functiona la viteza redusa. Pentru detalii privind politica utilizarii rezonabile, consultati conditiile InControl Pivi Pro, la adresa landrover.com/pivi-pro-terms. Timpul de redare depinde de furnizorul de continut si de definitia continutului video. Redarea HD a videoclipurilor creste semnificativ utilizarea datelor.
6Depinde de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.
7Imaginea nu este in direct. Pentru siguranta, verificati imprejurimile.
8Verificati intotdeauna traseul si iesirea inainte de a traversa un vad.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) si de piata sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control deplin asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor de software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Amazon, Alexa si toate siglele asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau afiliatilor sai. Anumite functii Alexa depind de tehnologia inteligenta existenta la domiciliu. Utilizarea Amazon Alexa necesita un cont Amazon.

Apple CarPlay® este o marca comerciala a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.
Android AutoTM este o marca comerciala a Google LLC.
App Store este o marca comerciala a Apple Inc.
Google Play Store este o marca comerciala a Google LLC.
MeridianTM este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. TrifieldTM si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.