TEHNOLOGII
TOP
MULTIMEDIA
VOLAN
Butoanele speciale de pe volan sunt ascunse pana cand se aprind, permit reducerea numarului comenzilor din habitaclu si actioneaza o gama diversificata de sisteme. Functiile utilizate frecvent, cum ar fi sistemul audio, pot fi accesate integral de pe volan si de pe ecranul interactiv al soferului.
SISTEM MULTIMEDIA SPATE
Sistemul multimedia spate, disponibil optional, include 2 ecrane cu diagonala de 8” incorporate in partea din spate a tetierelor fata sau ecrane articulate de inalta definitie, cu diagonala de 10”, montate pe scaune. Ambele sisteme includ o pereche de casti digitale wireless WhiteFire® si conexiuni HDMI, de inalta definitie pentru telefonul mobil (MHL) si USB.
PACHET SMARTPHONE
Acest pachet include tehnologia InControl Apps, care va permite sa controlati de la ecranul tactil aplicatiile optimizate pentru vehicul instalate pe smartphone-ul Android™ sau Apple™.
COMANDA VOCALA
Sistemul de comanda vocala al InControl intelege comenzile verbale, pentru a putea interactiona cu vehiculul si cu aplicatiile, a efectua un apel telefonic sau a selecta o piesa, fara sa fiti distras de la condus.
PRO SERVICES
Pro Services asigura o multitudine de servicii, de la informatii din trafic in timp real, la instructiuni de navigatie pana la destinatie.
PROTECT
Utilizati Protect pentru a inregistra calatoriile, verifica de la distanta nivelul combustibilului, gasi cu usurinta vehiculul parcat si verifica daca nu ati lasat un geam deschis. Include asistenta rutiera Land Rover optimizata.
SISTEM AUDIO Meridian™
SISTEM AUDIO Meridian™

Calitate extraordinara, inalte foarte clare si bas patrunzator - cu ajutorul celor 13 difuzoare amplasate perfect si a subwoofer-ului cu 2 canale.

Explorati sistemele Meridian™
SISTEM AUDIO SURROUND Meridian™
SISTEM AUDIO SURROUND Meridian™

Toata incitarea si claritatea unei sali de concert, cu ajutorul a 19 difuzoare amplasate in fata, in spate si pe laterale, plus subwoofer cu 2 canale - perfect corelate cu ajutorul tehnologiei Trifield™.

Explorati sistemele Meridian™
SISTEM AUDIO Meridian™ SIGNATURE
SISTEM AUDIO Meridian™ SIGNATURE

Prima tehnologie Trifield™ 3D imbunatateste calitatea sunetului surround. Sistemul audio Signature include 23 de difuzoare si subwoofer cu 2 canale. Senzatia de spatiu in habitaclu este autentica si permite redarea pieselor preferate la fel ca in realitate.

Explorati sistemele Meridian™
INOVATII
PHEV
Fara niciun compromis din punct de vedere al capabilitatilor, performantelor sau aspectului, sistemul electric hibrid, cu conectare la priza (PHEV) are la baza cele mai inovator grup motopropulsor.
EXPLORATI PHEV
CAROSERIE REALIZATA INTEGRAL DIN ALUMINIU
Mai usoara, mai robusta si mai sustenabila, caroseria autoportanta inovatoare asigura rigiditate si rafinament exceptionale si capabilitatea de a face fata acelorasi solicitari in off-road ca toate modelele Land Rover.
IGUIDE (IN CURAND)
Aplicatia Land Rover iGuide utilizeaza cea mai noua tehnologie de realitate perfectionata, pentru a explica toate functiile si comenzile importante ale vehiculului. De asemenea, aceasta joaca rolul de manual de utilizare pentru mobil si se asigura ca gasiti intotdeauna raspunsul, la orice intrebare.
PERFORMANTE
TRIMITETI-MI INFORMATII
DIFERENTIAL ELECTRONIC ACTIV CU VECTORIZARE CUPLU PRIN FRANARE
Sistemul de vectorizare a cuplului prin franare asigura un comportament rutier si o manevrabilitate imbunatatite la abordarea celor mai stranse viraje. Diferentialul controlat electronic si sistemul de franare al vehiculului echilibreaza continuu distributia cuplului motor intre cele 4 roti, la abordarea virajelor.
CONTROL DINAMIC AL STABILITATII
Acesta monitorizeaza comportamentul dinamic si intervine pentru a imbunatati stabilitatea vehiculului. Controlul dinamic al stabilitatii reduce cuplul motorului si franeaza corespunzator rotile, pentru a corecta traiectoria vehiculului.
REDUCERE GARDA LA SOL LA VITEZE MARI
Sistemul de reducere a garzii la sol la viteze mari utilizeaza suspensia pneumatica gestionata electronic, pentru a reduce rezistenta la inaintare si consumul de combustibil la viteze de croaziera, prin reducerea garzii la sol cu 15 mm fata de normal, la viteze mai mari de 105 km/h.
PROGRAM DINAMIC
Vehiculele echipate cu Terrain Response 2 si diferential electronic activ cu vectorizare cuplu prin franare dispun de o setare suplimentara, programul dinamic, care modifica setarile suspensiei, pentru a oferi un control si mai strict al ruliului, o manevrabilitate mai sportiva si un raspuns mai rapid.
CAPABILITATI
CONFIGURATOR
ASISTENTA AVANSATA LA TRACTARE
Asistenta avansata la tractare, disponibila optional, va permite sa controlati directia remorcii la deplasarea in marsarier, prin utilizarea controlerului rotativ al sistemului Terrain Response 2. Sistemul controleaza directia vehiculului, pentru ca remorca sa se indrepte in directia dorita.
PORNIRE DE PE LOC IN CONDITII DE ADERENTA REDUSA
Oferind un control optim al cuplului la plecare, pornirea de pe loc in conditii de aderenta redusa imbunatateste capabilitatile pe carosabil alunecos, cum ar fi iarba urda, zapada si gheata.
CUTIE DE TRANSFER CU 2 GAME
Gama de trepte scurte este esentiala in conditii dificile, cum ar fi la abordarea pantelor sau rampelor abrupte, deplasarea in off-road sau tractare. Cutia de transfer cu 2 game asigura controlul si dozarea exacta a vitezei in astfel de situatii.
CONTROL LA COBORAREA PANTELOR
Sistemul patentat Land Rover de control la coborarea pantelor (HDC) este disponibil in echiparea standard. Acesta asista soferul, prin coborarea controlata a pantelor abrupte. Acest lucru se realizeaza prin mentinerea unei viteze constante si franarea separata a fiecarei roti.
SISTEME STANDARD DE ASISTENTA PENTRU SOFER EDIT
FRANARE DE URGENTA
Franarea de urgenta poate preveni coliziunile cu alte vehicule sau pietoni. Daca se detecteaza un risc de coliziune frontala, se afiseaza o avertizare care va da timp pentru a lua masuri. Daca nu luati nicio masura, sistemul actioneaza franele, pentru a reduce gravitatea impactului.
AVERTIZARE LA PARASIREA BENZII DE RULARE
Si permite imbunatatirea sigurantei la drum lung. Avertizarea la parasirea benzii de rulare detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare si va anunta vizual si prin vibrarea usoara a volanului.
SENZORI DE PARCARE FATA SI SPATE
Asigura o parcare mai usoara in locuri inguste. In momentul in care se cupleaza marsarierul, se activeaza senzorii din bara spate. In timp ce parcati, ecranul tactil si feedback-ul audio va arata cat de aproape sunteti de obstacole.
CONTROL VITEZA DE CROAZIERA SI LIMITATOR DE VITEZA
Controlul vitezei de croaziera si limitatorul de viteza permit mentinerea vitezei curente a vehiculului fara sa fie necesara apasarea pedalei de acceleratie - si reduce astfel oboseala. De asemenea, limitatorul de viteza va permite sa presetati o viteza maxima.
PACHETE OPTIONALE
SISTEMUL DE ASISTENTA SOFER

Sistemul de asistenta contine cea mai cuprinzatoarea suita de tehnologii menita sa ajute soferul la condus si parcare. Construit pe baza pachetelor Drive Pro si Park Pro, Sistemul de Asistenta Sofer ofera in plus controlul adaptiv al vitezei de croaziera cu directie asistata si camera 360°.

CONFIGURATOR
CONFIGURATOR
DRIVE
Pachetul Drive, disponibil optional, include o gama de echipamente care permit imbunatatirea sigurantei si nivelului de informatii si include monitorizare stare sofer, monitorizare unghi mort, recunoastere indicatoare rutiere si limitator de viteza adaptiv.
DRIVE PRO
In plus fata de echipamentele existente in pachetul Drive, pachetul Drive Pro include asistenta la pastrarea benzii de rulare, asistenta pentru unghiul mort si control adaptiv viteza de croaziera cu asistenta la deplasarea in coloana si franare de urgenta de la viteza ridicata.
PARK
Include senzori de parcare 360° si monitorizare trafic din spate, pentru a asigura incredere deplina la manevrarea in spatii inguste. Monitorizarea iesirii in siguranta avertizeaza pasagerii de pe bancheta din spate cu privire la vehiculele care se apropie, inainte de a deschide usa.
PARK PRO
In plus fata de echipamentele existente in pachetul Park, Park Pro include asistenta la parcare, care permite ca manevrele de parcare laterala si perpendiculara sa fie mai simple ca niciodata, prin directionarea vehiculului intr-un loc de parcare corespunzator.
CONFORT
DESCARCATI O BROSURA
SCAUNE INCALZITE SI VENTILATE
Este echipat cu scaune fata si spate incalzite si ventilate, disponibile optional, care asigura un confort optim, indiferent de temperatura.
CONECTIVITATE
Optional, habitaclul modelului Range Rover Sport este echipat cu 2 prize normale si 5 porturi USB. Astfel, indiferent de pozitia pe care o ocupa, pasagerii beneficiaza de posibilitati de divertisment.
yt:V8dudKAsTnw
ILUMINARE AMBIENTALA INTERIOARA CONFIGURABILA
Iluminarea ambientala interioara configurabila, disponibila optional, va permite sa variati culoarea si nuanta iluminarii, pentru a schimba ambianta in habitaclu in functie de preferintele personale. Selectati una din cele 10 culori de la ecranul tactil.
INCALZIRE LA PARCARE, CU CLIMATIZARE TEMPORIZATA
Acest sistem poate incalzi sau ventila habitaclul, cu ajutorul unei telecomenzi si a unui temporizator cu 7 zile. Astfel puteti fi intotdeauna sigur ca temperatura in habitaclu va fi confortabila, inainte de a urca la bord.
HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI
Hayonul electric, actionat prin gesturi, va permite sa-l deschideti sau sa-l inchideti fara sa atingeti vehiculul. Acesta este actionat electric si include 2 senzori pe fiecare parte a vehiculului. Treceti cu piciorul pe sub unul dintre senzori, pentru a activa aceasta functie.
INCHIDERE USOARA USI
Range Rover Sport dispune de sistem de inchidere electrica a tuturor usilor. Acest lucru permite ca ultimii 6 mm ai cursei unei usi sa fie controlati, pentru a asigura inchiderea usoara a usilor din fata si din spate.
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Sport perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un drive test pe asfalt, la cel mai apropiat dealer

Meridian este marca inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul "trei campuri" este marca inregistrata a Trifield Productions Ltd. Caracteristicile si disponibilitatea lor poate diferi in functie de specificatiile vehiculului si de piata.

Pe masura ce dezvoltam sistemul InControl, anumite optiuni descrise pot fi optionale, depinzand de piata si motorizare. Va rugam sa consultati cel mai apropiat dealer Land Rover pentru conditiile specifice tarii dumneavoastra. Anumite functii necesita utilizarea unei cartele SIM si a unui abonament de date. Conectivitatea la reteaua de telefonie mobila nu este garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile aplicatiei InControl prezentate pe aceasta pagina, inclusiv ecrane si secvente grafice, fac obiectul actualizarilor de software, versiunii sistemului si a altor schimbari vizuale, in functie de optiunile selectate. Toate optiunile din masina trebuie folosite de soferi doar in conditii de siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca sunt in controlul vehiculului in orice moment.

Caracteristicile optionale si disponibilitatea acestora pot fi diferite in functie de specificatiile vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor componente. Va rugam sa contactati cel mai apropiat dealer pentru mai multe detalii.