RANGE ROVER

UN RANGE ROVER LA SUPERLATIV

VIZUALIZARE EXTERIOR 360°

EMISII DE CO2 g/km
75*


CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat l/100 km
3.5*

9ZOjjguTDJk
RANGE ROVER <br/>PHEV

VA PREZENTAM NOUA MOTORIZARE PHEV

Urmariti videoclipul

EMISII DE CO2 g/km
75*


CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat l/100 km
3.5*

RANGE ROVER

FUNCTII DE CONECTARE SI MULTIMEDIA LA CEL MAI INALT NIVEL

Explorati caracteristicile principale

EMISII DE CO2 g/km
75*


CONSUM DE COMBUSTIBIL in ciclu combinat l/100 km
3.5*

TOP
COMPARATI VEHICULELE LAND ROVER
Selectati maximum 3 modele Land Rover si comparati-le in paralel pe ecran
STOC MAȘINI
Comandă online modelul Land Rover preferat!
PROGRAMATI UN TEST DRIVE
Programati un drive test pe asfalt, la cel mai apropiat dealer
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre vehiculele Land Rover
https://new.carsinventory.com/api2/5cbfca83e48d3b9eeeeb4a699cf92cf18f97153e
https://new.carsinventory.com/api2/5cbfca83e48d3b9eeeeb4a699cf92cf18f97153e
VIZUALIZEAZA STOCUL:
CARACTERISTICI PRINCIPALE
DESIGN
Cu plafonul plonjant, centura continua a caroseriei si grafica ornamentelor inferioare, obiectivul nu a fost sa reimaginam modelul Range Rover, ci doar sa-l perfectionam. Cu o multitudine de echipamente inovatoare, precum farurile pixel-laser cu LED, care confera acestui model un plus de personalitate.
EXPLORATI CARACTERISTICILE PRINCIPALE
yt:yRzwc69-5t4
PERFORMANTE
O experienta de prima clasa veritabila. Interiorul elegant si rafinat se remarca prin 4 locuri confortabile si functionalitatea unui model cu 5 locuri. Scaunele din spate dispun acum de un reglaj mai amplu in inclinare si de perne mai moi, pentru un confort imbunatatit.
EXPLORATI CARACTERISTICILE PRINCIPALE
yt:wOmJlO60HEE
TEHNOLOGIE
De la butoanele ascunse pana cand sunt apasate de pe volan, la ecranele tactile perfect integrate, cu diagonala de 10”, ale sistemului Touch Pro Duo, Range Rover include o gama de tehnologii proiectate pentru a asigura o calatorie desavarsita si conectivitate pe masura.
EXPLORATI CARACTERISTICILE PRINCIPALE
yt:6_yslklA0dI
design
EXPLORATI EXTERIORUL
EXPLORATI EXTERIORUL

Designul este simplu, elegant si mai modern, cu grila de radiator, bara fata si capota motor noi, alaturi de tevi de esapament integrate si lumini cu LED noi.

CONFIGURATOR
Accesati galeria
AMPATAMENT STANDARD
SILUETA IMPOZANTA

Cu cele 3 linii clasice, Range Rover este inconfundabil. Designul consacrat al caroseriei coboara usor, curbat, spre spate, iar utilizarea unor stalpi fini ai caroseriei, de culoare negru lucios, accentueaza forma aerodinamica si eleganta a plafonului.

CONFIGURATOR
Accesati galeria
AMPATAMENT LUNG
RAFINAMENT DESAVARSIT

Range Rover cu ampatament lung are o personalitate aparte, este perfect proiectat si bine proportionat. Cu plafon panoramic in echiparea standard, acest tip de caroserie este mai lung cu 200 mm, pentru a asigura un habitaclu si mai elegant.

CONFIGURATOR
Accesati galeria
DESIGN INTERIOR
DESIGN INTERIOR

Foarte confortabil, rafinat si perfect finisat. Detaliile, ornamentele noi si finisajele imbunatatesc senzatia de rafinament desavarsit la bordul modelului Range Rover.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
AMPATAMENT STANDARD
CONFORT

Interiorul nou al modelului Range Rover a fost conceput pentru a asigura un confort fara egal. Materialele fine, precum pielea Semi-Aniline, sunt utilizate din abundenta, scaunele sunt mai late, iar consola centrala noua, cu un design simplificat, este proiectata pentru a asigura o ergonomie imbunatatita.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
AMPATAMENT LUNG
LUX DEPLIN

Pasagerii modelului Range Rover cu ampatament lung pot calatori in propria oaza de liniste. Comparativ cu modelul cu ampatament standard, vehiculul este mai rafinat si dispune de un spatiu suplimentar pentru picioare, de 192 mm, care asigura pasagerilor un confort imbunatatit.

CONFIGURATOR
ACCESATI GALERIA
EDITII SI VEHICULE SPECIALE
RANGE ROVER FIFTY
RANGE ROVER FIFTY

Combinatia fara egal intre designul sofisticat, rafinament si capacitate este inconfundabila. Range Rover Fifty este echipat cu pachetul unic Satin Auric Atlas, care are o serie de detalii personale, precum scriptul prelucrat manual "Fifty" de pe placuta de productie, impreuna cu textul "1 of 1970" - ca o reamintire a numarului de productie limitat al acestul model.

GASITI UN DEALER
VEZI GALERIA

WESTMINSTER
RANGE ROVER WESTMINSTER

Cu modelul Range Rover Westminster, eleganta si sportivitatea sunt la cel mai inalt nivel. Echiparea include capitonaj plafon din velur, ornamente din lemn Kalahari si plafon panoramic culisant. De asemenea, puteti opta pentru pachetul Westminster Black.

EXPLORATI ACEST MODEL
ACCESATI GALERIA
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

Modelul SVAutobiography Dynamic Stealth se remarca prin elementele de design specifice, de culoare neagra, cum ar fi vopseaua Santorini Black cu insertii Narvik Black si interiorul Ebony, cu cusaturi Pimento. Divizia de vehicule speciale (SVO) ofera accesul la noi trepte de lux, capabilitate si performante.

EXPLORATI ACEST MODEL
ACCESATI GALERIA
TEHNOLOGIE
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Cu 2 ecrane tactile cu diagonala de 10”, foarte moderne, disponibile in echiparea standard, sistemul multimedia Touch Pro Duo va permite sa vizualizati informatiile dorite si sa interactionati simultan cu echipamentele vehiculului, pentru o flexibilitate si o eficienta in utilizare imbunatatite.

EXPLORATI TEHNOLOGIILE
ECRAN INTERACTIV PENTRU SOFER
ECRAN INTERACTIV PENTRU SOFER

Ecranul interactiv de inalta definitie, cu diagonala de 12,3”, poate receptiona si afisa o cantitate foarte mare de informatii despre parcurs, precum si date despre sistemul multimedia si de siguranta activa, cu ar fi cele aferente sistemului de navigatie si telefonului.

EXPLORATI TEHNOLOGIILE
FUNCTIONALITATE
5 LOCURI

900 litriPuteti pleca in weekend impreuna cu prietenii sau cu familia, cu un spatiu generos pentru genti si valize.

4 LOCURI

1317 litriUtilizati 4 locuri si degajati spatiu suplimentar pentru obiectele mai mari, cum ar fi genti pentru schiuri sau un cos.

3 LOCURI

1526 litriCu 3 locuri pe scaune, vehiculul ofera un volum util sporit.

2 LOCURI

1943 litriCu 3 scaune rabatate puteti transporta in portbagaj si cele mai voluminoase bagaje.

Wet volume is the industry standard, which is measured by filling the loadspace with liquid. Dry volume is measured with solid blocks (200 x 50 x 100mm), showing the amount of practical space within the vehicle.
Rear loadspace is reduced on PHEV models, please contact your local retailer for more detail.
All figures shown are for Standard Wheelbase.

RABATARE COMODA DE LA DISTANTA

Disponibila pentru scaunele spate Executive, rabatarea comoda de la distanta permite configurarea scaunelor din spate de pe ecranul tactil superior sau cu ajutorul aplicatiei instalate pe smartphone.

EXPLORATI CARACTERISTICILE PRINCIPALE
CAPABILITATI
TRACTIUNE INTEGRALA
TRACTIUNE INTEGRALA

Deplasarea in off-road este sigura si exacta, cu ajutorul sistemului de tractiune integrala (AWD). Transmisia modelului Range Rover este perfect configurata pentru a asigura mentinerea unei tractiuni optime, in vederea asigurarii unui comportament adecvat in toate conditiile de deplasare.

TRIMITETI-MI INFORMATII
TRACTARE
TRACTARE

Cu o capacitate de tractare de maxim 3.500 kg si prin incorporarea tehnologiilor specifice, modelul Range Rover poate sa faca fata cu usurinta celor mai dificile activitati de tractare. Bucurati-va de confortul oferit de carligul de tractare cu extindere electrica, disponibil optional, asistenta avansata la tractare si reglarea garzii la sol in spate1

DESCARCATI O BROSURA
TRAVERSAREA VADURILOR
TRAVERSAREA VADURILOR

Range Rover poate traversa vaduri cu o adancime maxima de 900 mm. Sistemul de detectare2 a adancimii vadului, disponibil optional, utilizeaza senzorii din oglinzile retrovizoare exterioare, pentru a va informa daca adancimea vadului se apropie de limita maxima. Sistemul de comanda asigura informatii in timp real si este util mai ales daca afara este intuneric.

Gasiti cel mai apropiat dealer
PERFORMANTE
PHEV
PHEV

Cea mai inovatoare motorizare Land Rover de pana acum. Range Rover PHEV (sistem electric hibrid, cu conectare la priza) este propulsat de un motor Ingenium pe benzina avansat si de un motor electric. Dezvolta o putere de 404 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6,4 secunde

EXPLORATI MODELUL PHEV
GAMA DE MOTORIZARI
MOTORIZARI

De la putere si placerea pura de a conduce la consum redus de combustibil si rafinament, Range Rover este echipat cu o gama de motorizari optimizate in functie de conditiile de exploatare. Toate variantele de motorizare sunt echipate cu tehnologie stop/start si incarcare inteligenta prin regenerare.

DESCARCATI O BROSURA
SASIU DIN ALUMINIU
SASIU DIN ALUMINIU

Caroseria autoportanta, realizata integral din aluminiu, permite modelului Range Rover sa fie unul dintre cele mai robuste si mai usoare din aceasta clasa. Utilizarea aluminiului de inalta rezistenta pentru realizarea structurii caroseriei asigura deformarea minima a celulei de siguranta, in caz de accident.

EXPLORATI CARACTERISTICILE PRINCIPALE
SELECTATI MODELUL RANGE ROVER PREFERAT
SELECTATI MODELUL
ECHIPAMENTE LAND ROVER - ACCESORII

Imbunatatiti modelul Range Rover in orice moment, prin adaugarea de accesorii Land Rover. Personalizati vehiculul in functie de nevoile personale, cu accesorii robuste si functionale proiectate, testate si fabricate la aceleasi standarde ridicate ca echipamentele originale.

EXPLORATI OPTIUNILE SI ACCESORIILE
yt:yGT-kJB1NbY

*Valorile furnizate sunt conforme NEDC2, calculate pornind de la testele oficiale WLTP realizate de producator in conformitate cu legislatia UE. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil si emisiilor de CO2 pot varia in functie de roti si echipamentele optionale din dotare.
NEDC2 sunt valori calculate conform unei formule oficiale, pornind de la valorile WLTP echivalente, calculate conform vechiului test NEDC. Astfel este posibila incadrarea la norma de poluare corespunzatoare.

Vizualizati valorile WLTP.
WLTP este noul test oficial UE utilizat pentru calcularea valorilor standardizate ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2 ale vehiculelor de pasageri. Masoara consumul de combustibil, de energie, autonomia si emisiile. Acesta este conceput pentru a furniza valori mai apropiate de cele reale. Testeaza vehiculele dotate cu echipamente optionale si utilizeaza o procedura de testare si un stil de condus mai exigente.

1Maxim 2.500 kg pentru modelul P400e.
2Traversarea vadurilor este posibila numai daca motorul termic este pornit.

In realitate scaunele au perne moi si straturi intermediare cu piele mai moale, pentru optimizarea acestor caracteristici. Pentru informatii suplimentare, luati legatura cu dealerul Land Rover.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata - pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.