OPTIUNI SI ACCESORII
SUS
PACHETE OPTIONALE
PACHET EXTERIOR BLACK

Aspectul remarcabil al modelului Discovery Sport poate fi imbunatatit cu ajutorul pachetului Black Exterior. Sigla capotei si a hayonului, grila radiatorului si capacele oglinzilor sunt de culoare negru lucios. Disponibil pentru Discovery Sport si Discovery Sport R-Dynamic.

CONFIGURATOR
OPTIUNI EXTERIOR
JANTE

Alegeti din gama de jante disponibile pentru modelele Discovery Sport si Discovery Sport R-Dynamic. Cu dimensiuni cuprinse intre 17" si 21". Cu indicii de design specifice, fiecare dintre acestea isi pune amprenta asupra aspectului general al vehiculului.

CONFIGURATOR
PLAFON PANORAMIC

Plafonul panoramic permite patrunderea luminii naturale in habitaclul modelului Discovery Sport si imbunatateste senzatia de spatiu la bordul acestui SUV. Disponibil in culoarea caroseriei sau negru, in culoare contrastanta.

CONFIGURATOR
FARURI LED PREMIUM

Farurile Premium cu LED si lumini de zi (DRL) imbina designul personalizat cu eficienta. De asemenea, este disponibila optional asistenta pentru comutare automata faza lunga (AHBA), pentru a nu orbi soferii vehiculelor care vin din fata. Faza lunga este reactivata in momentul in care vehiculele au trecut.

CONFIGURATOR
FARURI MATRIX CU LED

Ofera o calitate a luminii similara cu lumina din timpul zilei, reducand oboseala ochilor. Farurile Matrix cu LED si lumini de zi (DRL) Signature includ comutarea automata a fazei lungi. Sistemul detecteaza vechiculele care vin din fata, iar faza lunga adaptiva ofera o iluminare eficienta, fara a distrage atentia celorlalti participanti la trafic.

CONFIGURATOR
OPTIUNI INTERIOR
ILUMINARE AMBIENTALA INTERIOARA CONFIGURABILA

Adaugati o nota personala interiorului modelului dumneavoastra Discovery Sport cu ajutorul iluminarii ambientale configurabile. Prin intermediul acestui echipament optional puteti selecta intre 10 culori pentru iluminarea habitaclului.

CONFIGURATOR
MASAJ SI CLIMATIZARE

Pentru a asigura un confort optim si relaxare completa, designul scaunelor modelului Discovery Sport ofera atat functie de masaj cat si climatica. Setati temperatura preferata pentru fiecare pasager, prin optiunea de incalzire/racire a scaunelor din fata.

CONFIGURATOR
ORNAMENTE
Scoateti in evidenta personalitatea dumneavoastra si imbunatatiti interiorul modelului Discovery Sport alegand dintre cele 4 optiuni de ornamente interioare.
SCAUNE
Scaunele sunt disponibile cu reglaje manuale pe 8 directii si reglaje electrice pe 12 si 14 directii. Functiile includ memorie, masaj, incalzire si racire.
CULORI INTERIOR
Culorile scaunelor includ Ebony si Light Oyster, iar modelul Discovery Sport R-Dynamic are optiunea de cusaturi contrastante Mars Red.
PACHETE INTERIOR
Personalizati si mai mult vehiculul dumneavoastra, cu detalii specifice modelelor Discovery Sport sau Discovery Sport R-Dynamic.
TEHNOLOGIE

De la afisajul pe parbriz si pachetul Navigation Pro, la tractiune in conditii de aderenta scazuta si asistenta pentru unghiul mort, tehnologiile inovative si intuitive Discovery Sport fac fiecare calatorie mai placuta, mai conectata si mai bine informata.

EXPLORATI TEHNOLOGIILE
ACCESORII LAND ROVER
GASITI ACCESORII
CAPACE OGLINZI
Capacele pentru oglinzi Noble Chrome sunt printre accesoriile exterioare menite sa amplifice designul Discovery Sport.
SUPORT PLIABIL PENTRU ANIMALELE DE COMPANIE
Cu accesorii ca suportul pliabil pentru animalele de companie, va puteti personaliza interiorul modelului dumneavoastra Discovery Sport pentru a raspune tuturor nevoilor dumneavoastra.
TRANSPORT SI TRACTARE
Ideal pentru a transporta echipamente sportive si obiecte voluminoase, accesoriile de transport sporesc flexibilitatea si capacitatile de stocare.
FUNCTII SI TEHNOLOGIE
In plus fata de designul interior, puteti sa va personalizati modelul Discovery Sport cu tehnologii si elemente functionale care sa va satisfaca toate nevoile.
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Discovery Sport perfect pentru dumneavoastra
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
TRIMITETI-MI INFORMATII
Inscrieti-va pentru a primi ultimele stiri de la Land Rover

Echipamentele optionale si disponibilitatea lor poate fi diferita de la o speicificatie la alta (model si grup motopropulsor) sau pot necesita instalarea in prealabil a altor echipamente. Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati cel mai apropia dealer sau sa configurati vehiculul online.