TEHNOLOGII
TOP
MULTIMEDIA
VOLAN
Volanul este echipat cu butoane ascunse pana cand sunt apasate. Unul dintre aceste butoane este programabil, pentru a putea fi personalizat in functie de preferinte si a actiona o gama diversificata de sisteme.
SISTEM MULTIMEDIA SPATE
Sistemul multimedia spate, disponibil optional, include 2 ecrane cu diagonala de 8” incorporate in partea din spate a tetierelor fata sau ecrane articulate de inalta definitie, cu diagonala de 10”, montate pe scaune. Sistemul este echipat cu casti wireless si telecomanda si porturi HDMI si USB, pentru a permite utilizarea unei varietati de dispozitive.
COMANDA VOCALA
Pentru a putea utiliza diferite functii fara sa va abateti atentia de la drum, Range Rover este echipat cu sistem de comanda vocala. De exemplu, „Tune to 97.9” sau „Call home”.
SMARTPHONE PACK
By screen sharing with your SUV’s InControl infotainment system, the Smartphone Pack helps you stay safely connected to your smartphone even while in the vehicle. Applications include both Android Auto™ and Apple CarPlay®
PRO SERVICES
InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.
PROTECT
Alaturi de posibilitatea de a verifica de la distanta nivelul combustibilului si de a gasi cu usurinta modelul Range Rover, utilizati Protect pentru a inregistra calatoriile si pentru a verifica daca nu ati lasat un geam deschis. Include asistenta rutiera Land Rover optimizata.
SISTEM AUDIO Meridian™
SISTEM AUDIO Meridian™

Calitate extraordinara, inalte foarte clare si bas patrunzator - cu ajutorul celor 13 difuzoare amplasate perfect si a subwoofer-ului cu 2 canale.

Explorati sistemele Meridian™
SISTEM AUDIO SURROUND Meridian™
SISTEM AUDIO SURROUND Meridian™

Toata incitarea si claritatea unei sali de concert, cu ajutorul a 19 difuzoare amplasate in fata, in spate si pe laterale, plus subwoofer cu 2 canale - perfect corelate cu ajutorul tehnologiei Trifield™.2

Explorati sistemele Meridian™
SISTEM AUDIO Meridian™ SIGNATURE
SISTEM AUDIO Meridian™ SIGNATURE

Sistemul audio Signature include 29 de difuzoare, care includ un subwoofer cu 2 canale si asigura experienta audio profunda si personala pentru fiecare pasager. Prima tehnologie Trifield 3D imbunatateste calitatea sunetului surround.

Explorati sistemele Meridian™
INOVATII
CAROSERIE REALIZATA INTEGRAL DIN ALUMINIU
Mai usoara, mai robusta si mai sustenabila, caroseria autoportanta inovatoare asigura rigiditate si rafinament exceptionale si capabilitatea de a face fata acelorasi solicitari in off-road ca toate modelele Land Rover.
LAND ROVER IGUIDE
Aplicatia Land Rover iGuide utilizeaza cea mai noua tehnologie de realitate perfectionata, pentru a explica toate functiile si comenzile importante ale vehiculului. De asemenea, aceasta joaca rolul de manual de utilizare pentru mobil si se asigura ca gasiti intotdeauna raspunsul, la orice intrebare.

PERFORMANTE
GASITI UN DEALER
REDUCERE GARDA LA SOL LA VITEZE MARI
Sistemul de reducere a garzii la sol la viteze mari utilizeaza suspensia pneumatica gestionata electronic, pentru a reduce rezistenta la inaintare si consumul de combustibil la viteze de croaziera, prin reducerea garzii la sol cu 15 mm fata de normal, la viteze mai mari de 105 km/h.
MOD DINAMIC
Aceasta setare a sistemului Terrain Response asigura o reglare mai ferma a suspensiei, care permite adoptarea unui stil de condus mai sportiv. Comportamentul rutier este sigur si permite maximizarea placerii de a conduce.
MODUL CONFORT
Aceasta setare a sistemului Terrain Response asigura un confort la rulare deosebit, prin calibrarea setarilor suspensiei, in vederea imbunatatirii rafinamentului.
CAPABILITATI
CONFIGURATOR
CUTIE DE TRANSFER CU 2 GAME
Gama de trepte scurte este esentiala in conditii dificile, cum ar fi la deplasarea in off-road sau la tractare. Cutia de transfer cu 2 game asigura controlul si dozarea exacta a vitezei in astfel de situatii.
PORNIRE DE PE LOC IN CONDITII DE ADERENTA REDUSA
Oferind un control optim al cuplului la plecare, pornirea de pe loc in conditii de aderenta redusa imbunatateste capabilitatile pe carosabil alunecos, cum ar fi iarba urda, zapada si gheata.
ASISTENTA AVANSATA LA TRACTARE
Asistenta avansata la tractare va permite sa controlati directia remorcii la deplasarea in marsarier, prin utilizarea controlerului rotativ al sistemului Terrain Response 2. Acest sistem optional controleaza directia vehiculului, pentru ca remorca sa se indrepte in directia dorita.
CONTROL LA COBORAREA PANTELOR
Sistemul patentat Land Rover de control la coborarea pantelor (HDC) este disponibil in echiparea standard. Acesta asista soferul, prin coborarea controlata a pantelor abrupte. Acest lucru se realizeaza prin mentinerea unei viteze constante si franarea separata a fiecarei roti.
SISTEME STANDARD DE ASISTENTA PENTRU SOFER
FRANARE DE URGENTA
Daca se detecteaza un risc de coliziune frontala, se afiseaza o avertizare care va da timp pentru a lua masuri. Daca nu luati nicio masura, sistemul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea impactului.
AVERTIZARE LA PARASIREA BENZII DE RULARE
Permite imbunatatirea sigurantei la drum lung. Avertizarea la parasirea benzii de rulare detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare si va anunta vizual si prin vibrarea usoara a volanului.
SENZORI DE PARCARE FATA SI SPATE
Asigura o manevrare mai usoara. In momentul in care se cupleaza marsarierul, se activeaza senzorii din barele de protectie fata si spate. In timp ce parcati, ecranul tactil si feedback-ul audio va arata cat de aproape sunteti de obstacole.
CONTROL VITEZA DE CROAZIERA SI LIMITATOR DE VITEZA
Controlul vitezei de croaziera si limitatorul de viteza permit mentinerea vitezei curente a vehiculului fara sa fie necesara apasarea pedalei de acceleratie - si reduce astfel oboseala. De asemenea, limitatorul de viteza va permite sa presetati o viteza maxima.
PACHETE DE ASISTENTA PENTRU SOFER
PACHET DRIVER ASSIST

Pachetul Driver Assist ofera o gama diversificata de sisteme de asistenta pentru sofer, cum ar fi cele incluse in pachetele Drive Pro* si Park Pro si sistemul de camere video perimetrale. De asemenea, include noul sistem de control adaptiv al vitezei de croaziera cu asistenta directiei.

CONFIGURATOR
CONFIGURATOR
DRIVE
Pachetul Drive, disponibil optional, include o gama de echipamente care permit imbunatatirea sigurantei si nivelului de informatii si include monitorizare stare sofer, monitorizare unghi mort, recunoastere indicatoare rutiere si limitator de viteza adaptiv.
PACHET DRIVE PRO
In plus fata de echipamentele existente in pachetul Drive, pachetul Drive Pro include asistenta la pastrarea benzii de rulare, asistenta pentru unghiul mort si control adaptiv viteza de croaziera cu asistenta la deplasarea in coloana si franare de urgenta de la viteza ridicata.
PARK
Include senzori de parcare 360° si monitorizare trafic din spate, pentru a asigura incredere deplina la manevrarea in spatii inguste. Monitorizarea iesirii in siguranta avertizeaza pasagerii de pe bancheta din spate cu privire la vehiculele care se apropie, inainte de a deschide usa.
PARK PRO
In plus fata de echipamentele existente in pachetul Park, Park Pro include asistenta la parcare, care permite ca manevrele de parcare laterala si perpendiculara sa fie mai simple ca niciodata, prin directionarea vehiculului intr-un loc de parcare corespunzator.
CONFORT
DESCARCATI O BROSURA
SCAUNE INCALZITE SI VENTILATE
Scaunele fata si spate incalzite si ventilate asigura un confort optim, indiferent de temperatura. Optiunea permite soferului si pasagerului setarea independenta a temperaturii preferate.
REGLARE LA MAXIM IN FATA SCAUN PASAGER
Aceasta functie include un buton care permite indepartarea la maxim a scaunului pasagerului de pasagerul din spate, pentru maximizarea spatiului disponibil si a vizibilitatii in fata pentru pasagerul de pe locul respectiv.
FRIGIDER IN CONSOLA CENTRALA
Frigiderul din consola centrala fata, disponibil optional, asigura racirea bauturilor racoritoare. Permite transportul a maxim 4 sticle de 500 ml, la o temperatura de 5 °C.
SPOTURI PENTRU LECTURA IMBUNATATITE
Pasagerii de pe locurile din spate pot opta intre 2 setari: lumina alba stralucitoare sau lumina alba calda, fiecare cu diferite niveluri de luminozitate. Prima setare este mai potrivita pentru activitatile care necesita concentrare, iar a doua asigura o lumina naturala, mai relaxanta.
yt:k_8t-2Gs3NA
CONTROL CLIMATIZARE PE 4 ZONE
Sistemul de climatizare pe 4 zone poate asigura un plus de confort, prin reglarea temperaturii, directiei si intensitatii fluxului de aer. Sistemul permite setarea individuala a temperaturii pentru sofer, pasagerul din fata si pasagerii de pe locurile exterioare din spate. Include fante de ventilatie suplimentare pe stalpul B.
CONECTIVITATE
Modelul Range Rover poate fi echipat cu maxim 7 porturi USB, interfata HDMI, priza 12 V si priza 220 V. Astfel incat toti pasagerii sa-si poata incarca dispozitivele si sa se poata relaxa cu ajutorul tabletelor, telefoanelor mobile sau altor dispozitive.
yt:2k9_4gom_PE
INCALZIRE LA PARCARE, CU ACTIONARE DIN TELECOMANDA
Acest sistem inovator poate incalzi sau ventila habitaclul, cu ajutorul unei telecomenzi si a unui temporizator cu 7 zile. Astfel puteti fi intotdeauna sigur ca temperatura in habitaclu va fi confortabila, inainte de a urca la bord.
HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI
Hayonul electric, actionat prin gesturi, va permite sa-l deschideti sau sa-l inchideti fara sa atingeti vehiculul sau cheia. Acesta este actionat electric si include 2 senzori pe fiecare parte a vehiculului. Treceti cu piciorul pe sub unul dintre senzori, pentru a activa aceasta functie.
INCHIDERE USOARA USI
Range Rover este echipat si cu sistem de inchidere usoara a usilor, disponibil optional, care asigura inchiderea electrica a usilor fata si spate. Acest lucru permite ca ultimii 6 mm ai cursei unei usi sa fie controlati, pentru a asigura inchiderea usoara a usilor din fata si din spate.
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un drive test pe asfalt, la cel mai apropiat dealer
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre vehiculele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere

1Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd.
2Trifield si dispozitivul cu 3 campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

Pe masura ce se dezvolta aplicatia InControl, este posibil ca anumite functii descrise sa fie disponibile optional si in functie de piata sau de varianta de motorizare. Pentru disponibilitate si conditiile complete din tara dvs., luati legatura cu dealerul local Land Rover. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealerul Land Rover. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile.