OPTIUNI SI ACCESORII

Nu toate optiunile sunt disponibile pentru toate modelele. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealer-ul Land Rover.

TOP
PACHETE OPTIONALE
PACHET EXTERIOR BLACK
PACHET EXTERIOR BLACK

Pachetul exterior Black asigura un aspect mai dinamic, cu ajutorul unei game de echipamente care include inscriptie capota motor si hayon, grila de radiator, ornament priza de aer1 si bandou bara de protectie fata Narvik Black.

Accesati galeria
PACHET EXTERIOR SHADOW
PACHET EXTERIOR SHADOW

Pachetul exterior Shadow include detalii specifice, care imbunatatesc eleganta modelului Range Rover. Include inscriptie capota motor si hayon, grila de radiator, ornament priza de aer si bandou bara de protectie fata, rame manere usi, grafica prize de aer laterale, grafica ornamente laterale si ornament hayon Shadow Atlas.

Accesati galeria
PACHET SVO DESIGN
PACHET SVO DESIGN

Realizat cu atentie de echipa SVO, pachetul SVO Design completeaza perfect designul personalizat si sofisticarea modelului Range Rover. Pachetul Design include bara fata specifica, bara spate cu tevi de esapament integrate, prize de aer laterale, grila si ornamente praguri.

CONFIGURATOR
PACHET ENTERTAINMENT
PACHET ENTERTAINMENT

Asigurand divertismentul soferului si pasagerilor, pachetul Entertainment include radio DAB, sistem audio surround Meridian™, CD/DVD player, sistem multimedia spate cu ecrane de 8”, TV digital si prize 220 V.

CONFIGURATOR
PACHET SIGNATURE ENTERTAINMENT
PACHET SIGNATURE ENTERTAINMENT

Prin cumularea celor mai performante tehnologii audio si video din domeniul auto, pachetul Signature Entertainment include radio DAB, sistem audio Signature Meridian™, CD/DVD player, sistem multimedia spate cu ecran de 10”, TV digital si prize 220 V.

CONFIGURATOR
PACHET TOWING
PACHET TOWING

Ideal pentru cei care vor sa beneficieze la maxim de capacitatea de tractare extraordinara a modelului Range Rover. Pachetul Towing include priza carlig de tractare, carlig de tractare reglabil in inaltime, cu extindere electrica, asistenta avansata la tractare, roata de rezerva de dimensiuni normale si cheie inteligenta Range Rover, tip bratara.

CONFIGURATOR
OPTIUNI EXTERIOR
JANTE SPECIALE

Range Rover este cel mai rafinat model Land Rover realizat vreodata si dispune de o gama de jante pe masura. Jantele premium specifice acestui model sunt disponibile cu un diametru cuprins intre 19” si 22” si intr-o varietate de finisaje precum Diamond Turned, gri inchis si negru lucios.

CONFIGURATOR
PLAFON PANORAMIC

Inundand habitaclul modelului Range Rover cu lumina, plafonul panoramic fix sau culisant, disponibil optional, imbunatateste senzatia de spatiu si de integrare in peisaj. Disponibil intr-o gama de culori pentru a corespunde culorii caroseriei sau in culoare contrastanta Narvik Black sau Indus Silver.

CONFIGURATOR
FARURI MATRIX CU LED
FARURI MATRIX CU LED

Farurile Matrix cu LED si lumini de zi (DRL) Signature, disponibile optional, includ faza scurta adaptiva (ADB) si faruri adaptive (AFS). Ambele sisteme interactioneaza pentru a asigura maximizarea vizibilitatii in toate conditiile de deplasare.

CONFIGURATOR
FARURI PIXEL CU LED
FARURI PIXEL CU LED

Farurile Pixel cu LED si lumini de zi Signature includ cea mai avansata tehnologie Land Rover si imbunatatesc performantele farurilor Matrix cu LED. Acestea asigura o rezolutie mai buna, maximizeaza vizibilitatea si permit trecerea mai exacta pe faza scurta, pentru a evita orbirea soferiilor vehiculelor care vin din fata.

CONFIGURATOR
FARURI PIXEL-LASER CU LED
FARURI PIXEL-LASER CU LED

Farurile Pixel-laser cu LED si lumini de zi Signature asigura cea mai buna iluminare, cu tehnologie laser care ofera o luminozitate de 5 ori mai buna decat farurile standard cu LED. Se activeaza la viteze mai mari de 80 km/h si daca nu sunt detectate alte surse de lumina.

CONFIGURATOR
OPTIUNI INTERIOR
CONFIGURATOR
REAR BENCH SEAT
The leather seating in Range Rover is truly comfortable and effortlessly versatile. The powered recline variant provides Intelligent Seat Fold which offers the ability to fold and configure your seats from the loadspace. Seat comfort is heightened even further with the addition of heated and cooled variants.
REAR EXECUTIVE CLASS SEAT
The ultimate in luxury, these seats provide exemplary levels of comfort and feature wider and deeper cushioning. The power deployable centre console integrates seamlessly with the two outer passenger seats to create a luxury four-seat environment. If more versatility is required, fold your rear Executive Class seats forward to maximise your loadspace.
FINISAJE
Selectati unul dintre cele 7 tipuri de ornamente noi, cum ar fi Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut si Black Burr Ash.
SCAUNE
Proiectate si create pentru a sigura un confort extraordinar, scaunele modelului Range Rover sunt disponibile cu tapiterie din piele fina sau stofa. Scaunele imbunatatite includ suport pentru umeri, disponibil optional, si functie de masaj cu pietre calde.
SCHEME DE CULORI HABITACLU
Habitaclul modelului Range Rover se remarca prin cele mai moderne amenajari. Caldura ornamentelor din lemn, finisajele metalice superbe si pielea moale se imbina pentru a crea o senzatie de bine. Gama diversificata de scheme de culori si de materiale premium pentru scaune permit satisfacerea tuturor gusturilor.
PACHETE INTERIOR
Modelul Range Rover poate fi personalizat cu ajutorul gamei diversificate de echipamente optionale. De la pachetele Entertainment la pachetul Connect Pro, care include Wi-Fi 4G si pachet Smartphone ce permite sincronizarea majoritatii smartphone-urilor, exista un pachet potrivit oricaror cerinte.
TEHNOLOGIE

Range Rover este echipat cu cele mai inovatoare, intuitive si moderne tehnologii SUV, care asigura pasagerilor conditii de informare si relaxare.

EXPLORATI TEHNOLOGIILE
ECHIPAMENTE LAND ROVER - ACCESORII
CAUTATI ACCESORII
PET PACKS
Choose from our selection of Pet Packs to ensure your pet is safe, yet comfortable on every journey while protecting your vehicle’s interior.
SISTEM CLICK AND GO
Acest accesoriu multifunctional montat pe spatarul scaunului poate fi fixat intre tijele tetierei cu prinderile din dotare si utilizat pentru a sustine tablete, genti si haine.
SCARI LATERALE RETRACTABILE
Ascunse perfect sub praguri atunci cand nu sunt utilizate, aceste scari elegante si practice asigura intrarea si iesirea usoare in/din vehicul.
ACCESORII DE TRANSPORT PE PLAFON
Bucurati-va de solutii de transport flexibile si de un confort sporit cu ajutorul gamei de accesorii pentru plafon, care include suportul pentru biciclete cu montare pe plafon, suportul pentru sporturi nautice si cutia portbagaj de plafon sport.
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un drive test pe asfalt, la cel mai apropiat dealer
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre vehiculele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

In realitate scaunele au perne moi si straturi intermediare cu piele mai moale, pentru optimizarea acestor caracteristici. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealerul Land Rover.