TEHNOLOGIE INCORPORATA

BENEFICIATI LA MAXIMUM DE TIMPUL PETRECUT LA BORDUL VEHICULULUI

TOP
INCREDERE SOFER
#component-4
INFOTAINMENT
#component-6
DIVERTISMENT SI APLICATII
#component-9
SELECTATI MODELUL
#component-12
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Evoque perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
INCREDERE SOFER

O multitudine de informatii si posibilitati de divertisment.

AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER
AFISAJ INTERACTIV PENTRU SOFER

Cu o rezolutie ridicata si o grafica performanta, afisajul interactiv pentru sofer, cu diagonala de 12,3", disponibil optional, prezinta informatii despre parcurs, sistemul multimedia si sistemele de siguranta activa, inclusiv informatii aferente navigatiei, telefonului si sistemului multimedia, clar si fara distragerea atentiei soferului.

TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Sistemul cu 2 ecrane tactile de inalta definitie, cu diagonala de 10", disponibil optional, asigura flexibilitate si eficienta imbunatatite. De exemplu, puteti urmari cu usurinta datele de navigatie pe ecranul superior si utiliza alte functii, cum ar fi sistemul de climatizare sau multimedia, pe ecranul inferior.

AFISAJ PE PARBRIZ
AFISAJ PE PARBRIZ

Prezinta pe parbriz date importante despre vehicul, cum ar fi viteza, treapta de viteza cuplata si directiile de navigatie. Include imagini color de inalta rezolutie si va permite sa urmariti cu usurinta toate informatiile.

VOLAN
VOLAN

Pentru o utilizare usoara, volanul imbracat in piele include comenzile de baza ale sistemului audio si telefonului. Iar pentru un aspect mai sportiv, volanul R-Dynamic este imbracat in piele perforata.

INFOTAINMENT
CONFIGURATOR
ONLINE MEDIA
Ascultati muzica, postul de radio si podcasturile preferate, in timpul deplasarii. Fara a utiliza un smartphone. Conectati conturile Deezer si TuneIn la portalul InControl, iar datele pot fi accesate direct de la ecranul tactil al vehiculului. Numai impreuna cu Connect Pro.
CONECTIVITATE
Range Rover Evoque include 2 porturi USB si o priza de alimentare 12 V in compartimentul de depozitare din consola centrala. Pentru a-si incarca dispozitivele si a putea utiliza usor tabletele cu ajutorul sistemului Click and Go, pasagerii din spate au acces la o priza de alimentare 12 V sau la 2 porturi de incarcare USB, disponibile optional.
PACHET SMARTPHONE
Acest pachet include tehnologia InControl Apps, care va permite sa controlati de la ecranul tactil aplicatiile optimizate pentru vehicul instalate pe smartphone-ul Android™ sau Apple™.
yt:3Nx74AaiaDo
APLICATIA REMOTE
Setati din timp climatizarea, incuiati sau descuiati vehiculul si monitorizati calatoriile, de pe smartphone sau smartwatch. Compatibil cu majoritatea smartphone-urilor, Android Wear™ sau Apple Watch ®.
DIVERTISMENT SI APLICATII
SISTEM AUDIO MERIDIAN™
Sistemele audio Meridian™ si algoritmii avansati de procesare a semnalului digital se asigura ca ritmul, puterea si sincronizarea oricarei melodii sunt redate exact cum a dorit autorul.
EXPLORATI MERIDIAN
IGUIDE
iGuide, manualul de utilizare a telefonului mobil, se asigura ca gasiti intotdeauna usor raspunsul la intrebari. Aplicatia Land Rover iGuide explica toate functiile si comenzile importante ale modelului Range Rover Evoque.
SELECTATI MODELUL RANGE ROVER EVOQUE PREFERAT

Selectati intre 4 modele si 2 stiluri diferite de caroserie, fiecare dintre acestea oferind o personalitate unica si functii suplimentare.

SELECTATI MODELUL
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Evoque perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Functiile si optiunile InControl si disponibilitatea acestora depind de piata - pentru disponibilitatea si conditiile complete de pe piata locala, luati legatura cu dealer-ul dvs. Land Rover. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Anumite functii solicita existenta unei cartele SIM si a unui contract de date corespunzator, care solicita abonarea dupa termenul initial recomandat de dealer. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. InControl Apps si aplicatia Remote trebuie descarcate din magazinul Apple/Play. Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.