MULTIMEDIA

  • ONLINE MEDIA
   ONLINE MEDIA

   Ascultati muzica, postul de radio si podcasturile preferate, in timpul deplasarii. Fara a utiliza un smartphone. Conectati conturile Deezer si TuneIn la portalul InControl, iar datele pot fi accesate direct de la ecranul tactil al vehiculului. Numai impreuna cu Connect Pro.

  • NAVIGATION PRO
   NAVIGATION PRO

   Sistemele Navigation Pro1 si Connect Pro, disponibile optional, ofera informatii din trafic in timp real si functie de cautare. Salvati locatiile favorite, utilizati gesturi multi-touch pentru a explora hartile si pastrati hartile actualizate cu functia Map Care.

  • PACHET SMARTPHONE

   Acest pachet include tehnologia InControl Apps, care va permite sa controlati de la ecranul tactil aplicatiile optimizate pentru vehicul instalate pe smartphone-ul Android™ sau Apple™.

  • AFISAJ PE PARBRIZ
   AFISAJ PE PARBRIZ

   Prezinta pe parbriz date importante despre vehicul, cum ar fi viteza, treapta de viteza cuplata si directiile de navigatie. Include imagini color de inalta rezolutie si va permite sa urmariti cu usurinta toate informatiile.

  • VOLAN
   VOLAN

   Pentru o utilizare usoara, volanul imbracat in piele include comenzile de baza ale sistemului audio si telefonului. Iar pentru un aspect mai sportiv, volanul R-Dynamic este imbracat in piele perforata.

  • APLICATIA REMOTE
   APLICATIA REMOTE

   Setati din timp climatizarea, incuiati sau descuiati vehiculul si monitorizati calatoriile, de pe smartphone sau smartwatch. Compatibil cu majoritatea smartphone-urilor, Android Wear™ sau Apple Watch ®.

  INOVATII

  • INGENIUM
   INGENIUM

   Motoarele din gama Ingenium disponibile pentru modelul Range Rover Evoque satisfac toate cerintele, de la putere si placerea pura de a conduce, la consum redus de combustibil si rafinament.

  • STRUCTURA USOARA, DIN ALUMINIU

   Tehnologia Mild Hybrid (MHEV)2 (vehicul electric hibrid, cu asistenta medie) permite reducerea consumului de combustibil al modelului Range Rover Evoque, prin recuperarea si stocarea energiei pierdute in mod normal la decelerare si utilizarea acesteia pentru a asista motorul.

  • IGUIDE (IN CURAND)
   IGUIDE (IN CURAND)

   iGuide, manualul de utilizare a telefonului mobil, se asigura ca gasiti intotdeauna usor raspunsul la intrebari. Aplicatia Land Rover iGuide explica toate functiile si comenzile importante ale modelului Range Rover Evoque.

  PERFORMANTE

  • CONFIGURATIA SUSPENSIEI
   CONFIGURATIA SUSPENSIEI

   Range Rover Evoque este echipat cu suspensie complet independenta, cu o punte spate de tip multilink. Designul foarte compact asigura maximizarea volumului portbagajului.

  • MOD DINAMIC
   MOD DINAMIC

   Vehiculele echipate cu Terrain Response 2* dispun de un mod dinamic suplimentar, care modifica setarile suspensiei, pentru a oferi un control si mai strict al ruliului, o manevrabilitate imbunatatita si un raspuns mai rapid.

  • TRANSMISIE AUTOMATA CU 9 TREPTE
   TRANSMISIE AUTOMATA CU 9 TREPTE

   Transmisia automata a modelului Range Rover Evoque dispune de 9 trepte de viteza cu o etajare apropiata, pentru a asigura in permanenta cuplarea treptei de viteza potrivite, in vederea reducerii consumului de combustibil si imbunatatirii acceleratiilor. Schimbarile treptelor de viteza sunt aproape imperceptibile, iar momentul acestora este adaptat inteligent in functie de stilul de condus.

  • CONTROL DINAMIC AL STABILITATII
   CONTROL DINAMIC AL STABILITATII

   Controlul dinamic al stabilitatii (DSC) monitorizeaza comportamentul dinamic al modelului Range Rover Evoque si intervine pentru a imbunatati stabilitatea vehiculului. DSC reduce cuplul motorului si franeaza separat fiecare roata, pentru a corecta traiectoria vehiculului, prin anihilarea subvirarii sau supravirarii.

  CAPABILITATI

  • PORNIRE DE PE LOC IN CONDITII DE ADERENTA REDUSA
   PORNIRE DE PE LOC IN CONDITII DE ADERENTA REDUSA

   Asigura un control optim al cuplului la pornirea de pe loc in conditii de aderenta redusa. Pornirea de pe loc in conditii de aderenta redusa3 este activa pana la viteza de 30km/h - moment in care vehiculul revine la modul selectat de catre sofer.

  • CONTROL LA COBORAREA PANTELOR
   CONTROL LA COBORAREA PANTELOR

   Controlul la coborarea pantelor3 asista la coborarea controlata a pantelor dificile. Mentine o viteza constanta si franeaza separat fiecare roata in parte.

  • CONTROL LA FRANAREA IN PANTA
   CONTROL LA FRANAREA IN PANTA

   Range Rover Evoque utilizeaza controlul la franarea in panta, care previne accelerarea prea rapida a vehiculului pe o panta abrupta, dupa ce eliberati pedala de frana.

  • ASISTENTA AVANSATA LA TRACTARE
   ASISTENTA AVANSATA LA TRACTARE

   Asistenta avansata la tractare4, disponibila optional, va permite sa controlati directia remorcii la deplasarea in marsarier. Cu ajutorul butonului rotativ, sistemul controleaza directia modelului Range Rover Evoque, pentru a indrepta remorca in directia dorita (traiectoria este prezentata pe ecranul tactil).

  • DETECTAREA ADANCIMII VADULUI
   DETECTAREA ADANCIMII VADULUI

   Sistemul de detectare a adancimii vadului5, disponibil optional, elimina strasul generat de traversarea raurilor. Indica in timp real adancimea apei pe care o traverseaza vehiculul si va avertizeaza daca nivelul acesteia se apropie de limita maxima de 600 mm.

  • ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
   ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

   Acest sistem modern permite soferilor sa seteze si sa mentina o viteza constanta in conditii dificile. All Terrain Progress Control3 functioneaza ca un sistem de control al vitezei de croaziera conventional, la viteze cuprinse intre 1,8 km/h si 30 km/h.

  SISTEME STANDARD DE ASISTENTA PENTRU SOFER

  • FRANARE DE URGENTA
   FRANARE DE URGENTA

   Daca este detectat un risc de coliziune, iar dupa o avertizare vizuala soferul nu ia nicio masura, franele sunt actionate automat. Functioneaza la o viteza cuprinsa intre 5 si 80 km/h - pentru vehicule si intre 5 si 60 km/h pentru pietoni.

  • ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE
   ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE

   Detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare si actioneaza asupra directiei, incurajandu-va sa corectati traiectoria.

  • SENZORI DE PARCARE FATA SI SPATE
   SENZORI DE PARCARE FATA SI SPATE

   Manevrare mai usoara. Cuplati marsarierul sau activati de pe ecranul tactil, iar imaginile de pe ecran si feedback-ul sonor vor indica apropierea de obstacolele din zona.

  • CAMERA VIDEO SPATE
   CAMERA VIDEO SPATE

   Asigura vizibilitate imbunatatita la deplasarea in marsarier. Pentru ajutor la parcare, puteti observa pe ecranul tactil modelul Range Rover Evoque si traiectoria estimata a acestuia.

  PACHETE OPTIONALE

  • ASISTENTA LA PARCARE

   Pachetul Park include 4 echipamente. Asistenta la parcare permite ca manevrele de parcare laterala si perpendiculara sa fie mai simple, prin actionarea directiei la ocuparea si parasirea unui loc de parcare. Schemele si notificarile va ghideaza pe durata manevrelor.

  • SENZORI DE PARCARE 360°
   SENZORI DE PARCARE 360°

   Asigura incredere deplina la manevrarea in spatii inguste. Senzorii din fata, din spate si de pe lateral asigura feedback sonor si vizual in timp real, pentru a va arata cat de aproape sunteti de obstacole.

  • MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE
   MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE

   Avertizeaza daca de una din partile laterale apropie vehicule, pietoni sau alte pericole. Utila in special la iesirea cu spatele dintr-un loc de parcare.

  • MONITORIZARE IESIRE IN SIGURANTA
   MONITORIZARE IESIRE IN SIGURANTA

   Permite pasagerilor sa coboare in siguranta din modelul Range Rover Evoque, avertizand cu privire la pericolele care se apropie, cum ar fi vehiculele si bicicletele aflate in miscare.

  • CONTROL ADAPTIV AL VITEZEI DE CROAZIERA
   CONTROL ADAPTIV AL VITEZEI DE CROAZIERA

   Pachetul Drive6 include 3 echipamente. Controlul adaptiv al vitezei de croaziera permite pastrarea unei distante sigure pana la vehiculul din fata, daca acesta incetineste sau se opreste in timp ce va deplasati pe autostrada sau cu viteza redusa, in coloana. Daca vehiculul din fata se opreste, vehiculul dvs. se opreste lin.

  • ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT
   ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT

   Daca modelul Range Rover Evoque detecteaza un alt vehicul in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare, pe oglinda exterioara de pe partea respectiva se aprinde o lampa de avertizare, iar interventia asupra directiei incurajeaza soferul sa se indeparteze de vehiculul care se apropie.

  • FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA
   FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA

   Detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare de franare. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul franeaza automat, pentru a reduce gravitatea unui eventual impact. Franarea de urgenta de la viteza ridicata este pregatita pentru activare la viteze cuprinse intre 10 si 160 km/h.

  • CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA DIRECTIE
   CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA DIRECTIE

   Pachetul Driver Assist6 include 8 echipamente. Controlul adaptiv al vitezei de croaziera, cu asistenta directie va asista in timpul manevrelor, pentru a permite pastrarea benzii de rulare si mentinerea unei distante de siguranta pana la vehiculul din fata. Motorul, franele si directia sunt controlate automat.

  • ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT
   ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT

   Daca modelul Range Rover Evoque detecteaza un alt vehicul in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare, pe oglinda exterioara de pe partea respectiva se aprinde o lampa de avertizare, iar interventia asupra directiei incurajeaza soferul sa se indeparteze de vehiculul care se apropie.

  • FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA
   FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA

   Detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare de franare. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul franeaza automat, pentru a reduce gravitatea unui eventual impact. Franarea de urgenta de la viteza ridicata este pregatita pentru activare la viteze cuprinse intre 10 si 160 km/h.

  • CAMERE VIDEO PERIMETRALE
   CAMERE VIDEO PERIMETRALE

   Cu ajutorul a 4 camere video digitale amplasate discret pe vehicul, puteti vedea pe ecranul tactil o imagine 360° de sus, din mai multe unghiuri, in acelasi timp. Imaginea de sus ajuta la diferite manevre, de la parcare la intrarea si iesirea in/din spatii inguste.

  • ASISTENTA LA PARCARE
   ASISTENTA LA PARCARE

   Daca este activat, modelul Range Rover Evoque cauta un loc de parcare potrivit. Vehiculul efectueaza manevrele de intrare si iesire in/din locul de parcare.

  • SENZORI DE PARCARE 360°
   SENZORI DE PARCARE 360°

   Asigura incredere deplina la manevrarea in spatii inguste. Senzorii din fata, din spate si de pe lateral asigura feedback sonor si vizual in timp real, pentru a va arata cat de aproape sunteti de obstacole.

  • MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE
   MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE

   Avertizeaza daca de una din partile laterale apropie vehicule, pietoni sau alte pericole. Utila in special la iesirea cu spatele dintr-un loc de parcare, chiar daca vizibilitatea in spate este limitata.

  • MONITORIZARE IESIRE IN SIGURANTA
   MONITORIZARE IESIRE IN SIGURANTA

   Permite pasagerilor sa coboare in siguranta din modelul Range Rover Evoque, avertizand cu privire la pericolele care se apropie, cum ar fi vehiculele si bicicletele aflate in miscare.

  CONFORT SI COMODITATE

  • PLAFON PANORAMIC
   PLAFON PANORAMIC

   Plafonul panoramic, disponibil optional, poate fi comandat in varianta fixa sau culisanta7 si permite patrunderea luminii in habitaclu, pentru a crea un spatiu si mai luminos si primitor.

  • HAYON ELECTRIC, ACTIONAT PRIN GESTURI

   Hayonul electric, actionat prin gesturi8 va permite sa-l deschideti sau sa-l inchideti fara sa atingeti vehiculul.

  • COTIERA DIVIZATA
   COTIERA DIVIZATA

   Fiecare cotiera este culisanta si divizata si poate fi reglata independent, in vederea imbunatatirii confortului pasagerilor de pe locurile din fata.

  • ILUMINARE AMBIENTALA INTERIOARA CONFIGURABILA

   Cu ajutorul acestui echipament suplimentar puteti selecta intre 10 culori pentru iluminarea habitaclului.