FUNCTIONALITATE

RANGE ROVER EVOQUE SE REMARCA PRIN FLEXIBILITATE

URMARITI VIDEOCLIPUL
TOP
PORTBAGAJ
#component-4
CONFORT SI COMODITATE
#component-7
SIGURANTA
#component-10
SISTEME STANDARD DE ASISTENTA PENTRU SOFER
#component-13
PACHETE OPTIONALE
#component-15
SELECTATI MODELUL
#component-20
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Evoque perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
PORTBAGAJ

Range Rover Evoque asigura o utilizare optima a spatiului, iar pasagerii se bucura de confort si spatii de depozitare la cel mai inalt nivel.

5 LOCURI
5 LOCURI

591 litriStandardul in domeniu pentru volumul total este de maxim 591 de litri. Acesta se traduce printr-un volum util de 472 litri, masurat cu ajutorul corpurilor rigide. Pe scurt, puteti calatori confortabil impreuna cu 4 prieteni.

4 LOCURI
4 LOCURI

908 litriRabatati unul dintre scaunele din spate si beneficiati de un volum total suplimentar de 908 litri. Acest lucru va permite sa luati la bord toate bagajele de care aveti nevoie, datorita unui volum util de 746 de litri.

3 LOCURI
3 LOCURI

1,066 litriIn aceasta configuratie volumul portbagajului creste la 1.066 litri, daca soferul este insotit de 2 pasageri. Volumul util este de 882 litri.

2 LOCURI
2 LOCURI

1,383 litriBeneficiati de toate avantajele spatiului disponibil atunci cand calatoriti cu un singur pasager, cu un volum total de 1.383 litri. Volumul util este de 1.156 litri.

Volumul total este standardul din domeniu si este masurat prin umplerea portbagajului cu lichid. Volumul util este masurat cu ajutorul corpurilor rigide (200 x 50 x 100mm) si indica volumul care poate fi utilizat din punct de vedere practic.

CONFORT SI COMODITATE
OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

O premiera pentru Land Rover si unul dintre multele echipamente inovatoare, care sporesc placerea de a conduce modelul Range Rover Evoque. Aceasta tehnologie disponibila optional asigura o vizibilitate perfecta in spate, indiferent daca bancheta este ocupata sau daca se afla obiecte in portbagaj1.

yt:nwoQr49L0J0
POWERED GESTURE TAILGATE
Hayonul electric, actionat prin gesturi va permite sa-l deschideti sau sa-l inchideti fara sa atingeti vehiculul.
CABIN AIR IONISATION
Ionizarea aerului din habitaclu cu tehnologie Nanoe™, disponibila optional, sporeste confortul soferului si pasagerilor, imbunatatind calitatea aerului din habitaclu prin eliminarea substantelor alergice, virusilor, bacteriilor din aer si mirosurilor aferente.
DEPOZITARE
Spatiile de depozitare imbunatatite ale modelului Range Rover Evoque permit adaptarea cu usurinta la nevoile dvs. Buzunarele de pe usile din fata totalizeaza un volum de 9,6 litri - un spatiu mai mult decat suficient pentru pastrarea la indemana a obiectelor personale, a apei si gustarilor usoare.
CHEIE INTELIGENTA TIP BRATARA
Bucurati-va de activitatile preferate in aer liber si pastrati in siguranta cheia in vehicul. Cheia inteligenta de tip bratara este un echipament impermeabil, disponibil optional. Lasati cheile in vehicul si utilizati cheia inteligenta de tip bratara pentru a incuia si descuia modelul Range Rover Evoque.
yt:H6kTLylF4Jk
SIGURANTA
CONFIGURATOR
ISOFIX
Situated in the rear of Range Rover Evoque, ISOFIX points ensure a strong connection between a child seat and the vehicle for improved safety.
AIRBAG-URI
Sistemul complet de airbag-uri pentru sofer, pasageri si pietoni al modelului Range Rover Evoque asigura o protectie excelenta pentru toti pasagerii.
SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS
Range Rover Evoque utilizeaza cele mai noi sisteme de siguranta, cum ar fi distributia electronica a fortei de franare, care variaza automat forta de franare pe fiecare punte, pentru a reduce distanta de oprire, mentinand in acelasi timp stabilitatea vehiculului pe traiectorie.
FARURI MATRIX CU LED

Incluse in gama de tehnologii inovatoare Land Rover, farurile Matrix cu LED si lumini de zi signature (DRL) dispun de tehnologie adaptiva. Aceasta maximizeaza numarul de raze ale fazei lungi, pentru a asigura o vizibilitate optima si umbreste zona din fata vehiculelor care vin de pe contrasens, in vederea prevenirii orbirii soferilor acestora.

yt:siVnemmhnzk
SISTEME STANDARD DE ASISTENTA PENTRU SOFER
URMARITI VIDEOCLIPUL
FRANARE DE URGENTA
Daca este detectat un risc de coliziune, iar dupa o avertizare vizuala soferul nu ia nicio masura, franele sunt actionate automat. Functioneaza la o viteza cuprinsa intre 5 si 80 km/h - pentru vehicule si intre 5 si 60 km/h pentru pietoni.
ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE
Detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare si actioneaza asupra directiei, incurajandu-va sa corectati traiectoria.
SENZORI DE PARCARE FATA SI SPATE
Manevrare mai usoara. Cuplati marsarierul sau activati de pe ecranul tactil, iar imaginile de pe ecran si feedback-ul sonor vor indica apropierea de obstacolele din zona.
CAMERA VIDEO SPATE
Asigura vizibilitate imbunatatita la deplasarea in marsarier. Pentru ajutor la parcare, puteti observa pe ecranul tactil modelul Range Rover Evoque si traiectoria estimata a acestuia.
PACHETE OPTIONALE

Selectati din gama de pachete care imbogatesc experienta la volan.

PARK PACK
DRIVE PACK
DRIVER ASSIST PACK
CONFIGURATOR
ASISTENTA LA PARCARE
Pachetul Park include 4 echipamente. Asistenta la parcare permite ca manevrele de parcare laterala si perpendiculara sa fie mai simple, prin actionarea directiei la ocuparea si parasirea unui loc de parcare. Schemele si notificarile va ghideaza pe durata manevrelor.
SENZORI DE PARCARE 360°
Asigura incredere deplina la manevrarea in spatii inguste. Senzorii din fata, din spate si de pe lateral asigura feedback sonor si vizual in timp real, pentru a va arata cat de aproape sunteti de obstacole.
MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE
Avertizeaza daca de una dintre partile laterale se apropie vehicule, pietoni sau alte pericole. Utila in special la iesirea cu spatele dintr-un loc de parcare, chiar daca vizibilitatea in spate este limitata.
MONITORIZARE IESIRE IN SIGURANTA
Permite pasagerilor sa coboare in siguranta din modelul Range Rover Evoque, avertizand cu privire la pericolele care se apropie, cum ar fi vehiculele si bicicletele aflate in miscare.
CONFIGURATOR
CONTROL ADAPTIV AL VITEZEI DE CROAZIERA
Pachetul Drive include 3 echipamente. Controlul adaptiv al vitezei de croaziera permite pastrarea unei distante sigure pana la vehiculul din fata, daca acesta incetineste sau se opreste in timp ce va deplasati pe autostrada sau cu viteza redusa, in coloana. Daca vehiculul din fata se opreste, vehiculul dvs. se opreste lin.
ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT
Daca modelul Range Rover Evoque detecteaza un alt vehicul in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare, pe oglinda exterioara de pe partea respectiva se aprinde o lampa de avertizare, iar interventia asupra directiei incurajeaza soferul sa se indeparteze de vehiculul care se apropie.
FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA
Detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare de franare. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul franeaza automat, pentru a reduce gravitatea unui eventual impact. Franarea de urgenta de la viteza ridicata² este pregatita pentru activare la viteze cuprinse intre 10 si 160 km/h.
CONFIGURATOR
CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA DIRECTIE
Pachetul Driver Assist include si echipamentele din pachetele Park si Drive. Controlul adaptiv al vitezei de croaziera, cu asistenta directie va asista in timpul manevrelor, pentru a permite pastrarea benzii de rulare si mentinerea unei distante de siguranta pana la vehiculul din fata. Motorul, franele si directia sunt controlate automat.
CAMERE VIDEO PERIMETRALE
Cu ajutorul a 4 camere video digitale amplasate discret pe vehicul, puteti vedea pe ecranul tactil o imagine 360° de sus, din mai multe unghiuri, in acelasi timp.
SELECTATI MODELUL RANGE ROVER EVOQUE PREFERAT

Selectati intre 4 modele si 2 stiluri diferite de caroserie, fiecare dintre acestea oferind o personalitate unica si functii suplimentare.

SELECTATI MODELUL
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Evoque perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere

1Clientii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale este posibil sa aiba probleme cu reglarea modului digital al oglinzii. Cu toate acestea, modul normal al oglinzii poate fi utilizat in orice moment.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.