DISCOVERY SPORT

NOUTATI

FUNCTIONALITATE

Functional si confortabil – pentru a va face viata mai usoara si mai placuta.

5 +2 LOCURI

5 +2 LOCURI

157litri


Standardul in domeniu este volumul total, care in configuratia cu 7 locuri este de 157* litri. Acesta se traduce printr-un volum util de 115* litri, masurat cu ajutorul corpurilor rigide.
Pentru a vedea toate valorile volumului portbagajului, miscati cursorul.

*Standardul in domeniu este volumul total, masurat prin umplerea portbagajului cu lichid. Volumul util este masurat cu ajutorul corpurilor rigide (200 x 50 x 100 mm) si indica volumul care poate fi utilizat din punct de vedere practic.

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

Portbagajul foarte generos este ideal pentru calatoriile impreuna cu familia, iar oglinda retrovizoare interioara ClearSight1 asigura o vizibilitate perfecta in spate.
FARURI MATRIX CU LED

FARURI MATRIX CU LED

Tehnologiile utilizate de acest model includ farurile Matrix cu LED adaptive, a caror luminozitate se regleaza pentru a asigura o vizibilitate maxima, fara a-i orbi pe soferii vehiculelor care vin din fata.
SIGURANTA

SIGURANTA

Gama completa de sisteme de asistenta pentru sofer si cele pana la 8 airbaguri pentru sofer si pasageri confera siguranta familiei.
ASISTENTA SOFER

ASISTENTA SOFER

Selectati din gama de echipamente care asigura un condus si o parcare mai usoare. Datorita multiplelor tehnologii inovatoare disponibile, veti vedea ca toate functiile au fost proiectate pentru a imbunatati experienta la volan si siguranta.

TEHNOLOGIE

Tehnologie rapida si intuitiva, proiectata pentru bucuria de a conduce.

Elementele standard ale sistemului Pivi Pro2 includ:

- Ecran tactil cu diagonala de 10"
- Radio digital DAB
- Interfata reproiectata
- Apple CarPlay® 3
- Android AutoTM4
- Remote5

Cu Pivi Pro2 veti beneficia de cea mai noua tehnologie de inteligenta artificiala la bord, cu echipamente precum sistem de navigatie inteligent, pentru a ramane conectat pe toata durata calatoriei.
PIVI PRO
INFORMATII PE SCURT
SISTEM AUDIO SURROUND MERIDIAN
ACTUALIZARI SOFTWARE

ACTUALIZARI SOFTWARE

Vehiculul ramane la zi cu ajutorul actualizarilor software7. Sistemul multimedia, sistemul telematic si diferitele module de comanda pot fi actualizate de la distanta, pentru a asigura performante optime. Acest lucru inseamna ca vehiculul va fi tot mai modern.
PACHET ONLINE

PACHET ONLINE

Pachetul Online cu abonament de date8 ofera servicii conectate suplimentare, cu ajutorul unei cartele SIM incorporate, care asigura acces la:

- Redare media nelimitata8
- Starea vremii
INCARCARE WIRELESS

INCARCARE WIRELESS

Incarcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon9, disponibila optional, va permite sa incarcati smartphone-urile compatibile, fara a apela la un cablu sau la un conector de incarcare. In timp ce va aflati la bord, telefonul va utiliza antena vehiculului, pentru a garanta un semnal si o claritate imbunatatite a apelurilor.
SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM 2,5

SISTEM DE PURIFICARE A AERULUI DIN HABITACLU, CU FILTRU PM 2,5

Ionizarea NanoeTM, disponibila optional, imbunatateste confortul soferului si pasagerilor. La apasarea butonului PURIFY, filtrul special proiectat capteaza particulele fine din aerul exterior, precum PM 2,5 si alergenii aflati in suspensie, cum ar fi praful si polenul.

CAPABILITATI

Un SUV compact cu capabilitatile specifice tuturor modelelor Land Rover.

TRACTIUNE INTEGRALA

TRACTIUNE INTEGRALA

Asigura un comportament sigur la deplasarea pe drumuri asfaltate sau in off-road. Pe suprafete alunecoase, cum ar fi iarba sau zapada, cuplul poate fi distribuit intre rotile fata si spate, in vederea maximizarii tractiunii.
CONTROL LA COBORAREA PANTELOR

CONTROL LA COBORAREA PANTELOR

Controlul la coborarea pantelor asista la coborarea pantelor abrupte, prin mentinerea unei viteze constante si franarea separata a fiecarei roti.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All terrain progress control permite setarea si mentinerea unei viteze constante in conditii dificile de off-road.
REMORCARE SI ASISTENTA AVANSATA LA REMORCARE

REMORCARE SI ASISTENTA AVANSATA LA REMORCARE

Capacitatea de a remorca pana la 2.500 kg si asistenta avansata la remorcare permit transportul fara probleme a remorcilor de diferite tipuri. De asemenea, poate fi echipat cu un carlig de remorcare detasabil sau cu extindere electrica, disponibil optional.
SISTEM DE VIZIBILITATE CLEARSIGHT

SISTEM DE VIZIBILITATE CLEARSIGHT

Ideal pentru deplasarile in off-road si pe suprafete denivelate. Disponibil cu camere video perimetrale 3D si sistem ClearSight11 de vizualizare la sol, puteti vedea efectiv „prin” capota modelului Discovery Sport si afisa mai multe imagini din exterior, cum ar fi zona podelei si rotilor vehiculului, in timpul deplasarii.

PERFORMANTE

Profitati de performante excelente cu un comportament rutier sigur si o gama de motorizari eficiente, adaptate tuturor cerintelor.

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA


Perfect pentru deplasari urbane si calatorii cu familia, Discovery Sport hibrid cu conectare la priza permite deplasarea in modul electric, fara emisii de noxe si incarcarea la statiile rapide CC.
AFLATI MAI MULTE

SPECIFICATII HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA

AUTONOMIE IN MODUL ELECTRIC (MAXIM)

60 KM††


Este indicata autonomia electrica WLTP TEL.

EMISII DE CO2 (MINIM)

34 G/KM††


Zero emisii de noxe in modul EV.

TIMP DE INCARCARE LA DOMICILIU (MINIM)

132 DE MINUTE*


Maxim 100%, cu incarcator de 7 kW CA la domiciliu.

TIMP DE INCARCARE LA STATIILE PUBLICE

30 DE MINUTE*


Incarcare la maxim 80% in < 30 de minute, in cazul incarcarii rapide la 32 kW CC.
MOTORIZARI

MOTORIZARI

Discovery Sport este echipat cu o gama diversificata de motorizari, care asigura putere, rafinament, placere de a conduce si un consum redus de combustibil si include optiunea unei motorizari hibride, cu conectare la priza.
MOD DINAMIC CONFIGURABIL

MOD DINAMIC CONFIGURABIL

Caracteristicile selectate, cum ar fi suspensia si directia, pot fi configurate individual conform preferintelor personale, de la ecranul tactil al modelului Discovery Sport.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

In cazul echiparii cu sistemul Adaptive Dynamics puteti selecta modul dinamic, care asigura reducerea ruliului pe viraje si un raspuns mai incisiv.
TRANSMISIE

TRANSMISIE

Este disponibila o transmisie manuala cu 6 trepte sau una automata cu 9 trepte, care asigura schimbarea rapida lina a treptelor de viteza si sporesc placerea de a conduce.

CONFIGURATOR

SUV-ul compact si functional Land Rover, stilul tau.

PERSONALIZATI MODELUL DISCOVERY SPORT

Cu o gama diversificata de culori, jante si pachete de accesorii, configurarea unui model Land Rover Discovery Sport perfect este usoara.

EXPLORATI

MODELELE DISCOVERY SPORT

MODELELE DISCOVERY SPORT

Vedeti intreaga gama de modele.
SPECIFICATII

SPECIFICATII

Vizualizati datele si valorile.
OPTIUNI SI ACCESORII

OPTIUNI SI ACCESORII

Personalizati modelul Discovery Sport.
GALERIE

GALERIE

Prezinta ADN-ul modelului Discovery Sport.

††Consultati valorile WLTP.
Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

*Valoarea este valabila cu scaunele reglate la maximum in fata, nerabatate.

**Timpul de incarcare variaza in functie de multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: vechimea, starea, temperatura si gradul de incarcare a bateriei; tipul de statie si durata incarcarii.​

1Depinde de reglementarile locale. Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.
2Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Land Rover, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.
3Vehiculul este pregatit pentru Apple CarPlay. Serviciile oferite de Apple CarPlay depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
4Vehiculul este pregatit pentru Android Auto. Serviciile oferite de Android Auto depind de disponibilitatea functiei in tara dvs., pentru informatii suplimentare accesati https://www.android.com/auto/.
5Land Rover Remote include servicii pe baza de abonament, care pot fi prelungite dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover. Aplicatia Land Rover Remote trebuie descarcata din Apple App Store/Google Play Store.
6Pe unele piete solicita echiparea cu parbriz atermic. Directiile de navigatie apar pe parbriz numai daca vehiculul este echipat cu Pivi Pro.
7Actualizarile solicita o conexiune de date.
8Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover.
9In functie de piata. Numai pentru smartphone-urile compatibile.
10Verificati intotdeauna traseul si iesirea inainte de a traversa un vad.
11Sistemul de vizibilitate ClearSight este disponibil numai impreuna cu camerele video perimetrale 3D. Imaginea nu este in timp real. Pentru siguranta, verificati imprejurimile. In functie de reglementarile locale.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.
Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc. Se aplica conditiile pentru utilizatorul final Apple Inc.
Android Auto este o marca comerciala a Google LLC.
Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.
NanoeTM este o marca comerciala a Panasonic Corporation.