Design

  TEHNOLOGIE

  • MULTIMEDIA
   MULTIMEDIA

   Range Rover Evoque dispune de o multitudine de sisteme de informare si divertisment si este echipat standard cu sistemul multimedia Land Rover InControl Touch Pro. Acesta asigura conectarea soferului la vehicul si la lumea inconjuratoare.

  • INOVATII
   INOVATII

   Oglinda retrovizoare interioara ClearSight5 si sistemul de vizibilitate ClearSight6 reprezinta premiere pentru Land Rover. Aceste asigura vizibilitatea in zonele care in mod normal sunt ascunse si ofera un plus de incredere la deplasarea in off-road sau in aglomeratia marilor orase.

  • ON-ROAD
   ON-ROAD

   Echilibrul perfect intre capabilitatile in off-road si comportamentul pe sosea sporesc placerea de a conduce modelul Range Rover Evoque. Cu o multitudine de tehnologii, precum transmisia activa7 si suspensia adaptiva dinamic8, Range Rover Evoque ofera un comportament rutier sigur, indiferent de conditiile de deplasare.

  • OFF-ROAD
   OFF-ROAD

   Prin imbinarea rafinamentului cu manevrabilitatea in off-road, Range Rover Evoque asigura depasirea cu usurinta a situatiilor dificile, cu ajutorul sistemelor Terrain Response 2*, de detectare a adancimii vadului9 si de control la coborarea pantelor4.

  • ASISTENTA PENTRU SOFER
   ASISTENTA PENTRU SOFER

   De la sistemele pentru asistenta la deplasarea in oras, la cele pentru imbunatatirea sigurantei, aveti la dispozitie o gama diversificata de tehnologii de inovatoare, disponibile in echiparea standard, optional sau integrate intr-un pachet de optiuni. Toate echipamentele au fost proiectate si realizate pentru a imbunatati experienta la volanul modelului Range Rover Evoque.

  • CONFORT SI COMODITATE
   CONFORT SI COMODITATE

   Habitaclul modelului Range Rover Evoque se remarca prin scaune noi si o gama de materiale care include piele granulata, piele Windsor, lana premium Kvadrat, velur Dinamica® si stofa Eucalyptus. De asemenea, scaunele dispun de reglare electrica, functie de memorie, sistem de incalzire, ventilatie si functie de masaj.

  Testat in conditii extreme

  • Box no. 1
   Box no. 1

   Lorem Ipsum

  • Box no. 2
   Box no. 2

   Lorem Ipsum

  • Box no. 3
   Box no. 3

   Lorem Ipsum

  CAPABILITATI

  FUNCTIONALITATE

  PERFORMANTE

  CONFORT SI COMODITATE

  SIGURANTA

  • ISOFIX
   ISOFIX

   Situate in partea din spate a modelului Range Rover Evoque. Punctele de fixare ISOFIX asigura o fixare corespunzatoare a scaunului pentru copii pe vehicul, pentru o siguranta imbunatatita.

  • AIRBAG-URI
   AIRBAG-URI

   Sistemul complet de airbag-uri pentru sofer, pasageri si pietoni al modelului Range Rover Evoque asigura o protectie excelenta pentru toti pasagerii.

  • CONTROL DINAMIC AL STABILITATII
   CONTROL DINAMIC AL STABILITATII

   Reduce cuplul motorului si franeaza separat fiecare roata, pentru a corecta traiectoria vehiculului, prin anihilarea subvirarii sau supravirarii.

  • SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS
   SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS

   Range Rover Evoque utilizeaza cele mai noi sisteme de siguranta, cum ar fi distributia electronica a fortei de franare, care variaza automat forta de franare pe fiecare punte, pentru a reduce distanta de oprire, mentinand in acelasi timp stabilitatea vehiculului pe traiectorie.

  • ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA
   ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA

   Asistenta la franarea de urgenta detecteaza daca apasati pedala de frana rapid, dar incomplet, si maximizeaza forta de franare. Sporeste presiunea de franare, pentru a se asigura ca va opriti la timp. In timpul franarii de urgenta luminile de avarie se aprind automat.

  • FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA
   FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA

   Franarea de urgenta de la viteza ridicata 12 detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o alerta, avertizand soferul sa franeze. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul franeaza automat, pentru a reduce gravitatea unui eventual impact.

  SUSTENABILITATE

  • STOFA PREMIUM
   STOFA PREMIUM

   Materialele sustenabile pentru tapiterie includ stofa Eucalyptus. Scaunele Premium cu tapiterie din stofa si velur includ stofa premium Kvadrat si velur Dinamica®, realizate din fibre de poliester si mase plastice reciclate.

  • TEHNOLOGIE MILD HYBRID
   TEHNOLOGIE MILD HYBRID

   MHEV13 este un sistem hibrid cu asistenta medie, care colecteaza si stocheaza energia pierduta in mod normal in timpul decelerarii vehiculului si o utilizeaza inteligent, in vederea asistarii motorului si maximizarii eficientei. Include un sistem stop/start imbunatatit, care permite oprirea motorului in timp ce vehiculul decelereaza.

  • DESIGN SUSTENABIL
   DESIGN SUSTENABIL

   Procesul de dezvoltare a modelului Range Rover Evoque a inclus evaluarea intregului ciclu de exploatare, pentru a permite reciclarea/reutilizarea a 85 de procente si recuperarea a 95 de procente din materiale, la sfarsitul perioadei de exploatare. Range Rover Evoque utilizeaza materiale reciclate intr-un procent cat mai mare posibil.