OPTIUNI SI ACCESORII

Nu toate optiunile sunt disponibile pentru toate modelele. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul Land Rover.

TOP
PACHETE OPTIONALE
PACHET BLACK
PACHET BLACK

Imbunatatiti si mai mult aspectul exteriorului modelului Range Rover Sport cu ajutorul pachetului Black. Oferind un aspect mai dinamic, acest pachet imbina nuanta negru lucios cu accentele de culoare Narvik Black in cazul elementelor precum grila de radiator, prizele de aer laterale si de pe capota motorului si capacele oglinzilor, pentru a conferi vehiculului un plus de personalitate.

Accesati galeria
PACHET CARBON FIBRE
PACHET CARBON FIBRE

Asigura un plus de personalitate modelului Range Rover Sport. Acest pachet include elemente exterioare din fibra de carbon lucioasa, cum ar fi capacele oglinzilor, rama grilei de radiator, prizele de aer laterale si de pe capota motorului si ornamentul hayonului, pentru a imbunatati aspectul si personalitatea sportiva a vehiculului.

Accesati galeria
yt:eCmT5XnZ3Ys
PACHET CARBON FIBRE SVR
PACHET CARBON FIBRE SVR

Pachetul exterior Carbon Fibre SVR include ornamente din fibra de carbon, de culoare negru lucios pentru bara fata, grila de radiator si prizele de aer laterale. Capota din fibra de carbon, vopsita in culoarea caroseriei, disponibila exclusiv pentru modelul Range Rover Sport SVR, este disponibila optional cu partea centrala nevopsita.

Accesati galeria
PACHET CAPABILITATI ON/OFF-ROAD

Sporiti performantele si capabilitatile deja impresionante ale modelului Range Rover Sport, pe sosea si in off-road, cu pachetul On/Off-Road, care include cutie de transfer cu 2 game, Terrain Response 2 cu program dinamic, All Terrain Progress Control (ATPC), Dynamic Response si diferential electronic activ cu vectorizare cuplu prin franare.

CONFIGURATOR
OPTIUNI EXTERIOR
JANTE

Cel mai agil, dinamic si manevrabil Land Rover realizat vreodata dispune de o gama de jante pe masura. Jantele premium specifice, cu diametrul cuprins intre 19” si 22”, sunt disponibile intr-o varietate de finisaje precum negru lucios, Diamond Turned si lustruit satinat. De asemenea, este disponibil un model de jante usoare, destinate exclusiv modelelor SVR.

CONFIGURATOR
PLAFON PANORAMIC

Inundand habitaclul modelului Range Rover Sport cu lumina, plafonul panoramic fix sau culisant, disponibil optional, imbunatateste senzatia de spatiu si de integrare in peisaj. Disponibil intr-o gama de culori pentru a corespunde culorii caroseriei sau in culoare contrastanta Narvik Black.

Configurator
FARURI MATRIX CU LED
FARURI MATRIX CU LED

Farurile Matrix cu LED si lumini de zi (DRL) Signature, disponibile optional, includ faza scurta avansata (ADM) si faruri adaptive (AFS). Cele 2 sisteme interactioneaza pentru a maximiza vizibilitatea in toate conditiile - prin activarea fazei lungi fara a-i orbi pe soferii vehiculelor care vin din fata si optimizarea fazei scurte in functie de conditiile de deplasare.

CONFIGURATOR
FARURI PIXEL CU LED
FARURI PIXEL CU LED

Farurile Pixel cu LED si lumini de zi Signature includ cea mai avansata tehnologie Land Rover si imbunatatesc performantele farurilor Matrix cu LED. Acestea asigura o rezolutie mai buna, maximizeaza vizibilitatea si permit trecerea mai exacta pe faza scurta, pentru a evita orbirea soferiilor vehiculelor care vin din fata.

CONFIGURATOR
yt:Idxkxl4pdg4
FARURI PIXEL-LASER CU LED
FARURI PIXEL-LASER CU LED

Farurile Pixel-laser cu LED si lumini de zi Signature asigura cea mai buna iluminare, cu tehnologie laser care ofera o luminozitate de 5 ori mai buna decat farurile standard cu LED. Se activeaza la viteze mai mari de 80 km/h si daca nu sunt detectate alte surse de lumina, sistemul asigura vizibilitate pe o distanta mai mare de jumatate de kilometru.

CONFIGURATOR
OPTIUNI INTERIOR
DESCARCATI O BROSURA
ORNAMENTE INTERIOARE
Selectati din gama de ornamente interioare din lemn, aluminiu si fibra de carbon. Ornamentele pot fi specifice anumitor modele.
SCHEME DE CULORI HABITACLU
Pentru ca vehicul sa fi pe cat pe performant, pe atat de elegant, este disponibila o gama de combinatii de culori care include optiuni noi, moderne, cum ar fi Ebony Vintage Tan si Ebony Eclipse.
SCAUNE
Cu reglaje pe 22 de directii, scaunele vehiculului sunt disponibile intr-o varietate de materiale, cum ar fi pielea Semi-Aniline si in noi combinatii de culori, moderne. Sistemele optionale de masaj, incalzire si ventilatie asigura un confort suplimentar.
MONOTONE SEATS
For those seeking simplicity. Monotone seats in Ebony, Almond, Espresso or Ivory are available in Grained, Windsor and Semi-Aniline leather.
DUO-TONE SEATS WITH SUEDECLOTH BOLSTERS
Providing a contrasting, sportier interior. Duo-tone with suedecloth seats are available in Windsor leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
DUO-TONE SEATS
Delivers an even more luxurious interior. Duo-tone seats are available in Semi-Aniline leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
TEHNOLOGIE

Tehnologia moderna a habitaclului modelului Range Rover Sport asigura siguranta, divertismentul si conectarea tuturor pasagerilor, pe durata oricarei calatorii. Ultimele inovatii, cele mai bune performante si cele mai noi echipamente va permit sa beneficiati de toate capabilitatile vehiculului.

EXPLORATI TEHNOLOGIILE
ECHIPAMENTE LAND ROVER - ACCESORII
CAUTATI ACCESORII
PET PACK
Alegeti din selectia noastra Pet Pack pentru a va asigura ca animalul dumneavoastra de companie este comfortabil si in siguranta la fiecare calatorie, in timp ce protejati interiorul vehiculului.
yt:53jhjBNto4s
SISTEM CLICK AND GO
Acest accesoriu multifunctional montat pe spatarul scaunului poate fi fixat intre tijele tetierei cu prinderile din dotare si utilizat pentru a sustine tablete, genti si haine.
yt:zYNw8zoz9OM
SCARI LATERALE RETRACTABILE
Ascunse perfect sub praguri atunci cand nu sunt utilizate, aceste scari elegante si practice asigura intrarea si iesirea usoare in/din vehicul.
yt:_JyDMoGrZkw
ACCESORII DE TRANSPORT PE PLAFON
Bucurati-va de solutii de transport flexibile si de un confort sporit cu ajutorul gamei de accesorii pentru plafon, care include suportul pentru biciclete cu montare pe plafon, suportul pentru sporturi nautice si cutia portbagaj de plafon sport.
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Sport perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un drive test pe asfalt, la cel mai apropiat dealer

Caracteristicile optionale si disponibilitatea acestora pot fi diferite in functie de specificatiile vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor componente. Va rugam sa contactati cel mai apropiat dealer pentru mai multe detalii.