Multimedia

 • VOLAN
  VOLAN

  Volanul este echipat cu butoane ascunse pana cand sunt apasate. Unul dintre aceste butoane este programabil, pentru a putea fi personalizat in functie de preferinte si a actiona o gama diversificata de sisteme.

 • SISTEM MULTIMEDIA SPATE
  SISTEM MULTIMEDIA SPATE

  Sistemul multimedia spate, disponibil optional, include 2 ecrane cu diagonala de 8” incorporate in partea din spate a tetierelor fata sau ecrane articulate de inalta definitie, cu diagonala de 10”, montate pe scaune. Sistemul este echipat cu casti wireless si telecomanda si porturi HDMI si USB, pentru a permite utilizarea unei varietati de dispozitive.

 • COMANDA VOCALA
  COMANDA VOCALA

  Pentru a putea utiliza diferite functii fara sa va abateti atentia de la drum, Range Rover este echipat cu sistem de comanda vocala. De exemplu, „Tune to 97.9” sau „Call home”.

 • INCONTROL APPS
  INCONTROL APPS

  InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.

 • PRO SERVICES
  PRO SERVICES

  InControl Apps include un set de aplicatii interactive, optimizate pentru vehicul, care asigura redare media, servicii cloud si in functie de locatie si multe altele - cu ajutorul portului USB.

 • PROTECT
  PROTECT

  Alaturi de posibilitatea de a verifica de la distanta nivelul combustibilului si de a gasi cu usurinta modelul Range Rover, utilizati Protect pentru a inregistra calatoriile si pentru a verifica daca nu ati lasat un geam deschis. Include asistenta rutiera Land Rover optimizata.

SISTEM AUDIO Meridian™

Calitate extraordinara, inalte foarte clare si bas patrunzator - cu ajutorul celor 13 difuzoare amplasate perfect si a subwoofer-ului cu 2 canale.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd.

Explorati sistemele Meridian™

SISTEM AUDIO SURROUND Meridian™

Toata incitarea si claritatea unei sali de concert, cu ajutorul a 19 difuzoare amplasate in fata, in spate si pe laterale, plus subwoofer cu 2 canale - perfect corelate cu ajutorul tehnologiei Trifield™.

Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Production Ltd.

EXPLORATI sistemele Meridian™

SISTEM AUDIO Meridian™ SIGNATURE

Sistemul audio Signature include 29 de difuzoare, care includ un subwoofer cu 2 canale si asigura experienta audio profunda si personala pentru fiecare pasager. Prima tehnologie Trifield 3D imbunatateste calitatea sunetului surround.

EXPLORATI sistemele Meridian™

Inovatii

 • PHEV (VEHICUL ELECTRIC HIBRID, CU CONECTARE LA PRIZA)
  PHEV (VEHICUL ELECTRIC HIBRID, CU CONECTARE LA PRIZA)

  Fara niciun compromis din punct de vedere al capabilitatilor, performantelor sau aspectului, sistemul electric hibrid, cu conectare la priza (PHEV) are la baza cea mai inovatoare motorizare Land Rover, cu emisii de CO₂ de numai 64 g/km.

  EXPLORATI MODELUL PHEV
 • CAROSERIE REALIZATA INTEGRAL DIN ALUMINIU
  CAROSERIE REALIZATA INTEGRAL DIN ALUMINIU

  Mai usoara, mai robusta si mai sustenabila, caroseria autoportanta inovatoare asigura rigiditate si rafinament exceptionale si capabilitatea de a face fata acelorasi solicitari in off-road ca toate modelele Land Rover.

 • Land Rover IGUIDE (IN CURAND)
  Land Rover IGUIDE (IN CURAND)

  Aplicatia Land Rover iGuide utilizeaza cea mai noua tehnologie de realitate perfectionata, pentru a explica toate functiile si comenzile importante ale vehiculului. De asemenea, aceasta joaca rolul de manual de utilizare pentru mobil si se asigura ca gasiti intotdeauna raspunsul, la orice intrebare.

Performante

 • REDUCERE GARDA LA SOL LA VITEZE MARI
  REDUCERE GARDA LA SOL LA VITEZE MARI

  Sistemul de reducere a garzii la sol la viteze mari utilizeaza suspensia pneumatica gestionata electronic, pentru a reduce rezistenta la inaintare si consumul de combustibil la viteze de croaziera, prin reducerea garzii la sol cu 15 mm fata de normal, la viteze mai mari de 105 km/h.

 • MODUL EV
  MODUL EV

  Acumulatorul de mare capacitate permite modelului Range Rover sa ruleze exclusiv in modul electric. Daca aveti nevoie de mai multa putere sau daca acumulatorul se descarca prea mult pentru a permite deplasarea, sistemul porneste motorul pe benzina. Pe langa modul de functionare automat, soferul poate selecta unul dintre cele 3 moduri de condus, pentru a optimiza utilizarea energiei.

 • MOD DINAMIC
  MOD DINAMIC

  Aceasta setare a sistemului Terrain Response asigura o reglare mai ferma a suspensiei, care permite adoptarea unui stil de condus mai sportiv. Comportamentul rutier este sigur si permite maximizarea placerii de a conduce.

 • MODUL CONFORT
  MODUL CONFORT

  Aceasta setare a sistemului Terrain Response asigura un confort la rulare deosebit, prin calibrarea setarilor suspensiei, in vederea imbunatatirii rafinamentului.

Capabilitati

 • CUTIE DE TRANSFER CU 2 GAME
  CUTIE DE TRANSFER CU 2 GAME

  Gama de trepte scurte este esentiala in conditii dificile, cum ar fi la deplasarea in off-road sau la tractare. Cutia de transfer cu 2 game asigura controlul si dozarea exacta a vitezei in astfel de situatii.

 • PORNIRE DE PE LOC IN CONDITII DE ADERENTA REDUSA
  PORNIRE DE PE LOC IN CONDITII DE ADERENTA REDUSA

  Oferind un control optim al cuplului la plecare, pornirea de pe loc in conditii de aderenta redusa imbunatateste capabilitatile pe carosabil alunecos, cum ar fi iarba urda, zapada si gheata.

 • ASISTENTA AVANSATA LA TRACTARE
  ASISTENTA AVANSATA LA TRACTARE

  Asistenta avansata la tractare va permite sa controlati directia remorcii la deplasarea in marsarier, prin utilizarea controlerului rotativ al sistemului Terrain Response 2. Acest sistem optional controleaza directia vehiculului, pentru ca remorca sa se indrepte in directia dorita.

 • CONTROL LA COBORAREA PANTELOR
  CONTROL LA COBORAREA PANTELOR

  Sistemul patentat Land Rover de control la coborarea pantelor (HDC) este disponibil in echiparea standard. Acesta asista soferul, prin coborarea controlata a pantelor abrupte. Acest lucru se realizeaza prin mentinerea unei viteze constante si franarea separata a fiecarei roti.

SISTEME STANDARD DE ASISTENTA PENTRU SOFER

 • FRANARE DE URGENTA
  FRANARE DE URGENTA

  Daca se detecteaza un risc de coliziune frontala, se afiseaza o avertizare care va da timp pentru a lua masuri. Daca nu luati nicio masura, sistemul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea impactului.

 • AVERTIZARE LA PARASIREA BENZII DE RULARE
  AVERTIZARE LA PARASIREA BENZII DE RULARE

  Permite imbunatatirea sigurantei la drum lung. Avertizarea la parasirea benzii de rulare detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare si va anunta vizual si prin vibrarea usoara a volanului.

 • SENZORI DE PARCARE FATA SI SPATE
  SENZORI DE PARCARE FATA SI SPATE

  Asigura o manevrare mai usoara. In momentul in care se cupleaza marsarierul, se activeaza senzorii din barele de protectie fata si spate. In timp ce parcati, ecranul tactil si feedback-ul audio va arata cat de aproape sunteti de obstacole.

 • CONTROL VITEZA DE CROAZIERA SI LIMITATOR DE VITEZA
  CONTROL VITEZA DE CROAZIERA SI LIMITATOR DE VITEZA

  Controlul vitezei de croaziera si limitatorul de viteza permit mentinerea vitezei curente a vehiculului fara sa fie necesara apasarea pedalei de acceleratie - si reduce astfel oboseala. De asemenea, limitatorul de viteza va permite sa presetati o viteza maxima.

Pachete de asistenta pentru sofer

 • DRIVE
  DRIVE

  Pachetul Drive, disponibil optional, include o gama de echipamente care permit imbunatatirea sigurantei si nivelului de informatii si include monitorizare stare sofer, monitorizare unghi mort, recunoastere indicatoare rutiere si limitator de viteza adaptiv.

 • PACHET DRIVE PRO
  PACHET DRIVE PRO

  In plus fata de echipamentele existente in pachetul Drive, pachetul Drive Pro include asistenta la pastrarea benzii de rulare, asistenta pentru unghiul mort si control adaptiv viteza de croaziera cu asistenta la deplasarea in coloana si franare de urgenta de la viteza ridicata.

 • PARK
  PARK

  Include senzori de parcare 360° si monitorizare trafic din spate, pentru a asigura incredere deplina la manevrarea in spatii inguste. Monitorizarea iesirii in siguranta avertizeaza pasagerii de pe bancheta din spate cu privire la vehiculele care se apropie, inainte de a deschide usa.

 • PARK PRO
  PARK PRO

  In plus fata de echipamentele existente in pachetul Park, Park Pro include asistenta la parcare, care permite ca manevrele de parcare laterala si perpendiculara sa fie mai simple ca niciodata, prin directionarea vehiculului intr-un loc de parcare corespunzator.

Confort

 • SCAUNE INCALZITE SI VENTILATE
  SCAUNE INCALZITE SI VENTILATE

  Scaunele fata si spate incalzite si ventilate asigura un confort optim, indiferent de temperatura. Optiunea permite soferului si pasagerului setarea independenta a temperaturii preferate.

 • REGLARE LA MAXIM IN FATA SCAUN PASAGER
  REGLARE LA MAXIM IN FATA SCAUN PASAGER

  Aceasta functie include un buton care permite indepartarea la maxim a scaunului pasagerului de pasagerul din spate, pentru maximizarea spatiului disponibil si a vizibilitatii in fata pentru pasagerul de pe locul respectiv.

 • FRIGIDER IN CONSOLA CENTRALA
  FRIGIDER IN CONSOLA CENTRALA

  Frigiderul din consola centrala fata, disponibil optional, asigura racirea bauturilor racoritoare. Permite transportul a maxim 4 sticle de 500 ml, la o temperatura de 5 °C.

 • SPOTURI PENTRU LECTURA IMBUNATATITE
  SPOTURI PENTRU LECTURA IMBUNATATITE

  Pasagerii de pe locurile din spate pot opta intre 2 setari: lumina alba stralucitoare sau lumina alba calda, fiecare cu diferite niveluri de luminozitate. Prima setare este mai potrivita pentru activitatile care necesita concentrare, iar a doua asigura o lumina naturala, mai relaxanta.

 • CONTROL CLIMATIZARE PE 4 ZONE
  CONTROL CLIMATIZARE PE 4 ZONE

  Sistemul de climatizare pe 4 zone poate asigura un plus de confort, prin reglarea temperaturii, directiei si intensitatii fluxului de aer. Sistemul permite setarea individuala a temperaturii pentru sofer, pasagerul din fata si pasagerii de pe locurile exterioare din spate. Include fante de ventilatie suplimentare pe stalpul B.

 • CONECTIVITATE
  CONECTIVITATE

  Modelul Range Rover poate fi echipat cu maxim 7 porturi USB, interfata HDMI, priza 12 V si priza 220 V. Astfel incat toti pasagerii sa-si poata incarca dispozitivele si sa se poata relaxa cu ajutorul tabletelor, telefoanelor mobile sau altor dispozitive.

 • INCALZIRE LA PARCARE, CU ACTIONARE DIN TELECOMANDA
  INCALZIRE LA PARCARE, CU ACTIONARE DIN TELECOMANDA

  Acest sistem inovator poate incalzi sau ventila habitaclul, cu ajutorul unei telecomenzi si a unui temporizator cu 7 zile. Astfel puteti fi intotdeauna sigur ca temperatura in habitaclu va fi confortabila, inainte de a urca la bord.

 • HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI
  HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI

  Hayonul electric, actionat prin gesturi, va permite sa-l deschideti sau sa-l inchideti fara sa atingeti vehiculul sau cheia. Acesta este actionat electric si include 2 senzori pe fiecare parte a vehiculului. Treceti cu piciorul pe sub unul dintre senzori, pentru a activa aceasta functie.

 • INCHIDERE USOARA USI
  INCHIDERE USOARA USI

  Range Rover este echipat si cu sistem de inchidere usoara a usilor, disponibil optional, care asigura inchiderea electrica a usilor fata si spate. Acest lucru permite ca ultimii 6 mm ai cursei unei usi sa fie controlati, pentru a asigura inchiderea usoara a usilor din fata si din spate.