Pachete optionale

Optiuni exterior

Optiuni exterior

Optiuni exterior

PLAFON PANORAMIC

Inundand habitaclul modelului Range Rover cu lumina, plafonul panoramic fix sau culisant, disponibil optional, imbunatateste senzatia de spatiu si de integrare in peisaj. Disponibil intr-o gama de culori pentru a corespunde culorii caroseriei sau in culoare contrastanta Narvik Black sau Indus Silver.

Configurator

Optiuni interior

 • FINISAJE
  FINISAJE

  Selectati unul dintre cele 7 tipuri de ornamente noi, cum ar fi Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut si Black Burr Ash.

 • SCAUNE
  SCAUNE

  Proiectate si create pentru a sigura un confort extraordinar, scaunele modelului Range Rover sunt disponibile cu tapiterie din piele fina sau stofa. Scaunele imbunatatite includ suport pentru umeri, disponibil optional, si functie de masaj cu pietre calde.

 • SCHEME DE CULORI HABITACLU
  SCHEME DE CULORI HABITACLU

  Habitaclul modelului Range Rover se remarca prin cele mai moderne amenajari. Caldura ornamentelor din lemn, finisajele metalice superbe si pielea moale se imbina pentru a crea o senzatie de bine. Gama diversificata de scheme de culori si de materiale premium pentru scaune permit satisfacerea tuturor gusturilor.

 • PACHETE INTERIOR
  PACHETE INTERIOR

  Modelul Range Rover poate fi personalizat cu ajutorul gamei diversificate de echipamente optionale. De la pachetele Entertainment la pachetul Connect Pro, care include Wi-Fi 4G si pachet Smartphone ce permite sincronizarea majoritatii smartphone-urilor, exista un pachet potrivit oricaror cerinte.

ECHIPAMENTE LAND ROVER - ACCESORII

 • SISTEM CLICK AND GO
  SISTEM CLICK AND GO

  Acest accesoriu multifunctional montat pe spatarul scaunului poate fi fixat intre tijele tetierei cu prinderile din dotare si utilizat pentru a sustine tablete, genti si haine.

 • SCARI LATERALE RETRACTABILE
  SCARI LATERALE RETRACTABILE

  Ascunse perfect sub praguri atunci cand nu sunt utilizate, aceste scari elegante si practice asigura intrarea si iesirea usoare in/din vehicul.

 • ACCESORII DE TRANSPORT PE PLAFON
  ACCESORII DE TRANSPORT PE PLAFON

  Bucurati-va de solutii de transport flexibile si de un confort sporit cu ajutorul gamei de accesorii pentru plafon, care include suportul pentru biciclete cu montare pe plafon, suportul pentru sporturi nautice si cutia portbagaj de plafon sport.

 • ACCESORII PORTBAGAJ
  ACCESORII PORTBAGAJ

  Optimizati portbagajul cu accesorii care includ plasa de separare, sistem de partitionare, care separa portbagajul in 2 parti si covoras din cauciuc, care protejeaza podeaua portbagajului.