PERFORMANCE

EXPLORATI ORASUL. FARA EFORT

TOP
MOTOARE
#component-4
GAMA DE MODELE
#component-6
PERFORMANTE DINAMICE
#component-8
SELECTATI MODELUL
#component-12
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Evoque perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
MOTOARE

Range Rover Evoque are la dispozitie o gama diversificata de motorizari, care asigura putere, rafinament, placere de a conduce si un consum redus de combustibil si include optiunea unei motorizari hibride, cu conectare la priza.

GAMA DE MODELE
BENZINA
Gama de motorizari pe benzina este ideala daca nu parcurgeti multi kilometri sau daca, de obicei, aveti de facut drumuri scurte.
MOTOR DIESEL NOU
Noile motorizari diesel Land Rover sunt la fel de putin poluante ca si cele pe benzina, dar emit si mai putin CO₂. Cu un consum mai redus de combustibil la drum lung si un cuplu mai mare, sunt ideale pentru calatoriile lungi, tractare sau deplasari in off-road.
SISTEM HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA
Motorizarea P300e include un motor pe benzina si unul electric. Puteti utiliza modul hibrid sau EV. Incarcati modelul Range Rover in numai 30 de minute, cu ajutorul incarcarii rapide CC.
PERFORMANTE DINAMICE
Transmisie
Transmisie

Transmisia automata a modelului Range Rover Evoque dispune de 9 trepte de viteza cu o etajare apropiata, pentru a asigura in permanenta cuplarea treptei de viteza potrivite, in vederea reducerii consumului de combustibil si imbunatatirii acceleratiilor. Schimbarile treptelor de viteza sunt aproape imperceptibile, iar momentul acestora este adaptat inteligent in functie de stilul de condus.

CONFIGURATOR
CONFIGURATIA SUSPENSIEI
CONFIGURATIA SUSPENSIEI

Range Rover Evoque este echipat cu suspensie complet independenta, cu o punte spate de tip multilink. Designul foarte compact asigura maximizarea volumului portbagajului.

TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Pentru un comportament sigur pe viraje, vectorizarea cuplului prin franare reduce tendinta de subvirare, prin franarea independenta a rotilor. Tractiunea suplimentara este asigurata si de diferentialul activ si blocabil al puntii spate.

PROGRAMATI UN TEST DRIVE
SELECTOR DE VITEZE SPORTSHIFT
Selectorul de viteze SportShift este usor si intuitiv de utilizat. In off-road, asigura trecerea rapida si eficienta intre mers inainte si marsarier, care permite parcurgerea mai usoara a suprafetelor dificile, cum ar fi zapada, nisip si noroi.
ACTIVE DRIVELINE
Asigura tractiune, stabilitate si comportament rutier imbunatatite in conditii dificile. La nevoie, transmisia activa¹ controleaza cuplul motor distribuit fiecarei roti in parte, utilizand eficient tractiunea disponibila si minimizand patinarea rotilor.
MOD DINAMIC CONFIGURABIL
Modul dinamic configurabil, disponibil optional, va permite sa configurati raspunsul acceleratiei, punctele de schimbare a treptelor de viteza si setarile directiei si suspensiei in functie de stilul de condus.
yt:WbgZkK9Z7J0
ADAPTIVE DYNAMICS
Cu ajutorul sistemului Adaptive Dynamics ce poate fi selectat de pe ecranul tactil, Range Rover Evoque asigura reducerea ruliului pe viraje si un raspuns mai incisiv.
ROLL STABILITY CONTROL
Integrated with Dynamic Stability Control (DSC) to reduce the possibility of rollover, while providing the capability to steer around an obstacle or another road user.
CONTROL DINAMIC AL STABILITATII
Reduce cuplul motorului si franeaza separat fiecare roata, pentru a corecta traiectoria vehiculului, prin anihilarea subvirarii sau supravirarii.
SELECTATI MODELUL RANGE ROVER EVOQUE PREFERAT

Selectati intre 4 modele si 2 stiluri diferite de caroserie, fiecare dintre acestea oferind o personalitate unica si functii suplimentare.

SELECTATI MODELUL
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Evoque perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere

1Numai pentru motorizarile D240 si P300.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.