RANGE ROVER SPORT

CEL MAI DINAMIC RANGE ROVER

EXPLORATI DESIGN
TOP
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Sport perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un drive test pe asfalt, la cel mai apropiat dealer
DESIGN
EXTERIOR DESIGN

Range Rover Sport este conceput pentru a se face remarcat in orice situatie. Silueta mai coborata si mai sportiva este imbunatatita de barele de protectie fata si spate cu ornamente tevi de esapament integrate, iar aspectul modern si fascinant este completat de luminile cu LED alungite, cu semnalizatoare de directie animate, disponibile optional.

CONFIGURATOR

ACCESATI GALERIA

INTERIOR DESIGN
ILUMINARE AMBIENTALA

Extrem de confortabil. Foarte functional. Designul simplificat si modern al habitaclului este completat de iluminarea ambientala interioara si de sistemul Touch Pro Duo.

CONFIGURATOR
Accesati galeria
SCAUNE
SCAUNE

Fie ca preferati simplitatea sau contrastele elegante, alegerea scaunelor asigura ca Range Rover Sport face impresia perfecta de fiecare data cand intrati in masina. Puteti alege dintre patru stiluri de piele - inclusiv Windsor si Semi-Aniline - care sunt disponibile in 8 culori. Sunt stilizate fie in mod monocolor, dual-tone sau dual-tone cu piele intoarsa.

CONFIGURATOR
Accesati galeria
PERFORMANTE
SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC
SUSPENSIE ADAPTIVA DINAMIC

Asigura un echilibru perfect intre confort si sportivitate, prin reglarea continua si variabila a setarilor amortizoarelor. Suspensia adaptiva dinamic monitorizeaza tinuta vehiculului de pana la 500 de ori pe secunda si reactioneaza la comenzile soferului sau la denivelarile suprafetei de rulare, pentru a asigura o deplasare confortabila si sigura.

TRIMITETI-MI INFORMATII
COMMANDSHIFT 2
COMMANDSHIFT 2

Habitaclul spatios este centrat pe nevoile soferului. Pozitia de condus sport, dominanta, asigura soferului un plus de incredere, iar comenzile intuitive includ schimbatorul de viteze CommandShift 2, care permite schimbarea manuala a treptelor de viteza si dispune de padele montate pe volan.

TRIMITETI-MI INFORMATII
MOD DINAMIC CONFIGURABIL
MOD DINAMIC CONFIGURABIL

Oferind rafinament imbunatatit si confort sau performante, modul dinamic configurabil, disponibil optional, va permite sa modificati raspunsul vehiculului la apasarea pedalei de acceleratie, punctele de schimbare a treptelor de viteza, setarile directiei si suspensia, in functie de preferintele personale.

TRIMITETI-MI INFORMATII
TEHNOLOGIE
FARURI CU LED
FARURI CU LED

Farurile Pixel-laser cu LED si luminile de zi Signature asigura cea mai buna iluminare, cu tehnologie laser care ofera o luminozitate de 5 ori mai buna decat farurile standard cu LED. Se activeaza la viteze mai mari de 80 km/h si daca nu sunt detectate alte surse de lumina, sistemul asigura vizibilitate pe o distanta mai mare de jumatate de kilometru.

EXPLORATI TEHNOLOGIILE
yt:9t6C057826g
AFISAJ PE PARBRIZ
AFISAJ PE PARBRIZ

Afisajul pe parbriz prezinta date importate despre vehicul, cum ar fi viteza, treapta de viteza cuplata si directiile de navigatie. Acesta include imagini color de inalta rezolutie si va permite sa vedeti cu usurinta informatii relevante.

EXPLORATI TEHNOLOGIILE
EXPLORATI TEHNOLOGIILE
MULTIMEDIA
Oferind o multitudine de informatii si de functii multimedia, sistemul Touch Pro Duo dispune de cele mai intuitive si mai avansate tehnologii integrate, pentru a asigura o experienta cat mai placuta in habitaclu.
INOVATII
Gama de motorizari rafinate si eficiente ale modelului Range Rover Sport asigura performante excelente. Selectati modelul preferat din gama de motoare avansate diesel si pe benzina sau noul sistem electric hibrid, cu conectare la priza (PHEV) - cel mai inovator grup motopropulsor Land Rover de pana acum.
PERFORMANTE PE SOSEA
Aderenta si directia exceptionale confirma faptul ca Range Rover Sport este cel mai dinamic SUV Land Rover. Cu o gama de tehnologii moderne, asigura un comportament rutier sigur, indiferent de conditiile de deplasare.
PERFORMANTE IN OFF-ROAD
Performantele excelente in off-road ale modelului Range Rover Sport se datoreaza combinatiei intre sistemele de tractiune integrala (AWD) si tehnologiile tot-teren specifice, inovatoare.
SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER
De la deplasarea usoara in oras la imbunatatirea sigurantei soferului si pasagerilor, este disponibila o gama diversificata de tehnologii inovatoare, standard si optionale. Fiecare dintre acestea a fost proiectata si realizata pentru a asigura, incredere, usurinta in utilizare si confort pe durata calatoriei.
CONFORT
Range Rover Sport asigura soferului si pasagerilor un confort de cel mai inalt nivel. Proiectat cu atentie, interiorul modern include scaune fata noi, cu o sustinere imbunatatita si optiunea de a le comanda cu tapiterie din piele Semi-Aniline.
FUNCTIONALITATE
INALTIME DE ACCES AUTOMATA
INALTIME DE ACCES AUTOMATA

Oferind confort si capabilitati suplimentare, inaltimea de acces automata, activata cu ajutorul suspensiei pneumatice gestionate electronic, permite pasagerilor un acces mai usor in vehicul, prin reducerea garzii la sol cu 50 mm.

CONFIGURATOR
5 + 2
5 + 2

Configuratia cu 7 locuri include 2 scaune pliate sub podeaua portbagajului. Acesta este la fel de mare, iar randul 2 de locuri poate fi reglat inainte/inapoi pe o plaja de 100 mm, pentru a permite un acces mai usor.

CONFIGURATOR
SPATII DE DEPOZITARE INTELIGENT AMPLASATE
SPATII DE DEPOZITARE INTELIGENT AMPLASATE

Pentru a asigura un habitaclu organizat, spatiul de depozitare este imbunatatit si include un compartiment pentru smartphone-uri. Iar frigiderul din consola centrala fata, disponibil optional, permite transportul a maxim 4 sticle de 500 ml, la o temperatura de 5 °C.

CONFIGURATOR
yt:y640zxyQjm8
PARASOLAR ACTIONAT PRIN GESTURI
PARASOLAR ACTIONAT PRIN GESTURI

Pentru a preveni supraincalzirea habitaclului si pentru minimizarea activarii aerului conditionat, parasolarul automat se inchide dupa ce toti pasagerii parasesc vehiculul si usile sunt incuiate. Parasolarul actionat prin gesturi, disponibil optional, asigura controlul intuitiv prin gesturi inainte-inapoi si ii permite soferului sa se concentreze asupra condusului.

EXPLORATI TEHNOLOGIILE
CAPABILITATI
ALL-TERRAIN
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Setati si mentineti o viteza constanta in conditii dificile, cum ar fi noroi, iarba uda, gheata, zapada si drumuri neasfaltate. All Terrain Progress Control (ATPC) functioneaza la viteze cuprinse intre 1,8 si 30 km/h, va permite sa va concentrati exclusiv asupra directiei si sa gasiti traseul optim pentru a traversa zone dificile.

TRIMITETI-MI INFORMATII
TRAVERSAREA VADURILOR
TRAVERSAREA VADURILOR

Range Rover Sport poate traversa vaduri cu o adancime maxima de 850 mm. Sistemul de detectare a adancimii vadului, disponibil optional, utilizeaza senzorii din oglinzile retrovizoare exterioare, pentru a va informa daca adancimea vadului se apropie de limita maxima. Sistemul de comanda asigura informatii in timp real si este util mai ales daca afara este intuneric.

Gasiti cel mai apropiat dealer
TERRAIN RESPONSE
TERRAIN RESPONSE

Sistemul Terrain Response specific Land Rover optimizeaza motorul, cutia de viteze, diferentialele si sasiul, in functie de suprafata de deplasare. Sistemul Terrain Response 2, disponibil optional, imbunatateste capabilitatile sistemului, prin selectarea automata a celei mai potrivite setari. Include si un mod suplimentar - Rock Crawl.

DESCARCATI O BROSURA
yt:uPZIFx1vTac
SUSTENABILITATE
EFICIENTA
Motorizarile disponibile pe modelul Range Rover Sport includ tehnologii de reducere a emisiilor de CO₂, cum ar fi sistemul stop/start inteligent, avansat. Sistemul opreste motorul in timpul stationarii si apoi il reporneste, atunci cand eliberati pedala de frana, permitand reducerea cu 5 - 7% a consumului de combustibil. Modul ECO suplimentar utilizeaza software pentru a asigura functionarea mai eficienta si economica a vehiculului.
ALUMINIU
Structura din aluminiu a caroseriei modelului Range Rover Sport este realizata din materiale reciclate si asigura reducerea greutatii, a consumului de combustibil si emisiilor de noxe si imbunatatirea performantelor.
ABORDARE PE INTREAGA DURATA DE EXPLOATARE
In calitate de companie care respecta cerintele ecologice, Land Rover este dedicata realizarii de vehicule utilizand materiale mai sustenabile si reducerii cantitatii de deseuri si de resurse naturale utilizate. In acest scop, Range Rover Sport a fost proiectat pentru a putea fi reciclat in procent de 85% si recuperat in procent de 95%. Si investim in fabrici moderne, in care putem fabrica mai eficient vehicule - cu mai putina apa si mai putine resurse, deseuri si emisii de carbon.
ECHIPAMENTE DE SIGURANTA
DESCARCATI O BROSURA
ISOFIX
Punctele de fixare ISOFIX de pe scaunele din spate permit montarea usoara a scaunelor pentru copii. De asemenea, acestea asigura o fixare corespunzatoare a scaunului pentru copii pe vehicul, pentru o siguranta imbunatatita.
AIRBAG-URI
Sistemul complet de 6 airbag-uri pentru sofer si pasager al modelului Range Rover Sport asigura o protectie excelenta pentru toti pasagerii.
CENTURI DE SIGURANTA
Sistemele de pretensionare a centurilor de siguranta asigura o protectie suplimentara in caz de accident frontal, prin reducerea deplasarii spre inainte a ocupantilor.
FARURI CU LED
Range Rover Sport este echipat standard cu faruri si lampi spate cu LED. Luminile cu LED nu se ard niciodata si utilizeaza mai putina energie.
POZITIE DE CONDUS SPORT, DOMINANTA
Pozitia de condus dominanta a modelului Range Rover Sport asigura soferului un plus de incredere si de placere la volan. Pozitia ridicata asigura vizibilitate excelenta si contribuie la imbunatatirea sigurantei si securitatii.
yt:mhcj81F7kLQ
ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA (EBA)
Asistenta la franarea de urgenta detecteaza daca apasati pedala de frana rapid, dar incomplet, si maximizeaza forta de franare. Acest lucru se realizeaza prin cresterea presiunii de franare de catre pompa ABS, pentru a asigura oprirea la timp a vehiculului.

Caracteristicile optionale si disponibilitatea acestora pot fi diferite in functie de specificatiile vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor componente. Va rugam sa contactati cel mai apropiat dealer pentru mai multe detalii.