OPTIUNI SI ACCESORII
TOP
PACHETE OPTIONALE
#component-4
OPTIUNI JANTE
#component-7
OPTIUNI PLAFON
#component-9
OPTIUNI FARURI
#component-11
OPTIUNI INTERIOR
#component-13
ECHIPAMENTE LAND ROVER - ACCESORII
#component-16
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Evoque perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
PACHETE OPTIONALE

Selectati din gama de pachete care va imbogatesc experienta la volan.

PACHET EVOQUE BLACK
PACHET EVOQUE BLACK

Aspectul remarcabil al modelului Range Rover Evoque poate fi imbunatatit cu ajutorul pachetului Black Exterior. Sigla capotei si a hayonului, grila radiatorului, prizele de aer laterale, barele fata si spate, masca inferioara si capacele oglinzilor sunt de culoare negru lucios, pentru a conferi un plus de personalitate.

PACHET R-DYNAMIC BLACK
PACHET R-DYNAMIC BLACK

Imbunatatiti aspectul exteriorului vehiculului. Pachetul R-Dynamic Black pentru exterior include toate echipamentele pachetului Black disponibil pentru Range Rover Evoque, plus ornamente negre tevi de esapament si prize de aer capota motor.

PACHET COLD CLIMATE

Asigura o modalitate rapida de degivrare a parbrizului. Include parbriz, spalator si volan incalzite.

OPTIUNI JANTE
JANTE

Alegeti din gama de jante disponibile pentru modelele Range Rover Evoque si Range Rover Evoque R-Dynamic. Cu dimensiuni cuprinse intre 17" si 21". Cu indicii de design specifice, fiecare dintre acestea isi pune amprenta asupra aspectului general al vehiculului.

Not all options shown.

8 WHEEL STYLES
CONFIGURATOR
Jante de 18", tip 5074, 5 spite duble, argintiu lucios
Jante de 18", tip 5075, 5 spite duble, argintiu lucios
Jante de 20", tip 5076, 5 spite duble, Gloss Mid-Silver cu finisaj diamantat contrastant* *Disponibile si in culoarea argintiu lucios.
Jante de 20", tip 5079, 5 spite duble, gri inchis lucios cu finisaj diamantat contrastant* *Disponibile si in culoarea argintiu lucios.
Jante de 20", tip 5079, 5 spite duble, negru lucios
Jante de 21", tip 5077, 5 spite duble, argintiu lucios deschis, cu finisaj diamantat contrastant
Jante de 21", tip 5078, 5 spite duble, negru lucios
Jante de 21", tip 5078, 5 spite duble, argintiu lucios
OPTIUNI PLAFON
PLAFON PANORAMIC

Plafonul panoramic permite patrunderea luminii naturale in habitaclul modelului Range Rover Evoque si imbunatateste senzatia de spatiu la bordul acestui SUV. Alegeti intre plafonul panoramic fix sau culisant¹ si cel in culoarea caroseriei ori argintiu sau negru, in culoare contrastanta.

CONFIGURATOR
OPTIUNI FARURI
FARURI PREMIUM CU LED SI LUMINI DE ZI SIGNATURE
Farurile premium cu LED si lumini de zi signature² imbina designul personalizat si capabilitatile practice. De asemenea, este disponibila optional asistenta pentru comutare automata faza lunga (AHBA). Faza lunga se indreapta automat in jos atunci cand vin vehicule pe contrasens. Dupa ce vehiculele trec, revine automat la inaltimea anterioara.
FARURI MATRIX CU LED SI LUMINI DE ZI SIGNATURE
Asigura o calitate a iluminarii apropiate de lumina zilei, reducand oboseala ochilor. Farurile Matrix cu LED si lumini de zi signature sunt de tip adaptiv. Detecteaza vehiculele care vin din fata si regleaza faza lunga, pentru a beneficia de vizibilitate maxima, fara a-i deranja pe ceilalti participanti la trafic.
OPTIUNI INTERIOR
ILUMINARE AMBIENTALA INTERIOARA CONFIGURABILA
ILUMINARE AMBIENTALA INTERIOARA CONFIGURABILA

Iluminarea ambientala interioara configurabila va permite sa variati culoarea si nuanta habitaclului, schimband ambianta in functie de preferintele personale.

ORNAMENTE
ORNAMENTE

Imbunatatiti aspectul modelului Range Rover Evoque cu ornamente din aluminiu lucios sau inchis la culoare, sau din lemn de frasin, de culoare gri sau ocru.

SCHEME DE CULORI HABITACLU
SCHEME DE CULORI HABITACLU

Culorile disponibile pentru tapiteria scaunelor includ Ebony, Cloud, Eclipse si Deep Garnet. Capitonajul plafonului este disponibil in culoarea Light Oyster sau Ebony.

PACHETE INTERIOR
Personalizati suplimentar modelul Range Rover Evoque, cu detalii speciale, in functie de modelul selectat – Range Rover Evoque sau Range Rover Evoque R-Dynamic.
SCAUNE
Habitaclul modelului Range Rover Evoque se remarca prin scaune noi si o gama de materiale care include piele granulata, piele Windsor, lana premium Kvadrat, velur Dinamica® si stofa Eucalyptus. De asemenea, scaunele dispun de reglare electrica, functie de memorie, sistem de incalzire, ventilatie si functie de masaj.
FUNCTIONALITATE SI TEHNOLOGIE
iPhone® Connect si suportul de incarcare² asigura vizibilitatea smartphone-ului in timpul incarcarii si utilizeaza spatiul suportului pentru pahare de pe consola centrala. Controlati cu usurinta listele de redare, podcasturile si alte surse, cu ajutorul sistemului multimedia al modelului Range Rover Evoque.
ECHIPAMENTE LAND ROVER - ACCESORII
PACHET PET

Pachetul Pet include covoras din cauciuc portbagaj si plasa de separare integrala, pentru a asigura animalului de companie un confort comparabil cu al pasagerilor. Pachetul Pet completeaza perfect echiparea modelului Range Rover Evoque si permite mentinerea curateniei.

yt:63DvSZ6ztdA
CAUTATI ACCESORII
ACCESORII EXTERIOR
Personalizati suplimentar modelul Range Rover Evoque, cu o gama de accesorii exterioare care confera un aspect dinamic, cum ar fi capace oglinzi si prize de aer laterale din fibra de carbon, scuturi fata si spate din inox si aparatori de noroi fata si spate.
ACCESORII INTERIOR
De la functiile suplimentare oferite de gama de accesorii Click and Go, la versatilitatea si functionalitatea oferite de plasele de separare si ornamentul iluminat al portbagajului, selectati accesoriile ideale, potrivite stilului dvs. de viata si preferintelor personale.
yt:wSclDFBzrdg
TRANSPORT SI TRACTARE
Gama de accesorii pentru sporturi, transport si tractare, atent proiectata, completeaza capabilitatile modelului Range Rover Evoque. Proiectate pentru a imbunatati flexibilitatea posibilitatilor de transport, include suporturi pentru biciclete si accesorii pentru sporturi nautice, bare de amarare, cutii portbagaj de plafon si carlige de tractare.
yt:t_8EOXIgLmk
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura modelul Range Rover Evoque perfect, utilizati configuratorul
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere

1Daca se opteaza pentru plafon panoramic culisant, spatiul pentru cap in fata si in spate este mai redus.

2iPhone® este o marca comerciala inregistrata a Apple Inc., inregistrata in S.U.A. si in alte tari. Pentru utilizare cu iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE si 7. Nu pentru utilizare cu modelele iPhone Plus sau iPhone X.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.