PACHETE OPTIONALE

  OPTIUNI EXTERIOR

  PLAFON PANORAMIC


  Plafonul panoramic permite patrunderea luminii naturale in habitaclul modelului Range Rover Evoque si imbunatateste senzatia de spatiu la bordul acestui SUV. Alegeti intre plafonul panoramic fix sau culisant1 si cel in culoarea caroseriei ori argintiu sau negru, in culoare contrastanta.

  CONFIGURATOR

  OPTIUNI INTERIOR

  • ORNAMENTE
   ORNAMENTE

   Imbunatatiti aspectul modelului Range Rover Evoque cu ornamente din aluminiu lucios sau inchis la culoare, sau din lemn de frasin, de culoare gri sau ocru.

  • SCAUNE
   SCAUNE

   Scaunele sunt disponibile in variantele cu reglare manuala pe 8 directii si reglare electrica pe 10, 14 si 16 directii. Pot include, de asemenea, functii de memorie, masaj, incalzire si ventilatie.

  • SCHEME DE CULORI HABITACLU
   SCHEME DE CULORI HABITACLU

   Culorile disponibile pentru tapiteria scaunelor includ Ebony, Cloud, Eclipse si Deep Garnet. Capitonajul plafonului este disponibil in culoarea Light Oyster sau Ebony.

  • PACHET COLD CLIMATE CONVENIENCE
   PACHET COLD CLIMATE CONVENIENCE

   Asigura o modalitate rapida de degivrare a parbrizului. Include parbriz, spalator si volan incalzite.

  ECHIPAMENTE LAND ROVER - ACCESORII

  • ACCESORII EXTERIOR
   ACCESORII EXTERIOR

   Personalizati suplimentar modelul Range Rover Evoque, cu o gama de accesorii exterioare care confera un aspect dinamic, cum ar fi capace oglinzi si prize de aer laterale din fibra de carbon, scuturi fata si spate din inox si aparatori de noroi fata si spate.

  • ACCESORII INTERIOR
   ACCESORII INTERIOR

   De la functiile suplimentare oferite de gama de accesorii Click and Go, la versatilitatea si functionalitatea oferite de plasele de separare si ornamentul iluminat al portbagajului, selectati accesoriile ideale, potrivite stilului dvs. de viata si preferintelor personale.

  • TRANSPORT SI TRACTARE
   TRANSPORT SI TRACTARE

   Gama de accesorii pentru transport si tractare are un design elegant, permite imbunatatirea flexibilitatii spatiului de depozitare si include suporturi pentru biciclete si pentru accesorii sporturi nautice, bare de amarare, cutii portbagaj de plafon si carlige de remorcare.

  • FUNCTIONALITATE SI TEHNOLOGIE
   FUNCTIONALITATE SI TEHNOLOGIE

   iPhone® Connect si suportul de incarcare3 asigura vizibilitatea smartphone-ului in timpul incarcarii si utilizeaza spatiul suportului pentru pahare de pe consola centrala. Controlati cu usurinta listele de redare, podcasturile si alte surse, cu ajutorul sistemului multimedia al modelului Range Rover Evoque.