FUNCTIONALITATE

NOUL DISCOVERY SPORT – PERFECT ADAPTAT CERINTELOR DVS.

TOP
PORTBAGAJ
#component-4
CONFORT SI COMODITATE
#component-7
SIGURANTA
#component-10
SISTEME STANDARD DE ASISTENTA PENTRU SOFER
#component-13
PACHETE OPTIONALE
#component-15
SELECTATI MODELUL
#component-21
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Discovery Sport perfect pentru dumneavoastra
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere
PORTBAGAJ

Discovery Sport asigura o utilizare optima a spatiului, iar pasagerii se bucura de confort si spatii de depozitare la cel mai inalt nivel.

5+2 locuri
5+2 locuri

157 litriIn configuratia cu 7 locuri, standardul in domeniu pentru volumul total al portbagajului este de 157* de litri. Acesta se traduce printr-un volum util de 115* litri, masurat cu ajutorul corpurilor rigide.


5 locuri
5 locuri

1179 litriTransportati tot ce aveti nevoie. In configuratia standard cu 5 locuri volumul total al portbagajului este de 1.179* litri, iar volumul util de 963* litri.

4 locuri
4 locuri

1302 litriRabatati unul dintre scaunele din spate si beneficiati de un volum total suplimentar de 1.302* litri. Permite transportul unor bagaje suplimentare si obtinerea unui volum util de 1.085* litri.

3 locuri
3 locuri

1548 litriCalatoriti impreuna cu 2 prieteni si luati la bord tot ce aveti nevoie, cu ajutorul acestei configuratii a modelului Discovery Sport, care asigura un volum total de 1.548* litri si unul util de 1.330* litri.

2 locuri
2 locuri

1794 litriDaca rabatati randul 2 de locuri, puteti transporta cu usurinta obiecte mai mari. Volumul total creste la 1.794* de litri. Volumul util este de 1.574* litri.

Volumul total este standardul din domeniu si este masurat prin umplerea portbagajului cu lichid. Volumul util este masurat cu ajutorul corpurilor rigide (200 x 50 x 100 mm) si indica volumul care poate fi utilizat din punct de vedere practic.

CONFORT SI COMODITATE
OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT
OGLINDA RETROVIZOARE INTERIOARA CLEARSIGHT

Spatiul de stocare din portbagaj este ideal pentru nevoile familiei dumneavoastra, dar cum puteti vedea in spate peste pasageri si peste toate echipamentele? Cu oglinda retrovizoare interioara ClearSight, va puteti bucura de o vizibilitate neobstructionata, indiferent ce se afla in portbagaj sau pe bancheta din spate.

yt:ekTZu2pQNCc
CAPACITATE REZERVOR DE COMBUSTIBIL
CAPACITATE REZERVOR DE COMBUSTIBIL

Este minunat sa cautati colturi de natura greu accesibile, care si-au pastrat farmecul de odinioara, dar poate fi frustrant daca trebuie sa realimentati de mai multe ori. Mergeti mai departe si explorati mai mult, cu ajutorul rezervorului de combustibil cu o capacitate de 67 de litri (modele pe benzina) sau 65 de litri (modele diesel) al modelului Discovery Sport.

POWERED TAILGATE
Sistemul actionat electric permite deschiderea sau inchiderea cu usurinta a hayonului din telecomanda, de la butonul din habitaclu sau butoanele mici de pe hayon.
CABIN AIR IONISATION
Ionizarea aerului din habitaclu cu tehnologie Nanoe™ sporeste confortul soferului si pasagerilor, imbunatatind calitatea aerului din habitaclu prin eliminarea substantelor alergice, virusilor, bacteriilor din aer si mirosurilor aferente.
DEPOZITARE
Habitaclul aerisit si luminos al modelului Discovery Sport ofera o senzatie de spatiu, senzatie pe care doriti sa o pastrati si cand automobilul este incarcat. Spatiile de depozitare inteligent amplasate va permit sa luati la bord tot ce va doriti si sa pastrati in acelasi timp ordinea in habitaclu.
STIL DE VIATA ACTIV
Bucurati-va de activitatile preferate in aer liber si pastrati in siguranta cheia in vehicul. Cheia inteligenta tip bratara, disponibila optional, este impermeabila si va permite sa participati la o serie de activitati in care o cheie normala poate fi incomoda.
SIGURANTA

Proiectat pentru optimizarea sigurantei, modelul Discovery Sport include o multitudine de functii care asigura protectia soferului si pasagerilor.

CONFIGURATOR
ISOFIX
Punctele de fixare ISOFIX asigura o fixare corespunzatoare a scaunului pentru copii pe vehicul, pentru o siguranta imbunatatita.
AIRBAG-URI
Sistemul complet de airbag-uri pentru sofer, pasageri si pietoni al modelului Discovery Sport asigura o protectie excelenta pentru toti pasagerii.
SISTEME DE ASISTENTA LA CONDUS
Discovery Sport utilizeaza cele mai noi sisteme de siguranta, cum ar fi distributia electronica a fortei de franare, care variaza automat forta de franare pe fiecare punte, pentru a reduce distanta de oprire, mentinand in acelasi timp stabilitatea vehiculului pe traiectorie.
FARURI MATRIX CU LED

Tehnologiile utilizate de acest model includ farurile matrix cu LED adaptive, a caror luminozitate se regleaza pentru a asigura o vizibilitate maxima, fara a-i orbi pe soferii vehiculelor care vin din fata.

yt:OdjfEiDzOkk
SISTEME STANDARD DE ASISTENTA PENTRU SOFER
FRANARE DE URGENTA
Daca este detectat un risc de coliziune, iar dupa o avertizare vizuala soferul nu ia nicio masura, franele sunt actionate automat. Functioneaza la o viteza cuprinsa intre 5 si 80 km/h - pentru vehicule si intre 5 si 60 km/h pentru pietoni.
ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII DE RULARE
Detecteaza daca vehiculul paraseste neintentionat banda de rulare si actioneaza asupra directiei, incurajandu-va sa corectati traiectoria.
SENZORI DE PARCARE FATA SI SPATE
Manevrare mai usoara. Cuplati marsarierul sau activati de pe ecranul tactil, iar imaginile de pe ecran si feedback-ul sonor vor indica apropierea de obstacolele din zona.
CAMERA VIDEO SPATE
Asigura vizibilitate imbunatatita la deplasarea in marsarier. Pentru ajutor la parcare, puteti observa pe ecranul tactil modelul Discovery Sport si traiectoria estimata a acestuia.
PACHETE OPTIONALE

Selectati din gama de pachete care imbogatesc experienta la volan

PACHET PARK
PACHET DRIVE
PACHET DRIVER ASSIST
CONFIGURATOR
ASISTENTA PARCARE
Daca este activat, modelul Discovery Sport cauta un loc de parcare potrivit. Vehiculul efectueaza manevrele de intrare si iesire in/din locul de parcare.
SENZORI DE PARCARE 360°
Asigura incredere deplina la manevrarea in spatii inguste. Senzorii din fata, din spate si de pe lateral asigura feedback sonor si vizual in timp real, pentru a va arata cat de aproape sunteti de obstacole.
MONITORIZARE TRAFIC DIN SPATE
Avertizeaza daca de una din partile laterale apropie vehicule, pietoni sau alte pericole. Utila in special la iesirea cu spatele dintr-un loc de parcare, chiar daca vizibilitatea in spate este limitata.
MONITORIZARE IESIRE IN SIGURANTA
Permite pasagerilor sa coboare in siguranta din modelul Discovery Sport, avertizand cu privire la pericolele care se apropie, cum ar fi vehiculele si bicicletele aflate in miscare.
CONFIGURATOR
CONTROL ADAPTIV AL VITEZEI DE CROAZIERA
Pachetul Drive include 3 echipamente. Controlul adaptiv al vitezei de croaziera permite pastrarea unei distante sigure pana la vehiculul din fata, daca acesta incetineste sau se opreste in timp ce va deplasati pe autostrada sau cu viteza redusa, in coloana. Daca vehiculul din fata se opreste, vehiculul dvs. se opreste lin.
ASISTENTA PENTRU UNGHIUL MORT
Daca modelul Discovery Sport detecteaza un alt vehicul in unghiul mort atunci cand incepeti sa schimbati banda de deplasare, pe oglinda retrovizoare de pe partea respectiva se aprinde o lampa de avertizare, iar interventia asupra directiei incurajeaza soferul sa se indeparteze de vehiculul care prezinta risc de coliziune.
FRANARE DE URGENTA DE LA VITEZA RIDICATA
Acest echipament optional detecteaza daca exista riscul unei coliziuni frontale cu un alt vehicul si afiseaza o avertizare de franare. Daca soferul nu reactioneaza, vehiculul franeaza automat, pentru a reduce gravitatea unui eventual impact. Sistemul de franare de urgenta este disponibil in echiparea standard.
CONFIGURATOR
CONTROL ADAPTIV VITEZA DE CROAZIERA, CU ASISTENTA DIRECTIE
Pachetul Driver Assist include si echipamentele din pachetele Park si Drive. Controlul adaptiv al vitezei de croaziera, cu asistenta directie va asista in timpul manevrelor, pentru a permite pastrarea benzii de rulare si mentinerea unei distante de siguranta pana la vehiculul din fata. Motorul, franele si directia sunt controlate automat.
WADE SENSING
Elimina stresul generat de traversarea raurilor. Detectarea adancimii vadului indica in timp real adancimea apei pe care o traverseaza vehiculul si avertizeaza daca nivelul acesteia se apropie de limita maxima pentru modelul Discovery Sport.
CAMERE VIDEO PERIMETRALE
Cu ajutorul a 4 camere video digitale amplasate discret pe vehicul, puteti vedea pe ecranul tactil o imagine 360° de sus, din mai multe unghiuri, in acelasi timp.
SELECTATI MODELUL DISCOVERY SPORT PREFERAT

Selectati intre 4 modele si 2 stiluri diferite de caroserie, fiecare dintre acestea oferind o personalitate unica si functii suplimentare.

SELECTATI MODELUL
COMPARATI VEHICULELE NOASTRE
Adaugati pana la trei modele de comparat
CONFIGURATOR
Pentru a configura un Discovery Sport perfect pentru dumneavoastra
DESCARCATI O BROSURA
Aflati mai multe despre modelele Land Rover
GASITI CEL MAI APROPIAT DEALER
Cautati un dealer Land Rover in apropiere

*Valoarea este valabila cu scaunele reglate la maximum in fata, nerabatate.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Toate echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control total asupra vehiculului.

Nanoe™ este o marca comerciala a Panasonic Corporation.